26

...

преди 4 години

Нормално е статистически най-използваното нещо в света от изброените - алкохола, да нанася най-големи "щети". Жална ни майка ако хероин и тем подобни станат толкова използвани, колкото алкохола - е тогава хомосапиенс изчезва завинаги! Проблема със статистиката е - кой я е поръчал и как се използва. Ако аз ям само боб, а съседа само наденици цяла година - средно ядем боб с наденица...

25

Анонимен

преди 4 години

Нещо май не можете да четете. Говори се специално за кокаина, екстазито и LSD-то, не за хероин. Листа от кока дъвчат от хилядолетия в Перу и им няма нищо. Екстазито ти пържи мозъка, но пък него обикновено го употребяват безмозъчни. А при LSD-то на практика няма предозиране - откривателя на LSD се е надрусал с май беше 10 пъти стандартната доза и като изключим, че е откарал един ден в други светове, нищо му няма. При LSD-то проблемът е, че може години по-късно да те пусне по тангентата.

24

Чили

преди 4 години

Вземането на наркотици е личен избор ако не вредиш на околните не виждам причина да има противници , всеки си избира с какво да се трови , работохолизма също е вреден , много млади хора получават инфаркти и инсулти от големия стрес, хващам бас че бачкането взема повече жертви от алкохола и наркотиците взети заедно

23

Анонимен

преди 4 години

От лсд хората хващат шизофрения, а те ми го писали за слаб наркотик...

22

Анонимен

преди 4 години

трудно е да се каже кое е по-вредно, но едно се знае със сигурност-от алкохол и цигари са умрели много повече хора, отколкото от всичките други наркотици взети заедно

21

Анонимен

преди 4 години

Всякакви опиати , къде за подражание , къде от слабост , къде от глупост хората ги ползват , защото искат да избягат по лесния начин.А всъщност не усещат как мозъкът привиква и се оказват в капан. Алкохола много лесно и бързо води до зависимост като човек си мисли че няма проблем, а всъщност мозъкът получава достъп до бързи калории . Но умират клетки и започват лоши процеси. Най добре е спорт и хобита и да не ги пипате тия ***.

20

Анонимен

преди 4 години

С тази статия ударихте дъното днес.бг!

19

Анонимен

преди 4 години

"Я сега си помислете, средностатистическия българин ако употребява всеки път навместо вино или ракия или бира, екстази или кокаин, какво ще се случи? М?"Проблемът на средностатистическия българин е често в това, че не знае кое какво е и не прави разлика. Примерно за много хора, тия работи хероин и кокаин са все едно... да кажем едно и също. А реално не са. Ефектът от едното е противоположен от ефектът на другото. Кокаинът не е страшен, но когато е чист. А в България много ясно, че не е чист.

18

Анонимен

преди 4 години

Аре бе, ревете срещу наркотиците, не искате да ги легализират, а иначе всички се подигравате на мюсюлманите, че им е забранено да ползват алкохол и опиати. Аре хак да ви е сега.

17

АнонимеН

преди 4 години

НИКОЙ СЕРИОЗЕН УЧЕН НЯМА ДА КАЖЕ, ЧЕ ЛСД Е БЕЗОПАСНО ОСВЕН АКО НЕ МУ СЕ ПЛАТИ!!!ЯСНО ПИШЕ, ЧЕ ОРГАНИЗМА РАЗВИВА ТОЛЕРАНС КЪМ ЛСД И ВСЕКИ ПЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМА ПОВЕЧЕ! МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ ТРЕВОЖНОСТ, ДЕПРЕСИЯ, НЕСТАБИЛНОСТ И ШИЗОФРЕНИЯ!

16

Анонимен

преди 4 години

Алкохолът можеш лесно да си го свариш сам от плодове, да му направиш втора, че дори понякога и трета преварка. Знаеш му точната рецепта, знаеш какво ще се получи и можеш да си сигурен, че е годно за пиене, без да те отрови.При производство на разни химикали от друг вид (кристали, прахчета, течности и т.н.) обикновен човек, който не е химик, обикновено не знае толкова елементарни рецепти да си ги направи сам. И често се пробутват на хората пълни л*йнa. Мислиш, че е едно, а то друго.

15

Дош

преди 4 години

Тия ептем на маймуни ни правят...

14

Анонимен

преди 4 години

Това са тези на хора, които искат да легализират употребата на наркотици. Ако се постараят могат да установят, че кравето сирене е по-опасно от хероина, щото 80 % от жертвите на катастрофи през последния месец преди катастрофата са консумирали краве сирене.

13

Анонимен

преди 4 години

Е, щом алкохолът е най-голямото зло,да минаваме към по-малко вредният хероин.И ще е добре да се спре в заведения и ресторанти,за да се запази здравето на хората.И разбира се да се предложи хероин на клиентите.

12

пецата

преди 4 години

Населението трябва да намалява затова скоро ще легализират всичко

11

АнонимеН

преди 4 години

КЛАСАЦИЯТА Е ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА!!!АКО ПРЕДОЗИРАШ С АЛКОХОЛ ИЗПАДАШ В НЕСВЯСТ И МОЖЕ ДА ЖИВЕЕШ СТИГА АЛКОХОЛА ДА НЕ Е БИЛ С МНОГО МЕТИЛ!АКО ПРЕДОЗИРАШ С ХЕРОИН И КОКАИН ОТИВАШ НА ОНЯ СВЯТ!!!ПЪЛНА ИЗМИСЛИЦА!

10

д-р.Ескобар-хомеопат

преди 4 години

Единствения проблемна на кокаина е, че го произвеждат и пренасят колумбийци и мексиканци, а не американци.

9

Гацу Бацув

преди 4 години

Знаем,знаем че алкохолът е по опасен .Той не прощава на никой ако не знаеш да пиеш и не си коравак. Екстазито и тези изброените са за лигльвците .Ракията добрата ракия е само за мъже.

8

билкоопат

преди 4 години

Направо поставете кокаина и хероина при здравословните храни и проблема е разрешен!

7

Анонимен

преди 4 години

Антибиотиците са по-вредни от хероина и това е факт.