269

герберски трол

преди 4 години

До голяма радост. Хе-хе, глу.постите ги ръсиш ти. И кое е това последно - все е за последно, а няма край. А бе, *** червен, не разбрахте ли, че с тъ.пи, злобни и ялови драсканици по сайтовете нищо няма да постигнете.

268

Ти да видиш..

преди 4 години

Луди за връзване.

267

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

НЯМА ПАРИ !ИЗХАРЧИХМЕ ГИ ЗА КЕБАПЧЕТА НА БУЖЛУДЖА !

266

Нищо ново

преди 4 години

До *** - ликвидира: Е, ти си рекордьор на п'ростотиите. Кое е ликвидирано? Ликвидирал си си акъла от много тролване и пишеш г'лупости.

265

124321

преди 4 години

Пенсионерите да събират капачки -от лимонада "Гергина"

264

До голямата радост

преди 4 години

Прав си !Затова ли подскочиха за онази оръжейна фирма ?!?

263

Гацо Бацо

преди 4 години

А ся де !Ами направете едно алайче при тези с куфарчетата ...:):):)

262

Голяма радост

преди 4 години

Голяма радост настана сред гербаджийските т'ролове. И ръсят г'лупости и п'ростотии като за последно. Да, БСП, не получава пари от рекет и от държавни поръчки. А за ГЕРБ парите не са проблем. Който к'раде и рекетира, без пари не остава.

261

Курнелия - ликвидира

преди 4 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

260

Анонимен

преди 4 години

пари за връщане няяяяме

259

БСП лъже яко

преди 4 години

Аз не мога да разбера защо БСП не върне 6-те милиона лева, които е спечелила на изборите от бедния български народ, а не иска да ги връща . Това е смешно и жалко. Ето това е демагогия. Комунистите го играят "загрижени" за народа вече повече от 120 години. А народът си е все беден, защо ли е така...

258

Анонимен

преди 4 години

Комунист пари да връща? Вие костенурка скубали ли сте?Евреите вземат уроци от тях.

257

kon

преди 4 години

Цирк БСП, пари няма деистваме, кьде са. В джоба на някои от джуджетата около Снежнинова/за свършена работа/.Нормално е много пари да се дьржат в БАНКА.Ами сега кои ще плати да язди кон Снежнинова.Какви избори , ще си вземат заем, а от коя БАНКА.

256

BG

преди 4 години

Голямо крадене !

255

Анонимен

преди 4 години

БСП не държи пари в банката защото докато вземат субсидиите и ги открадват. В банката има отчетност а това не им е изгодно. Слави разби Нинова на пух и прах. Съгласно цифрите дето тя даде Слави изчисли че трябва да имат 4.5 милиона останали в касата и още 2.3 милиона да получат след месец.

254

Анонимен

преди 4 години

Цяла България се смее на БСП !Хахахахахахахахахахахахахахахааааа

253

Анонимен

преди 4 години

И пак нагла ! Не си държала парите в банки като ГЕРБ ! Абе гледай си в паницата и търси вината в себе си бе,същество противно ! Може ли за всичко да обвиняваш някой друг !? Абе как един път не призна грешка за нещичко ?! ББ като загуби президентските избори и подаде оставка ! Достойно !!

252

Анонимен

преди 4 години

Нека да разберат партийните функционери из провинцията, как се живее без заплати! Да чакат за заплата по няколко месеца като обикновения българин.

251

Анонимен

преди 4 години

КОРНЕЛА Е ИЗТРЕЩЯЛА ЕПТЪН- НЕ СИ ДЪРЖАЛИ ПАРИТЕ В БАНКА КАТО ГЕРБ ЗА ЛИХВИ- ДА КАЖА ЛИХВИТЕ- 0.04/0.05%

250

Курнелия за смях...

преди 4 години

Леля *** досега не се е скарала само със Светия синод...Засега...Е така не се печелят избори, а само се губят!!!