646

от дойче веле

преди 4 години

Военновъздушната база Рамщайн в югозападната част на Германия е най-голямата американска военна база извън САЩ. В и около нея живеят 50 000 американци, от които 8000 са военнослужещи. Базата е нещо като малък град, една малка Америка, създадена за воденето на войни.

645

Анонимен

преди 4 години

До КинаПърво - руснаците не са държали България в окупация. Не са имали военни бази. Второ днес сме далеч по окупирани с три американски военни бази у нас. Щатите още държат окупационни сили в Германия, по-големи от немската армия. Трето както и ние защитаваме от поругаване войнишките си паметници в Македония например така и те си защитават своите. Има международна конвенция според КОЯТО ВОЕННИТЕ ПАМЕТНИЦИ СА ЗАЩИТИНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, САМО ВИЕ ДЕСНИТЕ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ПАМЕТ Е НУЖНА

644

ПАК НЕГРАМОТНОСТ

преди 4 години

Майор Томпсън се е бил с кралска военна унифарма, той открито е носил оръжието си, следователно той е ВОЕНОПЛЕННИК. Партизаните са международно признати комбатанти, специално от Трънския отряд са били с английски униформи, носели са открито оръжието си и също е трябвало властите по тази конвенция да ги третират като военопленници. Не да ги избиват без съд и присъда и да се сноша ват с трупове на партизанки. ЕТО ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ФАШИЗМЪТ Е ДАЛЕЧ *** ЛОШ ОТ КОМУНИЗМА. НЕГРАМОТНИЯ ФАШИЗЪМ

643

Циник до комундето

преди 4 години

Хахаха....забравил съм повече - отколкото ти ще прочетеш някога noмиярче русофилско....ти си от тези - обучени да лъжат ... от партията ви ...майкa ви и....

642

Кина

преди 4 години

Идиотско е да стоят паметници на окупатори. Отдавна трябваше да се демонтират и може би поне по-малките да се поставят в музей на режима 1944 - 1990. А руснаците да си гледат държавата и да спрат да се месят в чужди работи.

641

До 692

преди 4 години

Като не е вреден комунизма! Отговори ми другарю *** от Питер, защо съветите завладяха половин Европа и я обрекоха на подчинение и мизерия десетилетия наред?Разберете любимата ви Русия е ретроградна, богата на природни богатства и слаба икономика! Знаете ли защо се получава така? Защото е червива от корупция.И между другото историята няма нищо общо с вас! Вие, освен пропагандистки опорки, нямате нищо друго. Доводите ви са смешни.

640

Анонимен

преди 4 години

Прави ми натрапчиво впечатление, че десните другари тука, нали фашистите се наричат и те другари, са много слаби по история. Лозунги, емоции, пометници да рушат... Четете хора, господ ви е дал глави, четете, и се отърсете от сатанинското се фанатично луковизиране, смешни сте. Примерно с внуците на Райна Княгиня - първо е един внук и си е виновен, наказателната отговорнаст е лична, като са клали да са мислили. служите си с лъжи и полуистини и се опитвате да заблуждавате хората. Но мен човек запоз

639

Анонимен

преди 4 години

Ох, кой себе втил за Женевската конвенция... Знаеш ли, че единствената държава, която е отказала да ппдпише Женевската конвенция за хуманна война, е СССР. И според Женевската конвенция партизанинът е терорист и мародер.

638

Циник до комундето

преди 4 години

***....Сибир те чака!Няма втора друга държава - пълна с русофилски rъзомийници - като нашата!Вие сте вирyc ... yпорит и гнусен като спина!

637

Анонимен

преди 4 години

мандрите са обработвали ограбеното от народа с КОНФИСКАЦИИ-РЕКВИЗИЦИИ мляко за кашкавал за немската армия. -Каква немска армия бе, у род?България е имала мобилизирана 250 000 армия, това всичко е било за нашата армия. Как може 5 млн народ да храни 250 000 армия и да му остава за износ? Вие през комунизма със 7 млн едва хранехте 100 000 армия в мирно време.

636

Анонимен

преди 4 години

До НагледциКойто се интересува от история, знае, че фашизмът е много по-вреден от комунизма. Ако фашизма и комунизма бяха еднакво вредни, то Англия и САЩ нямаше да са съюзници на комунизма и да воюват с фашизма. Нямаше днес да има гара Томпсън в България, тя е кръстена на името на английски офицер, пленен в бой като част от Трънския партизански отряд и застрелян от фашагите като военопленник в нарушение на Женевската конвенция за военопленниците. Комунисти военопленници не убиват, фашите да!

635

Анонимен

преди 4 години

Ето показа си крайната неофашистка същност на Луковист. Пълна лъжа е геройския му подвиг. Няма такъв. Измислен за митологизацията му. Втора лъжа - никога Русия луковисте не е подкокоросвала Сърбия да ни нападне, а в Междусъюзническата командата е за нападение от антибългарския ни немски цар Фердинанд игенерал Савов я изпълнява. Е, сърбите ни разгромяват. Какво е спрял Луков като сме победени от сърбите, че не разбрах? Застрелват го комунистите но и царския дворец празнува. ХАХАХА Любимия ви Боре

634

Нагледци

преди 4 години

Руснаците искат да не им се пипат завоевателските монументи с оправданието "фашизмът..."!!! Нима комунизмЪТ да не е по-различен от фашизма? Та те са едно и също зло. Съвсем са изтрещели от мания за възраждане на руския империализЪМ.

633

Анонимен

преди 4 години

Цитатите на Чърчил са истински, вашите цитати на Раковски и тн са фалша. Аз не изпитвам антизападни настроения от цитатите на Чърчил. Вие родата на облизващите царската трапеза и царските ботуши, вие мразите Чърчил, че е казал че престъпниците от царския режим трябва да слязат от властта и да бъдат съдени за престъпленията към собствения им народ и към другите народи

632

Циник до комундето

преди 4 години

Ген.Луков ... е ГЕРОЙ какъвто вие червената npoказа - никога няма да имате.Сам с шепа овчари - спира цялата сръбска армия - ПОДКУКОРОСАНА ОТ РУСИЯ ДА ВАХЛУЕ В БЪЛГАРИЯ.Вие подлите убийци - го застрелвате пред дома му!Светла памет на този истински българин..мъж...и патриот!

631

Истината

преди 4 години

САЩ два пъти спасява Франция от Германия, като загиват стотици хиляди американци. Т.е. десетки пъти повече отколкото войници на руската империя за "двойното освобождение на България. И въпреки това Франция води абсолютно независима от САЩ политика, няма паметник на американски президенти пред техния парламент, няма 50 метров паметник на Американската армия освободителка от признателния френски народ в центъра на Париж, няма френско национално движение "Американофили", и *** на американски *** не е вменявано като знак на благодарност към САЩ и задължение во веки веков на всеки францу

630

Анонимен

преди 4 години

До читателТРИ ИМЕНА ТРИ ЛЪЖИ. Толкова си можете. ако човек умре от болест унищожен ли е, ако се самоубие от любов унищожен ли е? Първите двама са и комунисти и пишат комунистическа литература. Ватенка топла за зимния ден. Вашите поругавания на поезията и личността на Пеньо Пенев нямат край и брой, той е ваша жертва на десните ви хули.

629

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИЗЪМ=РУСИЯ=ПРОКАЗА

628

Истината

преди 4 години

До Анонимен---------Ще ви цитирам няколко мисли на сър Уинстън Чърчил...............Руската хибридна пропаганда винаги е използвала фалшиви цитати като тези на Чърчил. Русоидите много обичат да ги повтарят за да предизвикат антианглийски и антиевропейски настроения.

627

Анонимен

преди 4 години

ЩЕ ИМА ЛИ ЗАТВОР ЗА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ