21

Анонимен

преди 4 години

Ами да този път учените са прави и впрочем елита финансов военен корпоративен и прочие работи горе долу точно по този начин.Чудесно знаем че е яко да си от елита знаем и че елита не е токова *** че да се прекара сам и си е намерил оптималните дози за работа и почивка за себе си.Всъшност за това е елит защото нито се съсипва от работа нито мързелува като блокските клюкари а работи толкова колкото да се получи оптимален резултат без елиминирани го отрицателни ефекти от непремерени усилия.

20

14 Анонимен

преди 4 години

Тихо ***. През комунизма изгонихте Турците и им взехте апартаментите. Кой ви работеше в селската промишленост бре абдалин? А сега нямате дори и селско стопанство. Господ виждс и това ви се връща. На ви сегс кой управлява крадци и бандити. Така и ще си останете цял живот а нека внука на Тодор фа харчи мираса халал фа му е

19

Анонимен

преди 4 години

6 часа до максимум 7 часа трябва да е работния ден плюс почивка,ако искате работниците да са свежи,сръчни и добре концентрирани.

18

Анонимен

преди 4 години

До 20Кажи как! Помогни на нас, бедните тийнове, да имам и ние пари! Аз съм на 14 и не сикам, да съм беден. Помогни ми, моля те!

17

Работодател

преди 4 години

До До работодател&#Радвам се за Вас, че искате да Се върнете от Германия и да работите в моята фирма. Бихте ли си дали адреса, ще Ви изпратим оферта за работа с подробности за заплащането и за оигуровките.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз съм на 30-40 часа месечно и си докаравм между 7 и 12 хиляди чисти. Ама трябва да знаеш начина как.

15

Анонимен

преди 4 години

Днес има много начини да се печелят достатъчно пари със малко работа. Но при всички положения си трябват специализирани познания на високо ниво. Има много специалисти които работят по 3-4 часа на ден и си изкарват хиляди левове всеки месец. И не, не е само в ИТ сферата. Има много други неща от които се печели много повече.Например посредничество при сделки, консултантски дейности в сферата на бизнеса и правото... и др. А най якото е търговия със акции. Ама и трудността е най висока.

14

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрчЛягаш, ставаш работиш. идваш тук, за да изцепиш некъф коментар и повтаряш цикъла.юТи си в перфектно психическо здраве!

13

Анонимен

преди 4 години

Колко хора в България работят с Макбук за 4000 лева?

12

ДртПрч

преди 4 години

Значи - гладни, но психически здрави ;-)Аз пък бачкам по 14 ч/дн и съм си в перфектно психическо състояние

11

ДртПрч

преди 4 години

Статия, писана от някой мързеливец.

10

Държавен хрантутник

преди 4 години

На мен ми се събират реални осем работни часа за една година и то само тогава, когато тя е високосна.

9

Анонимен

преди 4 години

До роботодалите скоро ще станеш роба нали знаеш

8

До работодател&#

преди 4 години

Простете пропуснах да ВИ попитам как заплащате осигуровките на минимална или на реална заплата?

7

До работодател&#

преди 4 години

Бихте ли споделили Господине, колко плащате заплата за дадена позиция във вашата фирма? И името на фирмата. Защото искам да се върна в България. Тук в Германия е много гадно..... За да ме познаете когато ви изпратя трудовата си характеристика името ми е Panayotov. С пожелание за лека нощ ваш Панайотов.

6

бай Стамат

преди 4 години

8 часова работна седмица?Ей на това му се вика наука...

5

Работодател

преди 4 години

Ми не работете бе, емигрирайте си на еврозаплати, кой ви кара да работите и само да се заканвате, че ще емигрирате - емигрирайте, прав ви път и много ви здраве, взимайте си на запад еврозаплаите в Дания, Норвегия, Германия, Холандия, Белгия, Франция, Австрия - вижте какъв избор имате, а само се заканвате ние ще, ще, ще - ми айде, там ви чакат.

4

р0ботодател

преди 4 години

заплатите в българия са като за 8 часа на месец!! за това издържам 10 любовници плюс съпругата и всичките гаджета на сина ми, муахаха, р0бе!

3

Анонимен

преди 4 години

А сърбинът попитал: "Па свако седмица ли че радимо?"

2

анонимен

преди 4 години

Това за един български етнос ли се отнася.