68

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво дърпа ГЕРБ - на най бедната и обрулина държавица в ЕС. За 10 години дръпна ли на напред ГЕРБ - много спорно и по скоро НЕ.Увеличание на заплати веднъж в годината с 10 %, а пенсиите средно с около 5 % за тези 10 години. Цените увеличени с по 20 - 50 % че и повече процента, токът и горивата също. Интересно как дърпат напред когато 80% от народе е беден, безработен и 90 % от пенсионерите на ръба.

67

Анонимен

преди 4 години

До Запомнете! 68А знаеш ли КОИ са ДПС??Едва ли....Ти си *** и Бойко е *** та всичко си е точнУ...

66

гяур

преди 4 години

До Запомнете!Само майка Турция ще замилее за ДПС и за всички нас.!!!Кланетата са преувеличени и хиперболизирани в народното ни творчество!!!

65

публикатап

преди 4 години

С какво може БСП да обещае ?И ГЕРБ не е кой знае какво, но тия БСП са вече извън "А групата"

64

Запомнете!

преди 4 години

ДПС ще бъде втората политическа сила.Имат твърд електорат, добро финансиране, мотивацията, идеи и свежи кадри за да го направят. .

63

Анонимен

преди 4 години

Да се афишираш, че си симпатизант на БСП с др. Нинова , която окраде парите на Позитано 20 е срам за всеки човек , който уважава себе си. Нали БСП слуша народа, защо сега не уважава референдума за един лв. субсидия на партиите . На приказки много са силни , но щом става въпрос за пари вият и реват като карпатски мечки. Това е истината , а другото е за червените бабички.

62

Българин

преди 4 години

Основният проблем на България е атеизма, требе да се изчистиме от атеизма. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от атеизма и дръпнахва, а ние се изчистихме само от комунизма, а от атеизма не сме се изчистили и за това не можеме да дръпнеме. Ако искаме да дръпнеме като Полша, Чехия и Унгария трябва да се изчистиме от атеизма и да палиме повече свещи за да зимаме големи мерезета и серезета и да живеем добре.

61

Терминала

преди 4 години

До АнонименНай-добрия избор!

60

Анонимен

преди 4 години

До 58-,,простите бългapaци" са в БСП , и ти си типичен пример.

59

Анонимен

преди 4 години

*** е *** и това не е тайна за никого.Глупаците в Бг са 80%.Или, критичната маса отдавна е мината.Няма шанс, ще управляват *** ви веки веков по тези земи.БЯГАЙТЕ незабавно от това блато.Тук бедите тепърва предстоят.

58

Анонимен

преди 4 години

Браво Герб. Под вещото ръководство на немските с о р о с и ще успеете да убиете бг народ,нещо,което никой не успя да напрви за 1300 години,а много ни бяха вдигнали мерника.

57

Анонимен

преди 4 години

и едно време беше трудно с визите за щатите и сегаама сме били приятели и без пари даваме каквото ни поискатние сме подколонияистинските колонии ходят в метрополията без визиайде честито- време е да се смени името на териториятаевропсихо хоспитал

56

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ дърпа защото *** е неспасяемо ***.И колкото и да не ви се вярва не манипулации правят изборните резултати на ГРОБ а неизмерима та глупост на простите бългapaци.

55

една и съща стока

преди 4 години

До Анонимен до 46Комунизма си отиде, но остана в наследство АТЕИЗМА!

54

ДЕМАГОЗИ

преди 4 години

До ИстинатаГАРВАН НА ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ! СЕМЕТО ИМ Е ЕДНО И СЪЩО!КОМУНИЗЪМ В ДЕМОКРАЦИЯ! АТЕИЗМА СИ ОСТАНА!

53

Анонимен

преди 4 години

и магаре да превърти 20 милиарда и неговата партийка ще води!!

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Ако ти си "народа" - жална му майка на народа; слава Богу, че НЕ си, ти си просто жалко човече без всякаква перспектива, а защо е така - твоя си работа; важното е, че целият свят ти е крив, но самият ти - не бе, ти си чист като света вода ненапита, а пък колко си кадърен и вечно непризнат... говори си по-често с рептилите, илюминатите и извънземните - проблемите си ги решавай с тях, не се излагай в разни долнопробни тролски "форумчета".

51

Анонимен

преди 4 години

Важното е да има банани и тоалетна хартия!

50

Анонимен

преди 4 години

"Суперкомпютъра" на неграмотното Винету купен с поредните 20 милиона от нашия гръб ще победи всички партии на света!Споко!Даже и Каспаров и Карпов взети заедно не могат да му се опрат!

49

Елемаг

преди 4 години

2029 спират голяма част от фондовете,Няма как да крепиш пътни строители със малко по-високи заплати,калпаво строителство и откраднати пари.Ония комплекси дето се виждат в далечината от НИм в полите на Витоша ще се продават надолу.Тогава как ще се държи бщджетния електорат,нямам идея.Крадеца е свикна; да краде,не да върти пари.Много мастити бизнесмени ще гръмнат и тогава.Предстоят смутни времена за България!!!