49

Еврейска поговорка

преди 4 години

Шалом, шалом!Гледам разни необразовани българчета взели да говорят за пари. Мен мама ми еврейка от малък ме е учила, че парите се разпределят:1/3 кеш1/3 злато1/3 недвижими имотиХава Нагила! Шалом, мишу-машу,ПоздравиМоше Яковлев

48

НСИ

преди 4 години

колко беше инфлацията на месечна база за Май, 3.8% ли? значи, всеки е загубил към 4% от парите си само за последният месец!

47

1

преди 4 години

Другарите от ДНЕС. БГ,от къде знаят тези суми,за влоговете,нали е банкова тайна.

46

Банкова Система

преди 4 години

Пари в Банките? При Съвременна (четете фалшива) Банкова Систева Парите на Влогодържателите не са в Банката, а са Раздадени под формата на Нисколихвени Кредити на "бизнесмени" наши хора. Никоя банка няма дори няколко процента от влоговете налични като пари. Ако 10% дори отидат и си закрият влоговете и банката става КТБ.

45

анадън му

преди 4 години

До.инвеститор,слушай бре,тухлар аз ако имам пари знам как да ги връткам

44

Барселона

преди 4 години

Глупости на търкалета...

43

Анонимен

преди 4 години

До 40 в София забрави някой да ти даде повече от 800 900 лв масовата заплата в София е 650 лв 2000 само ако си топ програмист или лекар масово са безработни в София и не ги взимат и за 600 700 лв

42

Тинтири - минтири

преди 4 години

99% спестили 1млрд, а 1% спестили 51млрд

41

Анонимен

преди 4 години

в тази държава има хора, които дават десетки милиони евро само за отопление, други плащат милиарди за ток - например Доган, например Гинка от Пазарджик, като разделим спестеното на Доган и моето, средно двамата имаме по над няколко десетки милиаона евро в банка, но понеже го делим с още няколко милиона народ средно-аритметично имаме по-малко. Що не кажат толкова хора имат по 1000 лв в банка, толкова по 10 хил, толкова по 100 хил, толкова по милион и повече?!

40

Анонимен

преди 4 години

До 30Не може всички да се наврем в София бе брат. То там въздух не остана. Пък и ако ще плащам наем 600-700 лв.и сметки 200-300 в София, ако и да работя за 2000 ще ми остава едно голямо нищо.

39

Ари Голдберг

преди 4 години

Докато Има Финансова Система с Лихви и Инфлация, Винаги ще сте Бедни! Системата сме я смазали като Швейцарският часовник на ръката ми!!

38

Анонимен

преди 4 години

Говорете за себе си всички българи които познавам са безработни и едвам изкарват месеца вие ако сте от тия с няколко хиляди заплата е друго ама ако си безработен е друго евдвам изкарат месеца

37

Инвеститор

преди 4 години

Богатият човек не мисли как да спестява, а как да инвестира. Беднякът ще си остане винаги беден, защото умува как да сложи стотинките в банката, където инфлацията изяжда спестяванията. При инфлация близо 4% и лихви 0.3% няма как да не си вътре.Големите и средни инвеститори затова са богати, защото активите им са в акции, недвижими имоти, отскоро и в биткойни.Сори, ама си заслужавате нова Виденова зима и нова КТБ афера с това спестовническо мислене.

36

мошенници отвсякъде

преди 4 години

пари в банки-мун,не слагам,лихва 18 ст.за 2 години.И платих комисион 3.0.50 стПо добре в,буркан-банк

35

истината боли

преди 4 години

цените на храни и енергоизточници - космически, заплати - най-ниските в Европа, инфлация - най-високата в Европа, лихви - отрицателни. Българите Обаче Богани?! Задача за 4% ако имате 100 000 лева и инфлацията е 4% на месечва база и лихвата е -0.5% след колко време тези 100 000 лева ще са изчезнали. Джокер - само за Първиян месец сте загубили над 4%, което са 4000 лева...

34

Анонимен

преди 4 години

Спестяване = мишкуване

33

Банкерчето

преди 4 години

Слагайте си паите в банките, да ги топи инфлацията.

32

Анонимен

преди 4 години

До 10С малкото пари скътани от заплата не може да направиш собствен бизнес. Аз опитвам да отделям по нещо когато мога, естествено няма да ми е достатъчно да живея с това на старини. Обаче ако изникне нещо непредвидено ( оставаш без работа, някой се разболее, нещо се счупи) да не си съвсем без стотинка. Повечето българи спестяват по тоя миши начин като мен отделяйки от мизерните и заплати.

31

Анонимен

преди 4 години

Пари като шума но не стигат за имот. За пенсии също не стигат защото при нулеви лихви инфлацията ще ги изяде до 20-30 г. докато се пенсионира.

30

Доктора

преди 4 години

Стига се оплаквайте тука бе хора.Аз съм обикновен човек от град с 15 000 души население.Живея в София и вземам доста пари и всички,които са около мен,а те не са IT специалист,а в различни области-всички вземат над 2000 лева заплата и имат спестявания в банките.Положете усилия да не работите на минимума и да чакате държавата.Придобийте умения,които да ви носят пари.и да мрънкате,няма да слезне Исус да ви оправи живота