7

Анонимен

преди 4 години

Това ли е учението, че за едни скокове от Канада ли идат или заедно е по-весело купонясваме си международно с пушка в ръката, парашут на гърба и 30 сребърни шекела в портфейла.

6

888

преди 4 години

пускали големи групи парашутисти на височина 200 метра от земята.--------Безопасната височина за скокове с парашут е 800 метра над морското равнище!!!!!Добре, били воени от спец частите, но поне да извършват скоковете от 500 метра!!!!пс200 метра....???? Пак са се разминали леко - само с трима натрошени и един загинал.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен1Ти кога и къде си видял НАТО да води защитна война? Може би в Сърбия, в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия???

4

А кой е отговорен

преди 4 години

Нали се сещате ,че чужди натовски войници нямат право да напускат базите си защото другото е равносилно на окупация респективно тероризъм и робство!?

3

Еко

преди 4 години

Не виждам кой ще тръгне да напада НАТО, ама щом са решили да тренират скокове да си носят и памперси и да си почистват след себе си.

2

Че Кой

преди 4 години

Има ли някой който вярва, че НАТО е ЗАЩИТНА ОРГАНИЗАЦИЯОсвен ТИКВИТЕ от ГРОБ и СЕР ....ЕСАРИТЕНАТО терористи % 1. ВЪН БАЗИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

1

Анонимен

преди 4 години

НАТО не е ли защитна организация? Парашутисти обикновенно се ползват при десанти. Ако някой нападне НАТО можем да се защитаваме но нямаме право да нападаме никой и к'во ? Уението е неправилно по устава на НАТО и международните договори.