52

Bлк

преди 4 години

Супер наглеци. Просто ги остави да се самоизядат и ПЪЛЕН блокаж на всичко и навсякъде, както гърците го направиха.

51

Edna

преди 4 години

Да се извиняват ония, които са управлявали тогава - наследниците на монархията, фашистката власт, Германия... Фашизмът е еднакъв навсякъде!

50

Македонец

преди 4 години

Политици,посъветвах ви да поискате от Македония да напише в своите учебници истината за помакедончването но вие не ме послушахте- затова търпите последици и наглости от престъпната сърбоманска клика,която окупира Вардарска България през 1944 г!

49

Хм

преди 4 години

Днес -а, тая тема е интересна само за комплексираните ни македонски съседи.Мисля, че я раздухахте ненужно много.Нали знаете: никога не спори с ***, хората може и да не забележат разликата.Айде, закривайте дебата!

48

Анонимен

преди 4 години

от Севериния ли е оназ девойка Северина ...

47

Анонимен

преди 4 години

не е лошо, даже е задължително, човек като чете история, да преглежда и други източници. 1913-1946 изобщо не е токова отдавна, има много материал. Без проблем се намират писма на чужди посланници по тези земи, където ги няма счиненията на коминтерна. Та т.нар. македонци да попрочетат малко реална истории. То и за българите важи.

46

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо.. Ама 2019 хич не ми е интересна историята. Нито пак некви макета, как са се пръкналии. Само се излагат. Като селяниии в пустуща викат викат някой да им обърне внимание. Тежък комплекс. Според ме трябва да се изолират на макс. Няма смисъл да пада човек толкова ниско.

45

Владо

преди 4 години

ГРЕШКА беше да подписваме договори с измислените Северомакедонци и да им помагаме за ЕС и НАТО. Змия в къщата си вкарахме

44

1

преди 4 години

До АнонименПич, ти сериозно ли говориш за етнос македонци?Тогава аз искам да има етнос родопци, понеже слушаме песните на Румен Родопски!

43

Младши

преди 4 години

Марионетния режим,натрапен на България от чужди окупатори бе готов да признае всяка вина,която сърбите успееха да измислят и да ни лепнат,без да се прави проверка дали това е вярно! Днес обаче времената са други- фалшива вина вече не се признава,понеже не сме окупирана страна а свободна! Затова е добре тези елементи да кажат къде и как изчезнаха не 15 души а цели 30 000 Българи,изтребени от Титовите орди след 1944 г. и къде изчезна единия милион Българи,който обитаваше Македония до 1944 г.!

42

Анонимен

преди 4 години

Maкета,и при нас фашистите разстрелваха. Убиваха ястребинчета, партизани, и всичко по пътя им. Но тия деца са били убити, не защото са македончета (т.е. не етноса е важен тук), а заради идеологията на фашизма по това време.Извинение ще търсите от ония към които сте тръгнали - Еуропската Уния и в частност Германия.

41

Наблюдател

преди 4 години

Няма ли кой да удари и да им каже на тия: Стига, чашата преля! Вместо измислени договори за добросъседство заслужават изгонване на посланика им, блокиране на границата, отказване на всякакви преговори и започване на преговори с албанците, когато вземат властта там. Северна Македония и България са като Северна Корея и Южна Корея, един народ в две враждебни и отричащи се държави!

40

Младши

преди 4 години

Тогава в Македония не са живели "македонци"- живели са само Българи та каквото и да е ставало,това си е наша вътрешна работа! И крайно време е тези елементи да се отучат да се бъркат в нашите вътрешни работи!

39

Комунист-Ленинец

преди 4 години

"Но в коя страна фашизма не е див и варварски"???Питаше народния трибун!!Да се благодарят макетата че фашистите не са им набучили главите на кол в центъра на селото ,както в Ястребино!!!

38

Едно ДПС ни стига!

преди 4 години

В Македония друго ДПС ли ще се пръква, и те само права искат, и пак какви глупости взеха да говорят, чисти българи като Гоце не признават. Така както се кукушинят, скоро и македонци няма да има, албанците ще ги претопят!

37

аз съм 37

преди 4 години

Това е ГЕНИАЛНО. Подшушваме на ХАПскотски втори и крадливото му царско семейство как имат там едни гори, поля, мандри.... и гледаме цирк. Защото те, де факто, са били собственост на българското царско семейство... И си имат документи. И си ги искат. Като Вряня, ама по-големичко.

36

Анонимен

преди 4 години

Това ми звучи като Либия да се извини официално на българските медици и да ни прати едни 10-20 танкера нефт... Смях. Както някой много правилно беше писал по-долу - тогава е бил Борис на власт, та да си искат от КрадливДедо МиниСакса извиненията като негов пряк наследник. Само да помисля КрадливСимо дали няма някакви ИМОТИ по наследство у ФИРОМ? хаххаха

35

Били

преди 4 години

Това че макета са много глупави и умствено ограничени не е тайна за никого. Просто трябва да поискат извинение от Германия и по точно от Хитлер

34

Анонимен

преди 4 години

През 1943 г. кой е бил на власт бе Макета. Не беше ли Цар Борис Монархо Фашиста. Искайте извинение от Пъдара Симеон, баща му е бил на власт и е отговорен за всичко което се е случило. Комунистите идват на власт но 2 години по късно. Защо Комуниста Борисов да се извинява та той не е бил роден. Той се ражда 16 години по късно. Ей тия Макета и Историята незнаят. Бахтейнатамакя. Много се отвориха отзад тези бе представям си ако влезнат в ЕС ще предявят претенции за територията ни нали е Македонска.

33

Анонимен

преди 4 години

Тези макета най-скоро трябва да получат един голям от България, аз лично бих приветствал всеки български политик, който го направи, без значение от политическите ми пристрастия!