80

Анонимен

преди 4 години

МАЧКАЙ БОКО БОКЛ..... ТЪКМО СА СЕ СЪБРАЛИ НА ЕДНО МЕСТО

79

Анонимен

преди 4 години

ВЯРА трябва,Другаре!!! На конгреси,на пленуми,на банкети,на СПА....На голи обещания,на светло бъдеще,на гощавки, на оставки...А след месец, между пушилката от скари с кебапчета и пушилката от червени заклинания, горе на Бузлуджа - ПАК ПОВЯРВАЙТЕ

78

Байфидан

преди 4 години

То пък някой примлял да ви купува. Че кой е луд да си купи вечно губещо предориятие.

77

Анонимен

преди 4 години

Будали!Тръгнали оставка да чакат...Вместо, както феновете на Цеца Величкович-Аркан, да купят диамант на Нинова като подарък за изборната победа...

76

Анонимен

преди 4 години

Ама се купува....

75

Позитив

преди 4 години

До Позитано 20По добре беше да я преизберат, за да затвори устите на статуквото от БСП.

74

браво на Нинова

преди 4 години

Тази жена е борец!Мачкаха я,плюха я ,впрегнаха медии срещу нея,писаха всякакви измишльотини за нея,пкдкупваха вътрешни хора в партията,като и даваха трибуна да я чернят в медиите.

73

Голем смех

преди 4 години

Преди дни Кутев 10 пъти каза"Тя вече не е председател". Ами сега? Парти от Гергов ще му стигнат Ли до пенсия?

72

Тъпанар

преди 4 години

"Отворих кутията на Пандора. За две седмици видях как всички пороци на прехода, на бизнес интереси, на подмяна, на натиска и парите, срещу които се борим в държавата, мощно нахлуха в БСП"Ко? Ко речи?Че вие кутията я отворихте през '44-та! К'во мрънкаш срещу дъщерните ви фирми сега? НАправи си сепуко! Ама преди това убеди и останалите к.и.яци и те да си направят - бойковци, цветановци, пеевци, догановци, каракачановци, сидеровци и прочее ***, която се довлече! Смърт за вас всички!!!

71

Анонимен

преди 4 години

аиде саморазпускайте се по живо по здраво.

70

Анонимен

преди 4 години

Сичката пара в свирката!ПрОменила се Илия, погледнала се - пак простотия!

69

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха цирковете на Съселя преди евроизборите щяха да ги вземат.

68

Анонимен

преди 4 години

Като подаде оставка я нападнаха, че нарушила устава, че предстоят местни избори! Сега още по недоволни! Старите мусури да кажат най после какъв точно шут искат! Хе, да отиват при Бай Борисов, в МВРО и при Архаря!

67

Анонимен

преди 4 години

Сценария на Гербов и Миков бе - Проваляме я на изборите и я гоним! Правят и такива трикове, защото няма наказателна бригада! Иначе трудно се постига дисциплина! Разплули се /плусос /гр. - богат/ и говорят за идейни устои! Бе, кой гламав избирател го интересуват идейни устои, ляво и дясно!? *** и Манганя се радват Бачо да хвърля пачки банкноти през джама! Идейни устои!!!?!

66

избирателка

преди 4 години

Нинова ,започвай чистка!Махай от партията всички,които работят с дела против нея.Само така ще я обновиш.Старите винаги ще ти пречат.Гергов няма да спре до тук.Направи така че лидер да се избира от всички редови члениве.Няма да могат да подкупят всички.Бори се за партията,направи я наистина социална и работеща в името на обикновенния българин,а не на интересите на Герговци,Миховци и сие.Успех!

65

Позитано 20

преди 4 години

А не беше ли по добре конгреса да я избере отново , вместо да не подава оставка ? Да , ама така не е сигурно. Хи , хи..!

64

Я па я..!

преди 4 години

Къшмерр,къшмерр !Комунист оставка не дава. Ама може и да е за добро.

63

Анонимен

преди 4 години

Какъв социалист е Нинова? Тя може да бъде всичко и си е опортюнист... а това за БСП си е проблем

62

бесепар

преди 4 години

Погледнете снимка 4 .Какво общо имат тези червени феодали,разплуги на стола със самодоволни и лицемерни усмивки със социална партия.Вън от БСП на Гергов,Миков,Пирински,Мерджанов,Дъбов.Вън предатели!С вашата алчност съсипахте труда на Нинова и ръководството,които вдигнаха БСП на крака.Вие работите за Герб.Вън от партията!

61

Анонимен

преди 4 години

Наистина БСП не се продава , но Корни се продава и то за много пари . Тя иска къща в САЩ , но не стигат парите.