113

Анонимен

преди 4 години

Ердоганчо, ще ти спретнат една "турска пролет" накрая, така, както направиха и с други режими в региона. Само бъди търпелив, скоро ще дойде.

112

дали са

преди 4 години

грозни държавите, зависи от техните лидери. за съжаление САЩ с Тръмп показа най-грозното си лице и за нас и ЕС и толкова вреден колкото и Ердоглиган

111

Опс

преди 4 години

До 114 грозни държави----------------------България държава ли е?Питам за един познат:))

110

Психодиспансер

преди 4 години

Ердоган е тиранин! Един ден Турция ще се събуди от този сън и тежка му горко. Нама да го спасят нито ракетите, нито башибузука. Собствения му народ ще го накаже с катран и перушина.

109

грозни държави

преди 4 години

русия и турция са две грозни държави които постоянно се мешат във вътрешните работи на България.

108

Абсолютно

преди 4 години

САЩ - икономически ТЕРОРИСТИ!Винаги съм знаел, че са такива, но ми липсваше терминът. А сега външният на Иран ги назова: икономически ТЕРОРИСТИ!Точно!

107

Анонимен

преди 4 години

Чета коментарите на гай *** Криводзурлатия и се чудя, как е възможно човешко тяло (ако балканският дивак се брои за човек), състоящо се от около 37 трилиона идивидуални клетки да има интелект само на една амеба?!!Цивилизованите хора около света се чудят и маят българите по естествен път ли се раждат такива колосални охлювофренични тъппаци, или ползват някаква свърх-секретна извънземна технология за изкуствено затъпяване??!! Слава богу, българската тъпотия не преминава по полов път ... слава!

106

Анонимен

преди 4 години

Турция е член на НАТО и купува руска военна техника от най-висок клас. А ние купуваме по нареждане на господарите във Вашингтон остарели 50годишни американски самолети за 4 милиарда.

105

Анонимен

преди 4 години

Гърците навремето купиха руските ЗРК С-300 и Тор-м1 и... нищо!?Дори използваха "Тор-м1" за охрана на въздушното пространство на градовете по време на лятната Олимпиада!Излиза, че проблема не е в НАТО или руските ЗРК С-400 "Триумф", а в дедо Тръмп&Ко.Въпреки, че от гледна точка на американския президент и Пентагона - "от къв зор САЩ ще трябва да плаща от джоба си защитата на Европа" - ами, прави са си хората!

104

Анонимен

преди 4 години

dамериканците немогат да влезнат във война защото не са спечелили нито еднакато изключим заграбването на западните щати от мексикои избивенето на 60-тина милиона индианцивсе някой трябва да се бие заради тяхно този път ще клекнат на ердоган- което доказва че на фона на русия и китай те не са това което бяхаа и китайския валяк бавно но сигурно пристига- това е истинатаопасно е че ще се опитат да подпалят война за да се измъкнат - но този път едва ли

103

Анонимен

преди 4 години

Санкции от брадъра. Няма независими държави.

102

Елка Василева

преди 4 години

Аз виждам как сега ще се основе най на края независима кюрдска държава - Ердоган не се усеща, че са го вкарали в клопка Путин и Тръмп заедно. :) Да живее свободен Кюрдистан!!!

101

Анонимен

преди 4 години

До 85 Евалла. Надговори ме. Ама май си българин.

100

вере

преди 4 години

До Сата Н.още през 90-те американците са взели и раглобили до болтче Ц-300 от Украйна и кво? не могат да си направят такава система. а се виде колко тренират натовските пилоти, като последния път от 12 английски ракети всички до една са паразени в небето на Сирия.

99

Анонимен

преди 4 години

Еми и вие сте приключени :)

98

Weiss

преди 4 години

До Гошко Щом и на Гошко му било ясно, какво да говорим повече?? П...ст народ- слаба държава е казал нашия, а не друг народ, и резултата е ясен. Хората си гледат националния интерес, всички замесени в тая с-400 сага, и САЩ, и Русия, и Турция, само ние сме готови да ни изръчкат до дъно за едни стари корита...

97

Анонимен

преди 4 години

Виждаме как един ислямски фанатик разрушава страната си-ЕрдоГАНЮ. Аферим, машшала..Ся ше яде кютек от Щатите....

96

чичо Гошо

преди 4 години

До Ели Ели,Ели,око елита е Ердоган,тежко му на турския народ.Също като у нас.

95

Гошко

преди 4 години

Аха, значи на Ердоганя му пречели/трябвали гръцки острови и да може спокойно да доставя оръжие в ивицата Газа без Израел да може да реагира. Затова му трябвали С 400. Ясна е работата.

94

Ели

преди 4 години

Браво, Турция винаги е имала добри политици, голяма част от тях завършили елитни университети в САЩ и Европа.Това, което не направи България, направи Турция. Строи Турски поток, АЕЦ-ове, задължително слънчеви панели, на новите блокове, нарастващо население и икономика.А мутролендска БГ правят ремонти на пътищата и ни управляват отрочетата на мутромилионеродебилите.Преди години пътувах по работа в Турция, изумих се от икономиката им и курортите, и образоваността на елита им.