45

дедо Ташунко

преди 4 години

Аз нека да гушна 20 милиона за нищо работа, пък нека после да ме глобяват 1 милион. Ще хвана Марковски да пледира за мен и накрая дори ще осъдя общината 2 милки за пропуснати ползи..., подиграват се писмено с нас! Фандъчка да излиза в пенсия и да продължи да се лекува. Нещо я сънувах тези дни, а това знам, че не е на хубаво...

44

Анонимен

преди 4 години

*** защо трябва да се позволява да се стига до тия глоби ***, шyшyмиго?И дори да оставим настрана факта, че тези "глоби" си ги пишете само на хартия, реално ние плащаме всичко това, ние данъкоплатците!!!Знаем я тая приказка: Главният изпълнител си направи "харакири", после пихте с него по едно дайкири!

43

Гришо

преди 4 години

Имам предложение... повикайте една немска фирма да направи Графа отново,с техни материали. Гаранция ви давам че ще излезе по евтино от ремонтите които сега ще последват заради калпавата работа! Тепърва предстои да пропадат плочки, ще има напукани стени по сградите,идея си нямате какво ще стане през зимата като хване студа... Затова по малкото зло е , сега да се направи наново Графа но с немски работници и немски проект. Ще видите че съм прав, а който не ми вярва да си запише това!

42

Фандъкова

преди 4 години

До BreiИма ама тези дават най много.....

41

жестоката истина

преди 4 години

Чакайте сега ГЕРБ окрадоха държавата,апартаменти,къщи за гости,общини,земи,и тн.!!!а вия пак гласувахте за тях!?Значи сте доволни и съгласни да ви крадат и да ви се смеят,нали?тогава какво плачете.....

40

избирател

преди 4 години

Данчееее Данче,никой няма да те избере....ще те назначат!!!Противно на конституцията,България отдавна не сме Република,а монархията!!!

39

аз-ът

преди 4 години

е какво без компромиси - тя цялаъта улица е компромис. Преди беше грозно - сега е кичозно с евтинджос материали. Данчето не знам дали иска се кандидатира въобще, ама след този ремонт никой в СФ няма да гласува за нея. Много се изложихте. Много

38

:)

преди 4 години

През комунизма, Тошо нали разкарваше дипломатите да видят "колко сме напред". Правеха 10 пъти по-сложни ремонти, 100 пъти по-качествено за 1-2 седмици. Бачкаха и през нощта, но всичко беше перфектно. Нищо не става от съвременна България. Тотално падение.

37

Brei

преди 4 години

То други фирми в България има ли освен Джи Пи Груп...няма смисъл да говорим изобщо

36

Офца стръвница

преди 4 години

Бойко ме сложи ,ще ме търпите ! Само на него се отчитам ! Морално и финансово !!!

35

:)

преди 4 години

Взели са 21 милиона. 30% комисионна за Тиквата през ръчичките на Данчето, остават им 14.7 милиона. Ремонта е към 2-3 милиона макс. остават има 11-12 милиона. 2 милиона глоби да платят пак са 10 милиона напред. А вие работете и плащайте данъци.

34

dmx

преди 4 години

Даже в най-сгрухания социализъм, общината не си е позволявала толкова некачествено наредени плочки в знакови пространства. Това е най-некачествения ремонт на всички времена. Най-нормалното в тази ситуация е глобите да бъдат по-големи от активите на фирмите, извършили ремонта и те да приключат жизнения си път с фалит в този един момент. Глоби от 200 хил. за окепазяване на центъра е напълно неприемливо, само един милион също. Това е много по-малко от печалбите им е нещо като покана да повторят.

33

Фандъкова

преди 4 години

До ШопоЗащото спонсорират партията и сега с вашите пари им връщаме подаръка.И дане забравите пак да ни изберете че имаме да връщаме още на спонсорите......с ваши пари

32

Майна

преди 4 години

В нашия квартал правят многмилионен ремонт, махнаха стария асфалт който нищо му нямаше, сложиха нов зимата като валеше сняг, вече пропадна на 4 места, от зимата до сега още единия тротоар няма плочки, а другия пропадна на 3-4 места!

31

Анонимен

преди 4 години

Ти си главната виновница защото даваш поръчките на геребрски фирми,а нена такива,които ще свършат работата, иот самото начало е ясно какво ще стане. В цялата стрната така се работи.

30

Ха-ха

преди 4 години

Софиянци,ако всичко това ви е малко,на есен пак изберете самоковската бойкопослушна овца и гербавия общински съвет!

29

факт

преди 4 години

Да г-жо Кмет има проблем и не само в София,много се краде от ГЕРБ и приближените им бизнес среди това е проблема.

28

Фандъкова

преди 4 години

Пак ще ме изберете нямате избор!

27

Шопо

преди 4 години

Е що си плащала за несвършена работа ,*** ..... !!!

26

ДА

преди 4 години

Спрете да пищите,идват избори свалете тази ОПГ на ГЕРБ и готово....