55

ушш

преди 5 години

Рушляка от вчера са готови да озаконят Гей браковете ...Тук защо така мислите,че няма руски *** най много са те и от Сащ уверявал съм сам

54

БРАВО НА РУСИЯ

преди 5 години

Браво на Русия !Здрава държава. Здрав народ. Здраво стъпил на земята.Там разни *** не виреят.Русия е държава на нормалните хора.

53

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 5 години

Да си отиват у ФАЩ. Нали там обичат такива повредени.

52

Давид Ефрем

преди 5 години

изглежда малко плащат за поръчкови статии защото никаква фантазия - писани са по шаблонзапочва с историята на измисленна личност за да стане по персонална и да звучи правдоподобно, после още 2-3 истории така че да се внущи че това е нещо масовослед втора част с интервю с "наш човек" който споделя правилното мнение и изводите чиято цел е статиятаизглежда са митове че Сорос и НПО-тата плащат добре

51

Анонимен

преди 5 години

хомосексуалист се става в тинейджърските години... казармите и затворите имат изградени вече личности част от които са такива и там се проявяват.. диктатурата по никакъв начин не подтисква личностната свобода на подрастващите а дори обратното

50

Анонимен

преди 5 години

Тука проблема е че няма пари от мама и тати, защото не одобрява, няма пари да излезе от Русия а не може да иска помощ от посолството си, защото те го третират като престъпник, проблема няма нищо общо с гей, парите мама и тате може да ги спрат по много, правителството на Гана има много закони които може да е нарушил, просто в случая е нарушил, а и вероятно не само този.

49

Анонимен

преди 5 години

Не съм против обратните но не искам да ми парадират и да ми се набиват в очите. По времето на бай Тошо в пезевен.ската градинка в София, така наричахме градината пред Халите, се събираха пеераси. Колко бой са яли само те си знаят. По онова недоносено време не смееха да се обаждат а сега паради си правят начело с Краварския посранник. Да не ми се мяркат пред очите и пред децата ми, а това че си бъркат по дупки.те ни най малко ни интересува нас нормалните.

48

Унуфри

преди 5 години

Хомосексуализма е физиологично предположен. Но той, поне сред мъжете процъфтява там, където мъжественоста в контекста на личната свобода и възможноста за самоизява са подтъпкани. Например затвори, казарми и държави с диктаторски режими. Справка - РФ.

47

мен

преди 5 години

аз в целия си съзнателен живот не познавам човек болен от спин? а вие

46

Krom

преди 5 години

И въобще цялата история е като голям цветен сапунен мехур. Я да видим - първата работа на Ахмет в Иваново не е да учи или да си търси работа, първата му работа е да "инсталира приложение с което да намери съмишленици". Не разбирам тоя е отишъл да учи или да се е.бе със "съмишлениците" си? Айде не пробутвайте простотии - трудно минават. Т.н. ЛГБТ хора, като бъдат пропуснати в някаква социална йерархия веднага започват да подлагат другите на обратна репресия. За това и не ги харесват.

45

Анонимен

преди 5 години

Руската армия ерозира от вътре...всеки пети е третополов с каска !

44

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден, когато беше прайда, един туксписващ под вазлични никове, но винаги едни и същи идоотизми, каза, че "най-много зчанчени (сексуално)" имало в Русия.Сега пък ги биели..... Кое е вярното, драги ми ТРОЛей на шоро?! Или вашатая централа, тълкува новините, както им е изгодно?!

43

бг

преди 5 години

До *** еврейскиДнес попаднах на публикация във ФБ на Любен Дилов-син. Цитирам по памет: Огромен брой български деца са отгледани от еднопопови двойки - майка и баба.А, иначе на този, както и на всички други гей-паради не съм присъствал, нико като учасник, нито като публика, респективно, нямам мнение. Ти явно си ревностен, редовен посетител, щом даваш емоционални оценки.

42

Атаката

преди 5 години

Епидемията СПИН: Ще се превърне ли Русия в Южна Африка?

41

Анонимен

преди 5 години

Абе каква е тази платена статия ? А и всяка държава преценява своите закони!

40

Анонимен

преди 5 години

В руският Гулаг има ли човек, има проблем, та камо ли към неговите производни !

39

Зозо

преди 5 години

Абе хАтакисти, я кажете колко са болните от СПИН в Русия? Нали знаете по кои ходи тая болест :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) то според вас и спин няма в рашата :))))))))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 5 години

Навремето Великобритания е имала смъртни присъди за хомосексуални, убили дори математика които спечелил втората световна война, убивали ли са дори и световените си герой, България пък винаги е била толерантна, затова и нямаме вина каквато имат западните към тези общества. А защо Гана и други държави имат минали политики на Великобритания, ами никой не ги е убедил че е по добре да си като България и Русия. Неутрален. Самата Великобритания никога не е била неутрална, а в двете противоположности.

37

Анонимен

преди 5 години

Да живее Русия. Последния бастион на православието и семейните ценности. Много е силно лобито на гейовете, но в Русия не успява. Жалко, че сме дупедавци

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34"Ама доколкото аз разбирам и чета български виновни са семейството му от Газа, които са настоявали издръжката му да бъде спряна, а не Руската държава."Сакън! Как ще е виновна Руската държава с главно Р? Никога!В Руската държава с главно Р всичко е цветя и рози и от 100 години там "я другой такой ср'ану не знаю где так волна дъйшат челавек"