245

Анонимен

преди 5 години

остави пенсионерите. те са си поживели. всеки ден статии тука родители просят за операции на децата си. в германия на арапингелите им плащат и козметичните операции и нови ченета от до. до кога?

244

дедо Ташунко

преди 5 години

Чия кесия развързваш, сине майчин? Развържи я за пенсионерите и ще престана да те псу.вам по 10 пъти на ден.

243

Може

преди 5 години

При еднократно плащане комисионната се взима от ряз, а при разсроченото- я камилата , я камиларя - нещо някога си, някой ще вземе, Ама американския посредник/преговарящият/, си знае работата/.. сега и на момента.... пък самолети може и на куково лято Така е държавни/народни/ пари лесно се раздават щом са наредени отдалеч...

242

Патриот

преди 5 години

Сделката за Ф-16 трябва да бъде одобрена от Парламента. Очаквам задействане на руската 5-та колона преди подписването. Ще има излизане от Парламента на определени групи/депутати за да няма кворум, всякакви провокации, денонощни митинги със празни тенджери пред Министерството, може и да има някакви нови тактики сведени от Москва. Ще бъде доста интересно...

241

Патриот

преди 5 години

Почитателите на съветския президент Путин в България са малко но много гръмогласно малцинство. Справка последните избори. Много е трудно да се спрат естествените процеси на остаряване на определена част от електората.

240

Анонимен

преди 5 години

Горанов лично да върне надвзетите пари. Не е виновен който яде баницата, а този който му я дава.

239

ПАТРИОТ

преди 5 години

Да това е по-добре отколкото да инвестираме грешни пари във 30 годишни МиГ-29.

238

Анонимен

преди 5 години

Що да не я развърже,да не е неговата кесия,нашата е.Явно ние нямаме нищо против,щом си мълчим.

237

Анонимен

преди 5 години

Горанов, няма да е дълго твоята власт и безнаказаност! А ако платите самолетите авансово, не чакайте победа на избори! То и без това е видно, че ще загубите, но гледайте за по-малко да ви осъдят!

236

Анонимен

преди 5 години

РАДЕВ ДА КАЖЕ НА ПУТИН НА СРЕЩАТА ВМЕСТО ОРЪЖИЯ ДА ВДИГНЕ ПЕНСИИТЕ НА РУСНАЦИТЕ! АЙ У ЛЕВО!

235

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО МНОГО РУСОФИЛСКИ КОМЕНТАРА ТУК! ЕЕЕХ, ДА БЯХА ТОЛКОВА И НА ИЗБОРИТЕ, А НЕ ЖАЛКИТЕ ОБЩО 8% НА БСП И АТАКА...

234

Анонимен

преди 5 години

ДРУГАРИ, С ВАШИТЕ КАМЪНИ - КАЖЕТЕ НА ПУТИН ДА СИ ПРОДАДЕ РАКЕТИТЕ И ДА ВДИГНЕ ПЕНСИИТЕ *** РУСНАЦИТЕ, ЧЕ СА С 100ЛВ ПЕНСИИ, ДА ИМ ОПРАВИ УЛИЦИТЕ И ТАМ ВСИЧКО, ДЕТО ГО ИСКАТЕ ЗА ТУК ,ВМЕСТО ОРЪЖИЕ!

233

Анонимен

преди 5 години

Горанов ти Давай показания в съда за надвзетите пари на партиите - Ти си Виновен ! Не Давай Народна пара без да питаш Народа !ти влечуго земноводно,гаден върколак ,с тоя змийски поглед си за министър в пъкъла.

232

Анонимен

преди 5 години

АБЕ СИГУРНО Е СЛУЧАЙНО,Ч Е ПОД ТАЯ РУТИННА НОВИНА ИМА 300 ОТРИЦАТЕЛНИ КОМЕНТАРА... ТЕХНИТЕ ПОДАТЕЛИ ВЪОБЩЕ НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ЕВРА ОТ ВТБ БАНК...

231

Анонимен

преди 5 години

каква руска трагедия се разиграва в днес.бг! Ало, спешна помощ? идвайте, че почнаха с пяна на уста - инсулти, инфаркти!

230

до 23

преди 5 години

а ти ще и изядеш долните *** от радост

229

Иван Иванов

преди 5 години

За хамериканските им кукловоди ционистки.. има милиарди КЕШ!!?!! За пенсии на бедстващите пенсионери .. с по п 6-7 лв от другия месец.. Администрацията която развъдиха си им е достатъчна да си ги избира, за тях има пари и бонуси и какво ли не.. ОБАЧЕ, МИЛИ МИ ЧИНОВНИЦИ, КРЕПЯЩИ ГНИЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ,.. УТРЕ И ВИЕ ЩЕ СТЕ ПЕНСИОНЕРИ.. СЕТИХТЕУИ СЕ..???!

228

М, да ...

преди 5 години

Горанов развързва кесията, имало пари, можел да плати F-16 наведнъж--------------Има ли разлика в това някой/ковчежника на държавата да каже има пари /уж вс. е публично и всеки може да види това по отчетите/ и това ще намерим пари?

227

М, да ...

преди 5 години

Кой ще прибере комисионната БГ държава или някой чиновник, политик, ... който се издържа / захлебва и без това от държавната хазна? Питайте обаче продавачите а не нашите лобисти измамници на държавната копаня дето покупката е част от задълженията?!?пп. всъшност покупката на Ф16 е да вземеш помощите от Ес и да дадеш на САЩ, за да спечели някой наш бг тарикат!

226

Ь

преди 5 години

До АнонименМИ ЩОТО СИ ***