75

преди 16 години

Хей *** каква Атака бе?Време е да се окопаем че ни извадиха досиетата и гъзеца ни лъсна. Трай си че замириса...Виж че започнаха и срещу колегата Б.Б. да скачат.

74

p.chikov@abv.bg

преди 16 години

Благодарим ти!НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯ

73

преди 16 години

Kostov e gad 4erna kradliva,a Boiko maloumen karatist...ATAKA!!!

72

gothic

преди 16 години

абсолютно си прав..."Столетницата" създаде ГЕРБ, както и преди това ДПС, НДСВ, Атака...Не е ли ясно защо?

71

преди 16 години

Ей страшни гадове са тези станишевци, бойко борисовци, сакс куборгци, алчни *** ти казвам.. всички са ми казвали ,че жената на бойко борисов е най-богатата в България... сами си правете изводите как е крала тая... и за още ламти.. егати алчнярката.Ама какво да кажеш кат бойко е зад нея.Пере му парите на сикаджичейто...еб...му м...а.повече от ясно е ,че бойко не е е глупав и не може да смята, а защото е взел милиарди за тъмни сделки...така пишеше в пресата иначе отде да знам.То нали знаете във всяка история има истина, тя така не се ражда ....

70

преди 16 години

Отиди до първото село, отиди в странджа или на другия край на България, има ли милионер да е станал един селянин? Ще видиш и сега че бившите кметове, партийни секретари и т.н . управляват и въртят далаверата.Мафията си имс държава и тя се нарича БЪЛГАРИЯ. Въпросът е защо след като виждаме всичко това чакаме някой да ни извади от тинята? Време е да се организираме и именно между нас да потърсим алтрнативни кандидати .Тези от Нар. Фронт се оказаха прави.

69

преди 16 години

Доколкото си спомням не КОСТОВ , а бащата на едно наше министърче се намира в ЮАР и той врътна парите на Балкан.Освен това около Костов имаше една навалица от хора на ДС/доносници , цъветмици ит.н./.Та думата ми е че именно тези хора даваха лоши съвети, изкривяваха финансовото състояние на едно или друго предприятие и т.н.Аре бе пичове покажете ми един милионер който да не е бил свързан с олигарсите от БСП. Не ни правете на луди , то и пари с куфарчета не са раздавани, това народът си го измисли.Брей че фабулира този народ!

68

titi

преди 16 години

epa 6tnm ne vi haresvat drugie togava glasuvaite za men

67

преди 16 години

ей страшна гад е тоя Костов бе.. много алчно *** е.. преди 5-години Слави Трифонов каза в едно интервю.. -аз се познавам с по-големите бизнесмени в България и те всички са ми казвали ,че Костов е най-богатия в България... сами си правете изводите как е крал тоя... и за още ламти.. егати алчняра... само припомням. Авиокомпания Балкан с 200 самолета ,хотели в страната и чужбина... с международни линии запазени само за него.. за 100,000$. това е цената за 1 апартамент... Кремиковци продаде за 1лв. Лукойл-100,000,000$. а Лук-ойл за първото тримесечие на годината публикува печалба от 1,500,000,000$. повече от ясно е ,че не е защото е глупав и не може да смята, а защото е взел милиарди за тези съсипващи Българската икономика сделки...

66

П.Р.

преди 16 години

Като почнат кой какъв бил ... Тоз костов ( неслучайно му пиша името с малка буква ) ми е много противен ... да са види първо себе си и после да казва кой какъв бил. Като децата са ... и после защо нямат избирателна активност. Нека бъдат мъже и да се надпреварват като такива ... Да седнат на дебата и да кажат ... аз това направих , аз това боядисах ( ама не в тях ) ... а не да ми обещават аз тъй ще направя и т.н. ... Който иска винаги намира начин, ко *** взеха тези, на леща да ме правят. Затова няма да гласувам за оня мазния. И за всеки който почне да плюе ... *** ДУПЕТАТИ! ( не случайно е объркано )

65

преди 16 години

Осезаема и реална трансформация на БСП в ГЕРБГЕРБ представлява реална трансформация на политическата власт на БКП в икономическа мощ на посттоталитарната номенклатура

64

Борислав №54

преди 16 години

Как какво, предложения имаше от НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯ за търсене и издигане на други алтернативни кандидатури на сегашните общински избори.

63

преди 16 години

БСП ще бъдат лошите ченгета аГЕРБ добрите!Сценарият се повтаря с подкрепата им за НДСВ преди....

62

тара

преди 16 години

Е тая най става...;)))http://***.vbox7.com/play:587f42f3

61

преди 16 години

Привет от НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛГАРИЯ, все пак не разбирам за каква десница говориш и кой я представлява според теб днес!p.chikov***abv.bg

60

преди 16 години

подкрепям Заимов! Такъв трябва да е кметът, а не мутра генералска или агент на ДС! Той е модерномислещ, млад човек професионалист! Не ме интересува дядо му!успех!

59

преди 16 години

I tozi iskal da razrushi mavzoleia. Detska mechta mu bilo. Zaradi takiva hora shte ostanem bez istoria. Nie pyk iskame da ti go nabiem. :(((

58

стан

преди 16 години

млъкни бе братче. нали те помолиха докато трае предизборната кампания да се скриеш някъде и най-вече да мълчиш. недей проваля и малкото, което е останало от десните. а ти Бориславе 54, какво точно предлагаш, написал си нещо, ама какво от това.

57

преди 16 години

Бат Борко : ЕС не искат полицаи эа кметове.../ спести истината и цитира само генерал Бриго Аспарухов във вчерашното му участие в телевизионното предаване на Бареков/ Така че избиратели мислете!Избирането на Б.Б. ще доведе до стопиране на инвестиции , пари и връщане десетилетия назад! Кой ще е виновен тогава!

56

http://ianchefff.blo

преди 16 години

http://ianchefff.blog.bg/viewpost.php?id=101521