22

Анонимен

преди 5 години

Защо не крадохте като можехте да крадете и да се запасите със средства и занапред ?

21

Анонимен

преди 5 години

А БСП получаваха ли субсидии докато не ходеха на работа.

20

Анонимен

преди 5 години

БСП питало................Ххахах! А кога бутахте шилата на уйчиндолския що не питахте?

19

Анонимен

преди 5 години

Ако политиците погледнат отговорно по темата ще разберат, че докато болшинството българи не могат да свържат двата края, е лицемерно да вземат по 11 лв на глас и да леят сълзи да не им се наруши благоденствието.

18

Анонимен

преди 5 години

Като че ли с големите субсидии предотвратихме зависимостите...

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15И какво от това, в Германия партиите са по-големи, населението е по-голямо, разходите за политика са по-големи. Всичко е пропорционално. 50 цента за размера на Германия осигуряват точно толкова партийни приходи, колкото 1 левче ще осигури за многократно по-малка България.

16

Хан Крум

преди 5 години

А на кого му пука как ще се оправяте с намалената субсидия. на вас пука ли ви за хората?

15

Анонимен

преди 5 години

До 14. В Германия гласуват 50 млн, а не 5.

14

Анонимен

преди 5 години

Как германците се справят с 50 цента и не се оплакват, а нашите политици щели били да изпаднат в зависимост, като че ли сега не са.

13

Анонимен

преди 5 години

bomba na parlamenta i krai na tasi mrasna mafia.

12

Анонимен

преди 5 години

Имаше партии дето си правеха партийни форуми из луксозните курорти, имаше и такива, дето си организираха партийни конференции на о. Капри. Е, сега като им врътнат финансовото кранче, да видим как ще си хортуват на партийни теми на Капри.

11

Рокера

преди 5 години

Стегайте Бузлуджа направете оная чиния на ресторант и ни поканете да додем да ядем и пием дори можем си направим там мото-писта и да организираме мото крос и народни тържествал ГРОБ-ажии няма да допускаме Освен ако не са със възрастен придружител над 18 год.

10

Анонимен

преди 5 години

Любопитно ми е някой журналист да направи разследвана по въпроса колко е прихода на всяка една партия от партиен членски внос и какъв процент от издръжката на партията представлява членския внос. Когато искаш да се занимаваш с политическа дейност и членуваш в дадена партия е редно да поемеш и финансовото бреме на това занимание.

9

Анонимен

преди 5 години

Цонко в германия субсидията е 50 евроцента в швейцария изобщо няма субсидия. Уплашихте ли се че няма да имате мангизи да си плащате наема на позитано и за разходки и 5 звездни хотелчета за шведски маси с едене и пиене. Е ще минете на фотосинтеза както милиони Българи. Питате ли ги хората с по 500 лева заплати и пенсионерите с 140 лева пенсии как си плащат тока отоплението водата какво ядат. Май ви е през дедовия какво ядат и как си плащат сметките. Нали.

8

Анонимен

преди 5 години

Кофти, когато си свикнал да живееш нашироко и трябва да постегнеш колана, винаги е трудно.

7

Изнервен

преди 5 години

Ами няма да харчите за глу.пости по кампаниите. И без това хората вече не се захласват по плакати, постери, чалга певици, Веско Маринов и балони. И бира и кебапчета не вършат много работа. Няма да плащате и на червен колю и кънчовците, които само ви подвеждат.

6

Анонимен

преди 5 години

Освен субсидиите, държавата е раздала на парламентарно представените партии сгради и помещения за клубове за функционирането на партийната им дейност. Имат охрана от НСО и автомобили да си джиткат където поискат. Задоволени са 100 % със всичко и само да посегнат на зрънце от облагите им и надават чудовищен рев.

5

Анонимен

преди 5 години

bsp sa christianski teroristi i ubiici.

4

Анонимен

преди 5 години

Както го правят в Германия - там субсидиите са 50 цента и са намерили начин да се справят с корупцията и зависимостите стократно по-добре от България. А в Швейцария няма субсидии и са мнооого далече от корупционните проблеми на българската политика. Очевидно не субсидиите са гаранция за липсата на корупция и зависимости.

3

Анонимен

преди 5 години

За толкоз години пропукахте милиони можехте да си купите по един офис все на заем ли мислите да живеете. Като не може да се сдобиете с един офис за 30 год как ще спасите държавата. Купете си бетон и тухли и зидайте офис.