81

ПАзете се

преди 5 години

Експерти да огледат подобни паради с мулти спектрален софтуер вкл снимани от високо и нагоре. ще видят много същества обсебващи хомо сексуалнтие вкл малки и големи над 100 метра дълги обемно видими..Лечението с полови контакти вкл хетеро и хомосексуални не е забранено НО при хомсексалните има много ОБЕМНО ПРОНИКВАЩО ОБСЕБЕНИ от ЖЕстоки врагове на Земята ни включително..Разпознават се лесно вече и видимо.както по говора през устат ана обсебените така и по специфични очертания на обсебващите пр

80

човек

преди 5 години

До: номер 78 (ivaylo)Обяснявам накратко: Джон Атанасов и аз съм го изучавал във ВМЕИ-то навремето.От 1984 г. до 1989 г.Сега се оказва обаче, след като разузнавателните служби разсекретиха информация от Втората Световна Война, че първият електронен компютър е бил Колос, разработен в Блечли Парк в Англия от екип математици криптолози.Основоположник е бил Алън Тюринг, който е хомосексуален.

79

Витоша Забранява

преди 5 години

МНого са опасни тези ПАРАДИ . С тях проникват масови и други убиици вкл много опасни манипулатори вкл на торнадо бури урагани.подава Витоша възмутена от нагли престъпници на власт в София начело с Бойко Борисов.

78

човек

преди 5 години

До: номер 80Къде па я видя тая логика???Ако това е което си мислиш, значи напълно погрешно възприемаш реалната ситуация.Ама напълно погрешно.А твоята логика си е перфектна, спор няма - напълно е вярно, едното няма нищо общо с другото.Замисли се - дали самите известни хора с хомосексуална ориентация афишират ориентацията си? Аз не знам нито един (например Елтън Джон), който да се бие по гърдите "Аз съм такъв и онакъв".Ако някой го прави, то той е за бой наистина!

77

човек

преди 5 години

Примерите за гениите които са с различна сексуална ориентация са много.И да, макар и с половин уста дори тези (наричани xoмофоби) които яростно нападат такива, признават техните заслуги.Вярно е, че талантът им няма нищо общо с личния им живот.Но първо, те не го изтъкват именно защото са известни и признати.Замислете се за милионите неизвестни хора какъв им е животът?В момента в който някой разбере какви са, ги сравняват с пeдoфили, нeкрoфили и гeрoтнофили. И затова явно са и тези паради.

76

Анонимен

преди 5 години

Фактът че някой е хомосексуалист и е измисли компютра не доказва че хомосексуалността му е причина затова. Това автоматично отрича възможността хетеросексуалните да правят откритя.Знаем че не е така. Секуалоността не лежи в основана на науката.Логата ви куца.

75

ivailo

преди 5 години

До trafoPOSTНе знам Джон Атанасов да е бил хомосексуалист... Женил се е два пъти , и има три деца. Явно тъ.па.ка си ти.

74

човек

преди 5 години

Възможно е да има много провокации по темата. Например с разните анкети в училище които са най-малкото безсмислени.И не само за хомосексуалните, това важи за всички политически коректни фрази, много от които се пресяват и в този сайт. Това води например до абсурдното редактиране (и цензуриране) на класически детски книжки като "Пипи Дългото Чорапче", и по-конкретно професията на баща и. Ако я напиша тук ще ми излязат звездички.

73

човек

преди 5 години

До: номер 72Човекът те разби с аргументи и факти, ти в безсилието си сипеш обиди.

72

Разбира се

преди 5 години

Да го забранят, ама преди това да забранят ВМРО, щото тея *** от парада не продават българско гражданство за жълти стотинки, докато МВРО-то баш това правят.

71

човек

преди 5 години

До: trafoPOST (номер 69)Поздравявам те за точния коментар!!!Предполагам, че визираш Алън Тюринг.И аз като инженер съм го изучавал в Техническия в София (тогава беше ВМЕИ).И нещо повече - на пишман "националистчетата" ще кажа, че това което го учихме навремето, че Джон Атанасов (роден в САЩ, не българин) е "бащата на компютъра" се оказа дълго прикривана тайна. Защото преди Джон Атанасов първият електронен компютър е Колос, заслуга за който има именно Тюринг през Втората Световна Война.

70

Анонимен

преди 5 години

До trafoPOSTСтрахотна логика. Компютърът е конструиран от хомо. Значи хомото е вид научна квалификация.Много сте жалки. Има много известни хочосексуалисти но тяхната слава не се крепи на това а на ТАЛАНТ ТРУД И АКЪЛ Аз познвам хомосексуалист който откровно не подкрепя тези паради . Тойе самият никога не коменират темата когато сме заедно

69

Анонимен

преди 5 години

До trafoPOST-ЖЕНКА ТИ МЕХМЕД ЛИ СЕ КАЗВА,А ЕВРЕО-АТЛАНТИЧЕ.....

68

Анонимен

преди 5 години

До: номер 65Ако не друго поне разсъждаваш логично.Значи единият от проблемите е в заглавието. Да, pride означава горд или гордост.Доколкото съм запознат с въпроса (не знам кой го е измислил), заглавието има за цел да покаже, че независимо дали са нормални или не, тези хора са се родили такива и не са длъжни да се срамуват, както и да се страхуват. Тази "гордост" според мен е нещо като психологично лечение за тях.Отделно има много провокации, нямам място да ги коментирам в няколко реда.

67

Дейл Купър

преди 5 години

А кога ще е парада на геронтофилите, зоофилите, некрофилите и педофилите? И ние искаме прайд.

66

trafoPOST

преди 5 години

Мисля с жената и двете ни деца също да ходим. ВМРО явно са с доста лабилна сексуалност и изпитват неувереност в нея, щом така се боят от Прайда.На *** които пишат тук, искам да им напомня, че компютърът на който пишат тъпотиите си е измислен и конструиран от хомосексуалист. Така че не пипайте клавиатурата, може да е заразно :-)

65

Анонимен

преди 5 години

МВРО-какво се правите на тарикати,че уж сте (против) содомитите...ако наистина бяхте против гей парада,защо не поставихте условие пред гербавите тикви,че я са разрешили тоя извратеняшки парад,я вие от МВРО сте напуснали управляващата коалиция,или поне се организирайте да протестирате реално срещу содомията .Това е морална постъпка на морални политици,които държат на думата си ,а не като вас да замазвате очите на хората с някакви безполезни декларацийки и празни приказки

64

ivailo

преди 5 години

Авторката така е написала заглавието, все едно не е вярно , че това гнусно шествие е неморално ...

63

Анонимен

преди 5 години

Дискриминирани ли са хората с различна сексуална ориентация?От коментарите излиза, че са.Ако направим статистически анализ (с компютър, не човек), лесно ще установим, че най-често повтаряните мантри са: "не са дискриминирани, никой не им пречи, ама въпреки това те парадират за да се покажат по-специални от нас". И същевременно: "сега ще приемат хомосексуалните за нормални, а утре педофилите".Това показва, че хомосексуалните се поставят наравно с педофили. Второто противоречи на първото!

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Пречи ни, защото "прайд" означава гордост, в случая означава да се гордееш с това, че си ненормален. Няма нищо лошо да си ненормален, всеки е от нас е такъв донякъде. Но не сме длъжни да харесваме определена категория ненормални, нито да се примиряваме с откритата пропаганда на тяхната ненормалност. Това поставя началото на опасна тенденция, която се опитва да нормализира изродщината и маргинилизира всички неизроди. Секс с мъж, куче, труп, с баба си, с деца и т.н. Не, мерси.