36

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонникРусия сами са си виновни че почнаха приватизация и грабеж

35

Старият машинист

преди 5 години

НА ПЪРВИ МАЙ 1969 г. в България става на-страшната ЖП катастрофа. Между гарите Чомаковци и Червен бряг се обръща вагон на теснолинейката. Земята е обсипана с разкъсани на парчета човешки тела. Загиват най-малко 27 души, десетки остават инвалиди.Други големи ЖП катастрофи със загинали повече от 10 пътници:1968- гара Орешец, 15 загинали1972- гара Венчан, 21 загинали1976- гараЯсен, 11 загинали1985- гара Илиенци, 11 загинали1989- гара Роман, 12 загинали.За 20 години 100 пътника загинали.

34

Анонимен

преди 5 години

Минават но локомотивите вече имат датчик за газИ какво правят, когато датчикът отчете, че влакът навлиза в облак газ със 80-100 км/ч ?

33

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 30,Е така е, след като за управляващите там развитието и благоденствието на собствената им страна и сънародниците им не са приоритет- така се получава! Годишно самите руски "държавни" финансисти изнасят 100-200млрд.$ в западна посока, основно в САЩ, а "ръмженето" и "зверенето" са театър за простолюдието!

32

Анонимен

преди 5 години

Защо ДПС -руски медии покриха гей парада на 25 май в Москва

31

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОМинават но локомотивите вече имат датчик за газ. Лош късмет че минават и двата влака точно при взрива. а може и умишлено изпускане.

30

Тимотей Никодимос

преди 5 години

ГЪРЦИЯ ОБИЧА БРАТСКА И СЕСТРИНСКА РОССИЯ...ЕДИН ДЕН ИСТАНБУЛ ЩЕ БЪДЕ ГРЪЦКИ И РУСКИ ПОЛИС, СЪС СПОДЕЛЕНО ВОЕННО И ЦИВИЛНО УПРАВЛЕНИЕ , И СЪС ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ НАД ЦЯЛА МАЛА АЗИЯ ! ГРЪЦКА РЕКОНСКИСТА НА ИЗТОЧЕН ХЕЛЛАС или ИЗТОЧНА ХЕЛЛАДА .СЛАВА НА МАЙКА ВИЗАНТИЯ ! СЛАВА НА СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ = РОССИЯ !

29

Сата НАТО

преди 5 години

За първи път чувам за тоя случай и някак не съжалявам, че досега съм живял без това. Минават ли още влакове през тази котловина?

28

Анонимен

преди 5 години

Хитрино умножено по 100. И в Хитрино беше чист късмет че не изгоря целия град.

27

Анонимен

преди 5 години

От разхищения на милиарди за подривна дейност ,пари за русаците няма.Русия е като Булдог на каишка,звери се,ръмжи ама господарите им от Великобритания са им сложили наморник.Да си затрупан със природни ресурси а народа ти и страната ти да тънат в кал и мизери

26

Анонимен

преди 5 години

Когато почнат да ми обясняввт как всичко било прекрасно, но Горбачов ги предал, ми се повръща. На Горбачов Г3 трябва да му целуват, че успя да разглоби гнилия СССР и да ги измъкне що-годе здрави. Ако беше някой луд маниак, щяха да стигнат до гражданска война с милиони жертви. Тази държава беше толкова зле, че ако не бяха я разпуснали, щеше да свърши с бунтове и революця като някой африкански ккатун.

25

Анонимен

преди 5 години

без съмнение НАТО, европейския съюз и Сорус са били виновни на колхозниците.

24

Анонимен

преди 5 години

1980-те години в СССР са много лош период.Много безнадеждност, много немарливост, всеки кърка каквото намери, задига каквото намери и грам не му дреме, в същото време война в Афганистан, абе парите изтичат в един куп пробойни. И за капак Чернобил.

23

шматка

преди 5 години

Нещо намирисва.Природния газ(ако е бил такъв) е по лек от въздуха и няма как да се "утаи" в ниското и да направи езеро.Пак крият нещо.

22

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Русия - 8.5/100000 убитиБългария - 1.5/100000На тебе кое ти харесва повече, селско русофилче залухано?

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен11Спрямо кои съседи бе руски?Затова ли съседите и руснаците се натискат за български паспорт?Пропаднал руски пияница си ти, не България.

20

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че лично цвък пише коментари, толкова са неграмотни и глупави.

19

Анонимен

преди 5 години

Ах, да имаше газопровод на Бузлуджа и да можеше да стане авария на годишния комунистически сбор, сходна с тази от статията.... Мечта!

18

Хъммм

преди 5 години

не се очудвам за фотографа , то на мен ми се доплака, какво остава за хора , които са го преживели лично.

17

Анонимен

преди 5 години

Някоя руска пиянка си е пробила дупка в газопровода, за да пие газ и те ти я белята. От руската деградирала нация друго не може да се очаква - пиене на лосион за вана, пиене на спирт, мазане на филии с боя за обувки,все руски патент! А русофилите за няколко копейки реват да сме заено с тези ненормалници!