37

Акт 16

преди 4 години

Тва добре ама на Тръмпи известно ли му е за феминисткото движение в САЩ което иска убиването на бели момченца и как вече по раждаемост афро-американците и латиносите са ги попревзели има щати дето испанския де факто е задължителен.

36

Тръмп е Велик

преди 4 години

Английската дума, която изполцвах може да се преведе и като Загубеняк или ***, не само Неудачник!

35

Поручик Ржевски

преди 4 години

Всички са бесни защото Тръмп говори директно и незавоалирано, при него няма политкоректно и розови балони. Просто му е треснал на кмета ислямист проблемите на Лондон - че там нападенията с нож са на нивото на Кабул, столицата на Афганистан. Това е нещото, което новите розови политкоректни *** никога няма да го коментират или казват, че е руска фалшива новина.

34

Анонимен

преди 4 години

Ей хора..а...а спрете се с подлите мисли на Сорос , който иска Европа да я няма. Никой няма нищо против мюсюлманите , но те вече са в Европа и искат шериат т.е простотия до шия. Благодарете на господ , че Тръмп е Президент на САЩ и иска да види бялата нация в собствения си дом с необходимото самочуствие.

33

Та йбе нюсеин

преди 4 години

Еваала

32

леле

преди 4 години

Недодяланият *** за пореден път доказа колко е дребнав и ***.Тези публични и груби обиди не се отразяват само на него, а и на гласоподавателите в САЩ.И какво направи дъмпи доказа , че кметът на Лондон е прав!

31

Анонимен

преди 4 години

Този корифей на мисълта, след като американците го преболедуват, ще изиграе дисциплинираща роля в съвременната политика. Например, нормалните хора знаят, че ако не искат да хванат стомашно-чревно разстройство, трябва да мият ръце, плодове, зеленчуци. Та така и разглезените американци ще се научат по трудния начин, че последния път не си измиха добре ръчичките преди да пуснат бюлетината. Дано само не ги напъне до изтичане на мандата.

30

Пънкар

преди 4 години

Френският трябва да стане задължителен език в САЩ.Иначе вън от Европа в Германия също.Не може език с който са говирили с конете си да ми го налагат в бундестага трябва да се чува само френска реч.

29

Симона

преди 4 години

Истината е проста - в долари вече не трябва да се брой нищо!!! Доларът трябва да бъде елиминиран!!! Но эа Тръмп е важно да има эрелища, така по лесно се управляват народите а Светът е на крачка от апокалипсис!!!

28

Мустафа Алиш Хаджи

преди 4 години

ДАНО КМЕТА НА ФИЛИБЕ ДА СТАНЕ СКОРО НЯКОИ САДЪЪК ХАН.. БРАТ НА ПАКИСТАНЕЦА ОТ ЛОНДОН.А после и на Суффиех . Аз като Главен Мюфтия ще се моля силно за това .ИНШАЛЛАХ .

27

Анонимен

преди 4 години

Крайно левия либерализъм е причина за всички беди на Европа днес.

26

Анонимен

преди 4 години

Тръмп остана единствената надежда на европейската цивилизация, това са фактите, останалото са хипи-либерастки простотии.

25

Анонимен

преди 4 години

Тръмп знае как се управлява държава. Затова хората го обичат.

24

Анонимен

преди 4 години

Ясно на всички е че либерализма е политическата маска на ислямизма.

23

Анонимен

преди 4 години

Ще види тоя Кмет като Англия стане 51 щат на САЩ ,лично президента ще го уволни.

22

вампириte

преди 4 години

Дончо е прав. А ако инглизите не се вземат в ръце скоро Лондон ще стане шириат !!!!!

21

Щерю

преди 4 години

Кмет ли бе да го опишеш...

20

Анонимен

преди 4 години

Този екземпляр ще им остане като обеца на ухото на американците. Спечели изборите поради спецификата на изборната им система и случайно стечение на обстоятелствата. Оттогава не е спрял да бълва прсстотии и да се опитва да твори разни безумия. За щастие го блокират и не позволяват да управлява наистина. Изглежда и самият той не се взима на сериозно, след като търпи да му набиват канчето постоянно и да го коригират. Още малко му остава да си повее тупето и да се прави на велик.

19

до 14

преди 4 години

Отрицателните етикети са много полезни за хората които ги мързи да мислят, винаги ги измъква от ситуация в която е ще стане очевидно незнанието и неспособноста да анализира ситуация.А принципно самия етикет не дава никаква информация за другите, Дипломаците досега ги избягват но тръмп ги изпозва доста успешно, а това може да се разлежда като нов подход говори но нищо не казва, няма съдържавние това което казва така че човека откри нов подход в дипломацията.

18

Анонимен

преди 4 години

Тръмп в крайна сметка слага всеки на мястото му.Така се управлява държава, а не като нашата.