20

mnm

преди 5 години

значи е лошо, ако някой с амбиции за власт не хвърля пари за предизборен тормоз.така излиза от манипулативните ви разсъждения

19

*/*

преди 5 години

По целият път от Варна до София плакати имаше само на Валери,Марешки(най-много) и Джамбазки.Във един град(Кюсстендил) по улиците,на светофарите,кафенетата,площади и паркинги ,плакати имаше само на Мария Габриел и един на Джамбазки.Така че не знам кой колко е похарчил,ама знам какво видях.

18

Василев

преди 5 години

Според мен българина взе да се събужда от жесток кошмар, и с право не отиде да гласува на тези избори, защото не видя почтеност в лицето на посредника между европейските институции и фондове и българския народ, а именно корумпираната шуро-баджанашка селско-просташко държавна администрация!!!Добро утро селяни прости!!!Каквото и да чисти Борисов , каквито и рокади да правят, каквито и салта да правят, ГЕРБ вече са свършил политически проект, това ви го гарантирам!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Кебапчетата на бсп са най вкусни защото са по бдс

16

Анонимен

преди 5 години

Прав е един от коментиращите за злоупотребата с власт от страна на ГЕРБ. Изхарчиха едни милиони за кампания, които не влизат в сметката, като обиколките на Баштиквата и т.н. Ами няма как да е, мечтаехме си че като влезем в ЕС мутрите поне малко ще се кротнат, но стана точно обратното.

15

Анонимен

преди 5 години

Утре пак ще вдигнат я ток,я вода,или каквото им хрумне за да си имат пари да си харчат.Щом народа дреме ще харчат бе!Ама не е луд тоя дето яде баницата,а тоя дето му я дава!*** народ овча държава!Няма кой да скочи и да ги измете,да видим после другите дали ще посмеят да си харчат наволя?!

14

Анонимен

преди 5 години

Система и статистика на бай ганецовски лъжи

13

Анонимен

преди 5 години

Абе кво ме интересува коя партия колко е похарчила?Щом няма контрол за субсидията за всеки глас взимат пари ще харчат!С такъв финансов министър и такъв прокурор ще е така!Това е като с апартаментите,терасите,вилите и скритите сметки в чужбина-пълна анархия!

12

Не е вярно

преди 5 години

БСП са отчели коректно изхарченото. Но ГЕРБ имаха най-много и най-луксозните плакати. ГЕРБ не са посочили точните си харчове, скрили са неотчетни пари, предположете откъде са взети.

11

Анонимен

преди 5 години

Ми милионерска партия са .....имат си и Милиончева.....пък избирателите им мятат пачки от балконите .....но ....загуба злед загуба ...е ми , загубени са

10

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

За да има справедливост.Който е загубил изборите, да връща парите в хазната.

9

ай сиктир

преди 5 години

Да бе много знаете, а и да знаете няма да го напишете кой колко е шарил на ръка и затова гласуването трябва да е платено така поне тези които купуват гласове ще трябва да се набутат повече.

8

Въпроска ?

преди 5 години

За служебните автомобили и охраната плаща народа , а не партията, нали ?

7

Анонимен

преди 5 години

А защо не смятате пари които похарчи Боко от държавния бюджет, за да агитира ? То не бяха разходки с министри с джипове и цялото НСО, журналисти от купени телевизии, рязане на ленти, даваха предизборно пари на техни общини...Това не влиза в сметката тъй ли?

6

Анонимен

преди 5 години

БСП хвърли много пари и още повече злоба в негативен PR, хайде да отделим още повече злоба - Нинова много я бива в това, прави го "безплатно" на наш гръб, да си изберем местните ниновчета за следващите 4 години и най-после да ни увеличат и пенсиите, и заплатите, и субсидиите от ЕС, и инвестициите ще завалят като манна небесна - е, най-после ЖИВОТ!Единствената комуноидна държава в Европа - напред към международна изолация и спиране на субсидии при неизбежния данък към ЕС!

5

Избиратели

преди 5 години

Поздравявам целия нов кадър политици в бсп и лично Нинова с песента на Руслан Майнов (Тъпa Овцa) била си и оставаш се така ....

4

Бяла Златка

преди 5 години

забиха ме на дъното ...Ами като никой не се връзва на 50 рубли тъй ще е

3

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Най-много похарчи Победителя, но там данните не са офицЯлни.

2

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни харчилии парите ве...другата година 0 лЕва субсидии . С моите пари,ще ми раздавате кебапчета.

1

да ве

преди 5 години

И вие си мислите че тези средства хвърлени за изборите са точната картнина ? Да но НЕ както казваше бай Петко Бочаров.Само партийните лидери и ръководствата на партиите знаят кой колко е хвърлил това е .