13

дневален

преди 5 години

Причините са както при нас - човека е по будала, хрисим, без прическа, червило и хубави крака, не е активист на Греб, прехвърлили са му всичката работа, задължения и отговорности, че и му се подиграват! Пращат го да им купува закуски, цигари, сокове и призервативи, а те през това време си чоплят телефоните, клюкарстват и въртят любов и секс! Но са сгрешили, че човекът все пак е гражданин на свободна страна и американец!

12

Шуменец

преди 5 години

Много нервни тез американци бе,вместо да си търси работа убил сумати народ,егати и пъпеша

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ДО НОМЕР 5 ВИЕ ПСИХИЧЕСКИ КАК СТЕ СКОРО ХОДИХТЕ ЛИ НА ПСИХОЛОГОТ КЬДЕ СИ

10

Анонимен

преди 5 години

А това защо е в новините?!Това е просто статистика. Виж новина беше, като се случи 1 ден в Ню Йорк, без нито един застрелян. Ама то беше отдавна.

9

Анонимен

преди 5 години

Това е християнството комбинирано с демокрация. Добрият християнин е добър само когато е роб

8

Анонимен

преди 5 години

Е ти хамериканска демокрация, баце! Може да съм психически нестабилен и да си купя оръжие от магазина, както си купувам кисело мляко.

7

Анонимен

преди 5 години

do 4 Там е проблема на САЩ че всеки срещу лична карта може да си закупи оръжие. Няма психотестове, няма нищо подобно както е у нас примерно.

6

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че все още са слабо въоръжени в сащ. Ако всеки, мъж жена и дете носят автоматично оръжие, гранати и огнехвъргачка, никога няма да се случи подобно нещо.

5

До Град Козлодуй

преди 5 години

Познаваш ли човек, който поне веднъж в живота си да не е изпитал желание да се разправи по подобен начин с известен брой гадинки в службата си? И обикновено има основание, като същевременно е и факт, че ако тези гадинки изчезнат, хем работата ще върви по-добре, хем колегите им ще си отдъхнат.Но у нас не се продава свободно огнестрелното оръжие. Затова по цехове и строежи се млатят като при уличен бой, а в учреждения, магазини, учебни и здравни заведениясе ругаят истерично или пишат анонимки.

4

Анонимен

преди 5 години

Сигурно някой го е ядосал с нещо ... Ако хората имах оръжие, щяха да се защитят ...

3

Анонимен

преди 5 години

Кога и в Столична Община ще превърти някой и ще ги изтрепа заради грозния ремонт на Графа?

2

Активист на БКП

преди 5 години

Как недоволен ???!!! В Кравария всички са доволни от Рижко !!!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ПСИХОПАТИТЕ НЕ СВЬРШИХА ИЗТРЕЩЯХА ВЕЧЕ