4

marquise

преди 5 години

Забраната от цигарен дим е много правилна и тя трябва да бъде разширена, за да се гаратира здравето на околните, особено на децата, подрастващите и болните.Непримиримост ми към пушачите е до такава степен е изострена, че чувствам вонята от цигарен дим, когато на екрана се появят пушачи, дори с евродепутатско- режисьорски качества. Но има лесно решение - сменям канала. Нека са живи и здрави пушачите, стига да не налагат егоизма си срещу другите, които искат да живят в здравословна среда.

3

Shark

преди 5 години

Да, неотдавна навсякъде се пушеше и тези, които сега се превъзнасят че не понасят цигарен дим ходеха с удоволствие по същите тези места. Сега като ги питам защо са ходели, отговарят че нямало как, е как да е нямало как, просто не ходиш в заведения и толкоз. Много ми са простовати ей такива хора, сега защото е модерно, не понасяли цигарен дим. И вече правят забележки и се правят че кашлят и прочее циркове в стил "забележете ме интересен съм".

2

Бау

преди 5 години

Слабаков ще се бори да промени нещата! Той този филм "Чистия въздух" ще го оправи!

1

Шилето

преди 5 години

Пуша като комин, дрехите ми вонят на 20 вида яхнии, не съм се къпала от седмици, но ***-поклонниците пак вървят след мен, дори и като се изпърдя.Какво да направя, за да спрат да ми досаждат?