56

Лъжа

преди 5 години

Скрий се Марков. В балкана обаче не отивай.

55

Я па ти

преди 5 години

Ооо,магаринчо Марков ревлев?!!)

54

Анонимен

преди 5 години

и тоя изплува на светломного обича да говори за орбан но ако е в унгария щеше да си замине заедно изгонената кохорта на шорош

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Е, и какво като спечелиха?????? НА КОГО ЩЕ МУ СТАНЕ ПО-ДОБРЕ??? На тебе, на ***/йка ти или на баба ти??? САМО НА ТЯХ СИ!!!! Е...........................я сега ми обясни ЗАЩО СЕ РАДВАШ????????

52

Анонимен

преди 5 години

Тая долна твар, без никакъв ценз чудно как набутан за конституционен съдия, се изказва като футболен запалянко.Съдия, без един трудов стаж като съдия, пък и конституционен, пък и политически ангажиран - пълен позор.Тоя докато беше адвокат в общината преди години въртеше далавери и се натискаше на БКП, после го дава борец за справедливост...Нормален човек ако е в неговото положение, поне щеше да го е срам да се показва, а тоя наглец си е ..урат.

51

Анонимен

преди 5 години

Не забравяйте, че този беше и конституционен съдия. Пълен срам. Изказът му е като на хамалин, но се прави на юрист, че и конституцията бил тълкувал.

50

Анонимен

преди 5 години

Борисов ще пее "Отче наш" по 40 пъти на ден като божие наказание за нарушение на божията заповед "не кради"

49

Анонимен

преди 5 години

Ако знаеше колко е против този тип, сигурно САМ би забегнал в Балкана, за да не го вижда нито слуша някой!!! Ето такива плазмодии са се правели на комунисти и социалисти преди време и са подривали строя! А сега са първи "демократи"!!! Боже, колко ли още безсребърници ще се покажат........дано да се разкарат по еуропката и да ни оставят САМИ да си оправим държавата! Явно на тях не може да се разчита! Подлизурко, ласкател и мижитурка! Пффуууу........

48

Гашо

преди 5 години

Много мазен. Олио да го попари

47

Анонимен

преди 5 години

Този колко партии смени?! Не пуска кокала гадната му тварррр

46

Иванов

преди 5 години

А Г.Марков да не забравя,че Герб спечели 30 процента от30 процента избирателна активност,което не е повод за гордост......Срам,а те се гордеят дебелокожите........ще замълча.

45

Курнелия-съмнителна

преди 5 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

44

Щерю

преди 5 години

Да, ама на есен като слязат от Балкана...

43

Анонимен

преди 5 години

Въртиопашка

42

Анонимен

преди 5 години

Този отива там където има пари. Последователен е в ламтежа си още като доносник на ДС, после минал през СДС и т.н. Сега акостира при шайката, но не е невъзможно някой ден пак да отърчи в БСП, ако му предложат повече

41

Наблюдател

преди 5 години

Много истини има в думите на г-н Марков! Някой трябваше да ги каже тези неща!

40

:)

преди 5 години

Първо в СДС, после солт.ак на Яне Янев, сега *** в ГЕЙБ. Просто перфектно.

39

Я какво намирам...

преди 5 години

"Георги Евдокиев Марков е бил агент на Втори отдел на Държавна сигурност и на Шесто управление в периода 1971 1976. Писал е доноси под имената агент Николай и Стефан."И този мишок ще ми се прави на демократ. Също като Тиквата, който е завършил милиционерската школа на ДС в Симеоново и е партиен член от как е пълнолетен.

38

Анонимен

преди 5 години

Дано вече знаете ! Собственикът на ГЕРБ е направил така ,че крадците от фонд Земеделие за ,, Къщи за тъщи" няма да връщат откраднатото !!! Наглостта е безпрецедентно висока и дебела като Борисов !!!Добре че го изловиха за субсидиите !!!

37

Аналлибераст

преди 5 години

Ей Марков, *** нещастна продажна......имате 1 един , дупетат повече. Ще кажеш че нещо грандиозно сте направили. Дори и с пари и с подкупи , дори и цялата налична маса, която ражоти във вашите фирми пак едвам избутахте. Вижте колко хора са гласували против вас, тоест за други партии.