169

Анонимен

преди 5 години

И да ревете и да не ревете се тая.България се развива добре.Можеше и да е по добре, аконямаше 80% ***.

168

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Народ съставен основно от *** какво да изберат освен крива глАва като Тиквонии.Това е все едно жена ти да я лупа съседа а ти да го черпиш в кръчмата.Та ивашта с Боко е такава.Той ви краде и лъже като за последно а вие гласуватИ за негУ.Е нема такова просто гУведУ като бългapaка.

167

Размисли....

преди 5 години

До Някой тамАми там останаха пари за усвояване, цял свят го коментира, цял свят МУ се смее,но....Преди няколко месеца от ЕП споменаха,че европрограмите продължават до 2027-а, и тия озверяха, вкараха всякакви методи, само и само да не изтърват кокала..Да не си мислиш,че на някой от властта му пука за народ и държава, за тях сме източник на приходи.Кофти е ,че зад ТЯХ са тези които трябва да ги контролират,а за НАС....никакъв шанс-бягаш или умираш...

166

Анонимен

преди 5 години

До До: 167Мухаха,Да бе, само ти си ходил натам. Сърбите са добре, затова ремонтират едното платно на новата им магистрала около Бела Паланка. Мръднеш ли от магистралата и е леш, дори по магистралите имат кофти участъциЗа това че са около 80те години на миналия век е друг въпрос...

165

Анонимен

преди 5 години

Супер комплексиран народ са българитре с интелект на шебек.Само това обяснява 10 годишното постоянно преизбиране на Тиква от Банкя.А пък като се сетя за Пастирката и ФидосУвЪ такъв смях ме напушва .......

164

М, да ...

преди 5 години

Да започват бързо или да строят бързо?

163

До: 167

преди 5 години

Пак съм аз! Да добавя само че ще забравя:Не съм ходил и до Турция, но мои приятели които са ходили разправят същата история.Турция, която даже не е член на Европейския Съюз и няма шансове скоро да бъде, също има много по-качествени пътища, асфалт, сгради и прочие сравнени с България.Хората гледат, не са слепи!А Бойко се хвалеше че само една сграда да измаже на КПП-то и като нищо ще ни приемат в Шенген! Еми ей го на - приеха ни отвсякъде... най-вече отзад!

162

До: 167

преди 5 години

Да бе, аз нямам очи и съм кьopaв, та не виждам!!!През почивните дни ходих до Сърбия с кола.И да ти кажа, още от КПП-то на границата си личи разрухата от българска страна, особено сравнена с подредените и поддържани сгради от сръбска страна!Да поканят Бойко Борисов да се повози по магистралата от българската граница след Калотина до Ниш, да види асфалт!!!Пък ти после ми говори за качество!Ама грешката на Борисов е че махна телените огради и ни пуска нас българите да надникнем навън!!!

161

Анонимен

преди 5 години

Visoko kachestvena rabota, che v eu ne iskat dolno nisko kachestvo pod pembenshengen...ne e nujno s skorost na ferrari, jaguar ili lamborgini...moje i s iaponska ili indiiska skorost, odobrena v europeskia souz...

160

Анонимен

преди 5 години

До: 170Естествено, че крадецът няма да каже: "Да, аз крада". Нали?Елементарно, Уотсън!Всички партии крадат, но от ГЕРБ крадат най-много. Останалите се учат от тях.

159

Анонимен

преди 5 години

Ей, на червените тролчета само кражби са им в главите!За това не ви избра народа!Само плюете!

158

Анонимен

преди 5 години

Religioznite slugi i sgradi da plastat danaci i taksi ili sha farkat zlatni koroni i bradati gliavi...

157

Анонимен

преди 5 години

Че остана ли още нещо за крадене в тази нещастна държава бе???Какво да започнат да крадат бързо - то няма нищо вече???

156

Анонимен

преди 5 години

Тази опорна точка на БСП че се строяло некачествено от Борисов не върза никакъв дикиш на изборите.Нали видяхте?

155

Анонимен

преди 5 години

Абе,вие малкоумни ли сте, не разбрахте ли, че троленето нищо не променя,никой не ви се връзва.10 години плюете едни и същи простотии и след всички избори си изплювате изпочупените от Бойко зъби.Познавам един такъв- мина на чейнета, а след крушето от тези избори чака да излезнат от задния му отвор.Добре, че отвора му е разширен от по предните избори.Ама то народа правилно е казал- "Бит и йебан насита нямат."Лакоми дуппари сте, нямате насищате-това се казва фиксация и любов към Бойковия, 12 пъти!

154

Някой там

преди 5 години

Имам чувството , че Борисов е министър на транспорта. Само това го интересува и затова говори.

153

Абракадабра

преди 5 години

До Анонимен 160: Това, което си написал си е абракадабра. Не може една собственост хем да е неприкосновена, хем да може да ти я вземат. Частната собственост е неприкосновена само по конституция. Всеки общински съвет може да вземе двора и къщата на когото реши, стига да гласува устройствен план, по който например точно оттам трябва да мине път, улица и т.н. Такива са ни законите, в това отношение нищо не се е променило от бай Тошово време.

152

Бостан

преди 5 години

Точният израз е "Започвайте да крадете бързо, щото време нЕма"!

151

Burzum

преди 5 години

Строителни бързо ,че няма какво да откривам за местните избори! хахахххххх...

150

Герб води в корупция

преди 5 години

До Чиновник: Хайде, не се пали толкова. За какво да му се впрягаме толкова на Бойко. За оплакване са тези, които гласуват за него. Хем да сме най-бедната държава в ЕС, хем да ни крадат всякакви гербаджийски далавераджии, а Бойко с подобни кьорфишек приказки да забаламосва електората. Но времето му изтича. И колкото по-рано, толкова по-добре.