49

архангел

преди 4 години

"Днешната световна политика е много по различна от 97-*** година"само дето американците имат огромна военна база в Косово. Иначе няма нищо, усещам логиката ти

48

men

преди 4 години

те за албанюгите и сега са отворени границите. половината швейцария и германия са пълни със косоварски шиптъри. крадът си, продават си дрогичката, доставят органчета на юнкерите и WЕ-берите ис си гледат по 4 -5 деца и получават социалки за тех. едновежд албанец да си в днешно време и баща ти да ти е едновременно втори браточед.

47

Зозо

преди 4 години

Елементарните *** пак налазиха форума :))))))))))) все едно нещо зависи от тях. Веднага започват да сънуват червената армия, Путин и Ленин.Ако не сте го осъзнали, свърши вашата много отдавна.

46

шматка

преди 4 години

До 43Европейците не че нямаха мощта да се справят с Югославия а нямаха "ду.***" да го направят както трябва.Днес е същото.Големите в ЕС нямат "д.упе" да кажат на САЩ да не се месят в Европа.Казваш дано не се повтаря но аз мисля че с тази политика на ЕС вървим към втори конфликт на Балканите

45

Траян

преди 4 години

Не мога да предвидя ако в Европа се отворят границите какво ще стане?

44

Траян

преди 4 години

Шиптарската мафия си търси белята!!!

43

Траян

преди 4 години

Косово е неприкосновена Сръбско-Българска територия така като Тракия до Босфора е неприкосновена Българска територия и Крим с Украйна, Руска!!!

42

Анонимен

преди 4 години

До шматката.Турция по него време нямаше шанс да успее в България.А че щеше да. Възникне световен конфликт,това го разбраха и в НАТО по него време.Войната в бивша Югославия доказа,че Натовската войска без американска помощ е неспособна да води успешна битка.Ако не бяха се намесили американците в Югославия по време на войната на страната на запада,Балканите и днес щяха да "горят".Така,че не само ракетите са причина за мирно уреждане на конфликта.Но това вече е в историята.Дано не се повтаря.

41

Solar Power

преди 4 години

До 40. То не беше нужно. Ай някой мръдне и пристигат войски бързо от целия соц лагер.Помним Унгария,Чехия,ГДР :)Дори и БГ ботуша гази там нашите братски народи.....

40

шматка

преди 4 години

До 28Като писах руски ракети имах предвид съветските балистични ракети с ЯБГ а не нашите 30-40бр с конвенционални БГ.Щяхме да ги "изпукаме" и след това да свалим гащите защото нямахме други.

39

Анонимен

преди 4 години

До 31.осман.След '89-та в Европа,няма нито един руски войник.За сметка на това пък е пълно с американски войници,даже и в България има резовно.А съветски даже и по времето на соца не е имло съветска войска освен по време на учения на В.Д.Това да има руска войска в Европа вече е минало.За какви славянски окупатори бръщолевиш?Такава е обективната истина.

38

до 20

преди 4 години

До АнонименИ как точно е руска провокация!? Някой не си пил хапчето сутринта, а??

37

Edna

преди 4 години

До Анонимен24Кое е това "едно време", когато България е била разделена? Май не си много наясно, не си чел книжки май!?

36

Анонимен

преди 4 години

Това на практика си е албанска окупация зад която стои САЩ.

35

Анонимен

преди 4 години

Отлагат мачовете на Косово Косово-Черна Гора и България -Косово за евро 2020.

34

Анонимен

преди 4 години

Сърбия няма да оцелее без червена армия от Русия и албанците ще превземат и Белград. За да влезе червената армия обаче трябва да влезе първо през България както в 1944 г.

33

Не съм трол

преди 4 години

Съсипаха я тая държава

32

мислмански?

преди 4 години

До oSMAN: Не си играй с огъня Османе. Ако не си си вирил з'адните части за да се м'олиш тази сутрин, направи го.

31

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл да се упрекваме сега,едни други на Балканите,кой кого е клал и заради какво и заради кого е било всичко.Всички имаме вина в миналото поради независещи само от нас,балканците,причини.Въпросът е в бъдеще да не се повтарят трагедиите от миналото.В нета имаше снимка на едно невръстно дете,сирийче,което спи между гробовете на майка си и баща си.Трагедия не опесуема с думи.И защо е всичко това?

30

oSMAN

преди 4 години

оДобрявам напълно действията на нашите мислмански братя!!Славянските окупатори да се връщат обратно в Сибир!!