88

asdda

преди 5 години

Първа Дама е маркетинг и храна за медиите, нищо повече. В България никога не е имало първа дама и слава Богу. Освен това, дама, джентълмен, мосю и тем подобни други глупости, нищо не значат, а са просто клишета, които хората използват, щото им е беден речника.

87

Пасажер

преди 5 години

Така е, не си дама

86

Анонимен

преди 5 години

"Дамата" с дантелите". Ужас. С обувки на бос крак на официален прием и чорапогащник със сандали. Три пъти ужас. Дамата тя.........

85

TT

преди 5 години

До aa1830 -Ами защо се чудиш? Какъвто съпругът-такава и съпругата...

84

Професор

преди 5 години

За да бъде първа дама трябва да е дама. Дърева е по женствена от тази. Съжалявам го Фътмaкa.

83

Анонимен

преди 5 години

До aa1830Средно статистическия българин /и не само българин/ в подобна ситуация праща смс с нещо от сорта: " Полета е анулиран, чакам следващия на летището или отивам в хотела осигурен от компанията". Точка. Всеки Божи ден в ЕС поради различни причини се анулират около 120 полета. Да беше се обадила Деса на Путин да отмени бурята над Фракфурт та да е наред всичко. Чалгаджийка.

82

aa1830

преди 5 години

Тази жена след всеки пост във фейса се излага все повече, а после почва да маже допълнително, искайки да дообясни на на нас стадото какво е целяла да каже. Аре земи се скрий и не ни занимавай, не си интересна. Нищо особено не си, гледай си мъжа и не се показвай много, че го излагаш, а с това и нас като народ.

81

Анонимен

преди 5 години

До CDУбеден съм, че хората от протокола в президенството хиляди пъти са и казвали как трябва да се държи. Нооо...............на една консерва "русенско варено" колкото и да и говориш никога няма да стане "бон филе". Момата селска си знае нейното.Велика е! Само дано не осъзнае колко е жалка, че ще гръмне:) Ама едва ли, толкова акъл нема:)

80

Анонимен

преди 5 години

До CDАйде сега, довечера полета към Бахрейн ли махрейн ли си там ... и дат та нема!

79

Анонимен

преди 5 години

До БългаринТя ако жената имаше и грам интелект едва ли щеше да се вихри по този начин в нета:))))))))))))))))))))))

78

aa1830

преди 5 години

Деса, пътувала си като средностатистически пътник - добре но се си реагирала като такъв, а като пр0стакеса! Средностатистическия пътник следва инструкциите и не трещи във фейса, мислейки се за нещо по-особено.

77

Мухахаа

преди 5 години

За мен Росица си остава вечната първа дама!

76

CD

преди 5 години

Съпругата на един държавен глава трябва да знае, че докато трае мандатът на съпруга и, всяка нейна дума и жест се възприемат като подкрепени и от държавния глава. Т.е. формално тя има право на собствено мнение, но де факто - няма. Ако много държи да се изявява във Фейсбук и други социални мрежи, преди да пише трябва да се съветва със съответните съветници на Президента. Иначе вреди както на него, така и на държавата.

75

Българин

преди 5 години

Абе за троловете почивен ден няма, това е сигурно... Жената е с по голям интелект от над половината българи и е красива. Какво повече ви трябва?

74

Аз не съм първа дама

преди 5 години

че не си - неси,но нищо чудно да се окаже че си 2-рата на този смотльо

73

Радев безличен

преди 5 години

Добър пилот бе Радев, но в ролята си на президент е безличен и говори само с клишета. Употребява често неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям", "отпреде", "отзаде" и по този начин учи и дългата Деса да говори неправилно. Във външната политика е напълно незабележим, повече се говори за роклите на новата му жена, отколкото за това какво е казал. Пак не случихме с президент. Жалко, жалко за България...

72

Искала е да каже

преди 5 години

Първо не съм дама.

71

Анонимен

преди 5 години

Дама на Бойко не му треба само милиарди в офшорки

70

Анонимен

преди 5 години

Коя е дамата до БОЙКО?????????

69

Генерал под чехъл

преди 5 години

Генерал Радев е под чехъл(*** Нинова(г-жа лъжа), дългата глуповата Деса, кравата Йотова), а за съжаление няма и външен вид-мен ми прилича повече на селски кооператор или на гумаджията от близкия сервиз. А че е свестен-това го твърдят само комунисти: правете сметка тогава дали това е вярно.