35

Анонимен

преди 5 години

Това е удар върху източните страни и производството на което не са конкурентно способни . Всеки ден милиони тонове пластмаса излиза от техните магазини под формата на опаковки за храна. Опаковки за части, материали и какво ли не. Само се огледатейте вечер в големия магазин за каква пластмаса става въпрос. И искат да ме убедят че 5-10 тона сламки замърсявали Европа :))) Смях.

34

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее тука хем искат новини да казват, хем наполовина ги казват, та да не стресират некоя кифла и психолог да тръгне да търси...Туй, дето си го слагат в джуките и по-надоле в пазвата също го забраняват и сега трябва са редат на опашка да им го махат.А пък тия, дето са измрели, един ден, след илядо годин, ша намилат скелети с цомби, и много ша си блъскат главите професорите какво е туй нящо-ша объркат археологията бе

33

Анонимен

преди 5 години

"Свърши се: ЕС забранява сламки, тарелки и клечките за уши"---Е, сега вече спокойно ще можем да ходим из Европеиския съюз, без да настъпваме сламки, тарелки и клечки за уши по улиците... :)

32

ЕСССР

преди 5 години

След като ЕСССР забрани Белият Човек, вече почва полека да забранява продуктите на Научно-техническият Прогрес на Бялата Раса, с цел плавно да подготви Европа за трансформацията й в АфРопа, гласувайте Стадо, ЕСССР Ви мисли доброто, муахаха!

31

Горан

преди 5 години

Най-добре да се забранят хората на територията на ЕС, знаете ли какво чистичко ще стане... Така, де... не пластмасите цапат, правят го хората!

30

Браво

преди 5 години

юдо-масонките толерасти, вегани, еко-фашисти, хомосексуалисти и гжендри спасиха отново света - тези пластмасови клечки за уши направо разказваха играта на световния океан

29

ойро = тойро

преди 5 години

Ще се усетите Вие.Но, ще е късно !

28

Горан

преди 5 години

Ей, тва хората много загубени, бе! 100 години замърсяват, после се чудят как да ограничат замърсяването... Не е проблема в пластмасите, ами във нерегламентираното им изхвърляне от много хора, кой където му падне!

27

Въпрос

преди 5 години

А пластмасовите торбички и бутилки кога?

26

к0фе баб0не

преди 5 години

У моя Родина ползваме Листо от Банан, ами питайте Брюксел кога ще може да гледате Банани в ЕС, че нали и Глобалното Затопляне иде....

25

к0нсерва

преди 5 години

ЕС ще Ви върне в 13-ти век Африка, офцъе!!

24

АНТИ

преди 5 години

Другаря Борисов, какво отсече по въпроса ?!От гледна точка на квалифициран пожарникар, е интересно...

23

Анонимен

преди 5 години

Друго си е да отидеш на плажа с пластмасова чашка за бира, пластмасова чинийка за цаца и картофки, вместо с домашно приготвени вкусотии ! Сега Бай *** как ще си показва статуса без любимата му пластмаса ?

22

Еврочиновник

преди 5 години

Най-добре ще е ЕС сам да се забрани.

21

Анонимен

преди 5 години

До ОСТАВКА"Немедлено" не е българска дума! След като не си българин откъде на къде акъл ще даваш? Марш в колхоза!

20

Анонимен

преди 5 години

Безплодието при високите цилиндрисе задълбочава.Свободни кокошки,краставици...Другаде ги стяга чепика.Джендърът не мина,паричните потоцинестигат,мигрантите им ползват женитебез да забият един пирон в годината.Европейската изнудваческа партия гълта водичка.Албанците им бъркат вбизнеса.Щатите ги притискат и т. н.

19

Анонимен

преди 5 години

До 15"Сламките ги забраняват"...и вече креативни хора са измислили заместител от био материали !Сега ти се опитай да измислиш съоръжение, химически продукт или накакъв нов катализатор за газовете от "въглищните централи" и ще забогатееш !

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПак ще се появят дългите нокти на малкия пръст.

17

до №2

преди 5 години

До АнонименПробвай с пирон белким ти свърши работа за по-дълго време.

16

Кой ги решава в ЕС!?

преди 5 години

Нали няма европейски парламент, кой ги взема тези решения, явно някой на своя глава!!? Багтън от европейските ***!