141

привет от Германия

преди 5 години

Човек ако се подлъже по коментарите тук и по многото плюсове за прорубладжиските коментари , ще си каже - бреее колко много рубладжии има в България ?!Но днешните избори за пореден път ще покажат точно обратното ! Никога не се подвеждайте от интернет ,от платените медии и от коментарите на една шепа хора ! Целият български народ не пише коментари в нета и затова няма как да разберете ,че българите не са рубладжии ! Това се разбира от изборните резултати !

140

антитрол

преди 5 години

ЦвЦв Платил ли е на достатъчно Форумни *** за Извънреден Труд днес - но и това няма да помогне!

139

еврожендерска Европа

преди 5 години

Довиждане, Довиждане!!

138

европеец

преди 5 години

Да не ми е кукувица мозъка изпила ,че да гласувам за рубладжийска партия !Всички ще гласуваме за проевроейски партии на пук на руските нагли агресори и бедни диваци !

137

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Дилема:Едните строят - другите плюят... - кои да изберем...

136

Бсп смрът

преди 5 години

БСП са пътници!

135

УЕФА - мафия

преди 5 години

Честен депутK*Oтат е все едно неподпиран испански отбор в ШЛ и ЛЕ - не съществува такова нещо. Айде, идете "Фърлете " и се хванете за палците, щото не сте видели после "промяната".

134

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

И какво остава за дрОгарЕте след тия избори... - Бузлуджа, Копринка, Жабокрек...

133

Щерю

преди 5 години

Днес Бесни Страшни Пенсии се сгъстяват от километър на метър...

132

привет от Германия

преди 5 години

За пореден път Сидеров и хората му няма да оправдаят средствата получавани от Москва ! А и не само българските рубладжии отново ще разочароват , европейските рубладжии също ще разочароват Путин ! Докато руският народ тъне в мизерия , Путин харчи излишни пари за неща ,които и на теория и на практика са неосъществими !

131

Гласувах

преди 5 години

За силна и просперираща Европа!

130

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте че щом Цецо е дал повече пари на спамери явно е напечатал много бюлетини в костинброд

129

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Изявление на *** Нинова22.00 часа 26.05.2019 годинаСлед като направим обстоен анализ ще излезем със становище кой ще поеме политическата отговорност..

128

Само ГЕРБ!!!

преди 5 години

Българинът не трябва да е ***. Началниците казаха да отворим границата. Има толкова много запустели села, че спокойно може да се заселят 1 млн. човека. Парите веднага ще потекат по проектите и по програмите. Само ние се дърпаме и се правим на велики. Правата на джендърите се погазват. Ако се чувстваш жена си, а имаш мъжки полов орган все едно си най-големия престъпник! Гласувайте за тандема Габриел-Майдел и оставете красивите и умните да решат проблемите вместо вас!

127

Анонимен

преди 5 години

Неистов спам от хора на Винету и Цецо апартамента

126

привет от Долно Уйно

преди 5 години

До привет от ГерманияДнес рубладжийте ще те върнат от Германия.

125

Анонимен

преди 5 години

Борисов трепери, ясно му е че ако загуби ще дойде време за разплата . Цветелина и дъщеря му и родата му доста се нагушиха от нашите пари. Ясно му е че ще трябва да отговаря. Да не говорим за рекет, наркотрафик, убийство, национални предателства

124

69

преди 5 години

Турнахте ли на евроснахите по един глас от сабалан, че комунистите идват от Сибир?

123

привет от Германия

преди 5 години

Днес една шепа български рубладжии отново ще са разочаровани ! Единствената им утеха ще е след няколко дена Сидеров да организира анти европейски и анти натовсци митинг и да събере не повече от 200 рубладжии от цялата страна , които с най-голямо нахалство да казват ,че представляват целия български народ и да говорят от името на българския народ ! Такива рубладжийски смешки сме виждали преди ще видим и сега !

122

Свещен Гущер

преди 5 години

...... цялата втора ватена смяна от ушанкu застъпи!Тяхното присъствие във форума е много полезно и трудно бихме се лишили от него.Иначе как ще обясняваме на хората, че само клиничен uдuот може да бъде русофил