45

До БАНко

преди 5 години

кокло пари изкарваш за тези глупости които пишеш, кой ти плаща и с какви пари?

44

Бобчо

преди 5 години

Знаете ли каква друга врътка направиха с камионите? Понеже трябваше да тръгне от 16.08 тол системата, от началото на годината не се предлагат годишни винетки за камиони, т.е. превозвачите купуват месечни. Да ама 10 месечни струват колкото 1 годишна. Сега като го удължат още малко и ще мине годината. С други думи са си заложили да смъкнат повечко пари от винетки, ако другата схема не проработи. Този разход превозвача го добавя на клиента със стоката, а той от своя страна вдига цената в магазина.

43

докога

преди 5 години

Щом е да събирате пари сте царе на бързината.

42

Давай Иран!!!

преди 5 години

пускай пускай бомбите пускай!! Една ядрена ракета в йелоустоин и цялата кpaвapия ще бъде в пепел - много мексиканци, индийци и обикновени бели американци ще бъдат изпепелени!! За мексиканците няма правила - взимат ги в САЩ, за българите има визи.. ай сиктир. Мексиканците в САЩ живеят по-добре от 99% от българите и карат коли за 20 000 долара а българите карат голф за 2000лв. Разбрахте ли какъв "партньор" имаме?! Пускай им бомбите!!

41

Анонимен

преди 5 години

А ще тествате ли дали кипърската офшорка изпира добре парите от таксите?

40

Анонимен

преди 5 години

айде - народен съд - нищо друго не ни оправя то не бяха офшорки тж не бяха концесиипредлагат това което принадлежи на народа все едно че е тяхнокрайно време е да им се потърси отговоронст

39

Анонимен

преди 5 години

Подозренията на участници в тези търгове е, че зад мистериозната кипърска офшорка стоят хора от управляващата партия ГЕРБ. Те недоумяват как при наличието на закон срещу офшорките, компанията продължава да печели поръчки и то с еврофинансиране.

38

верно са калинки

преди 5 години

Телетол" АД е създадено на 22 февруари 2019 г. Акционери в дружеството са "Нованор" (70%) и "Инфосистемс интернешънъл" ЕАД (30%)."Инфосистемс интернешънъл" е собственост на "Информикс груп", зад която пък стои кипърската офшорка "МГ Октагон инвестмънтс". Тя е собственик на няколко фирми в България, които редовно печелят поръчки, част от тях финансирани и с евросредства.

37

Анонимен

преди 5 години

След ТОЛ системата , смешни депутати от ГЕРБ се отказаха и от ,, адвокати да докладват за клиентите си " на ДАНС ! Припомнямняне за избирателите на ГЕРБ , че и детски градини трябваше да докладват !

36

Анонимен

преди 5 години

Управляващите създават някакви пресни уж десни формации само и само да отклонят гласове от единствената партия, която може да бъде опозиция на властта и от която управляващите ги е страх - Демократична България.

35

Мдаа

преди 5 години

Бибитко отново се разпореди. Не, че някой го .. за нещо, ама некакси звучи по така аз разпоредих. Ся тия търтеи от тол агенцията требе да ги уволни щото нали тол система йок. Като всички други бибиткови кьорфишеци.

34

Православен

преди 5 години

Те погребаха България!

33

Анонимен

преди 5 години

Какво ще правите през май , юни , юли ???Започва се от август за да стартирате след местните избори !Смятат те за малко умен човече !

32

Да бе да

преди 5 години

Ммдаа, поредното отлагане заради масовото недоволство на хората! Нека да минат изборите пък тогава ще им нахулим и стратегията за детето, и тол системата че и новите минимум 56, а може би и близо 100 триноги камери на кат за които намерих инфо в един единствен сайт! Странно, нали! Нека да минат изборите първо, след това ще подновят издевателствата си над българите! герберските джобове трябва да се пълнят по някакъв начин все пак, да не вземат да обеднеят и да нямат пари за апартаменти с асансъори и огромни тераси!

31

Ф.С.В.

преди 5 години

На снимката единственото което ми лъха е --(Б.БОРИСОВ) -ОТ КОГА ПОЧВАМЕ ДА КРАДЕМ ?--ОТ 16 АВГУСТ!! (ШАЙКА БОЯДИСАНА ПО ЕВРОПЕЙСКИ)

30

МУТРАТА

преди 5 години

ПАК СЕ ИЗЖИВЯВА НА "УМЕН" И "ЗАГРИЖЕН"?!?!?!

29

БАНко

преди 5 години

Когато Правителството говори за събиране на милиарди , ОЗНАЧАВА ЧЕ НАРОДА ГИ ПЛАЩА .В повечето случаи отиват в ,,добрите наши чичковци с гаражни фирми с трима касиери " .Припомнямняне за избирателите на ГЕРБ !

28

бай ганю

преди 5 години

какъв стил само съдейки по картинката едни хора седнали сгъчкани на една маса за да пият кафе все едно нямат зала и маса за срещи

27

Анонимен

преди 5 години

В България всеки път измисляме колелото, за да може Первски и Борисов съвместно да крадат директно от държавната хазна. Няма как, трябва да си дюндюркаме мутрите, те са нашата гордост пред света. Няма други като нас.

26

Анонимен

преди 5 години

След като си направиха цяла агенция по тол-таксите, защо външна офшорка ги събира.Защото на никой не му пука. Тия дни всички са твърде заети с Норвегия и как се живее там. А че тук ги правят на маймуни и им бъркат в джобовете за щяло и нещяло, е дреболия.