117

Бокич

преди 5 години

Борбата с корупцията върви с пълна сила!Държавата е стабилна!

116

Анонимен

преди 5 години

А БСП кога в затвора?

115

Съд и ЗАТВОР

преди 5 години

За тези хора няма съд, затвор и отнемане на имуществото.Отвратителна държава и политици.Кога ще има дправедливост за тези бандити?

114

Приятел

преди 5 години

Има още двама за затвора: Шкембето агент Иван и Владко счетоводителчето!Времето на оставките вече мина.Чакаме присъди и конфискация.Време е първия герберунгел да си заеме мястото в килията.Останалите сами ще напират за там.Отвън ще ги чака линч и въже.

113

Анонимен

преди 5 години

БСП е организирана мафия свързана с наркобизнеса и Митьо Очите

112

2233

преди 5 години

Защо ли Тиквата не е в ареста?При положение че ГЕРБ се оказаха ОПГ-организирана престъпна група за източване на бюджета и еврофондовете.Суджуците бяха само в началото.След апартаментите ,терасите,гаражите ,асансьорите и къщите за гости ,идват офшорките /Плевела не е забравен!/ и сметките на кумците ,кръщелниците ,балдъзите и живеещите на семейни начала с крадците.Но след месец герберастите ще бъдат по затворите.За дълго.

111

до 106

преди 5 години

Танева също е човек на ДПС. Какъвто беше и Порожанов.ДПС са скритият, а вече и не толкова скрит коалиционен партньор на ГЕРБ.Патрите са видимият им партньор.Така че в момента управляват ГЕРБ-ВМРО-ДПС.

110

Анонимен

преди 5 години

Днес имаме поредната подадена оставка от министър Порожанов, но мотивите, с които е освободен, произнесени от г-н премиера слагат край на уж новия стандарт за морал, налаган от ГЕРБ в политиката. За г-н Порожанов отдавна тегнат съмнения за злоупотреба с власт, за корупция, но той не си тръгва заради това, а защото не е уволнил чиновник

109

Анонимен

преди 5 години

БСП е долна гадна престъпна шайка, България е в това блато благодарение на тях.

108

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД КАТО 11 ДУШИ МИНИСТРИ И ЗАМ МИНИСТРИ ОТ ТВОЯ КАБИНЕТ ТИКВО СЛЕД КАТО СА УЛИЧЕНИ В КРАЖБА И КОРУПЦИЯ И ЗАТОВА СА ПРИНУДЕНИ ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА ,ТО ДА ТЕ ПИТАМ ТИКВУНИИ,ЩО ГЬОН СУРАТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ НАТИСКАШ ДА СИ ПРЕМИЕР.ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА СЛЕД КАТО 11 ОТ НАЙ БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА ВЪВ ВЛАСТТА СА ОТСТРАНЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ ,ТО ВЕДНАГА И ПРЕМИЕРА НА ТАКОВА КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ,АКО ИМА ГРАМ ДОСТОЙНСТВО СИ ХВЪРЛЯ ОСТАВКАТА .

107

обективен

преди 5 години

ГЕРБ е най-крадливата шайка от невежи и алчни престъпници.Щом министрите до един са крадци и измамници ,какви ли са останалите от бандата на Боко Рапоня от Банкя , а ?

106

Анонимен

преди 5 години

Да се гласува за БСП,означава смърт за БЪлгария!

105

Анонимен

преди 5 години

то вече не е интересно с тези министерски оставки...време е самият Боко тиквата да подава оставка...

104

Анонимен

преди 5 години

Да се гласува за БСП е неразумно,ислкаме си ГЕРБ и СДС

103

Ужас

преди 5 години

В други медии пише кой ще е наследник - Десислава Танева. Родена 1972г., завършва УНСС, а ЗАБЕЛЕЖЕТЕ от 1997г. е изпълнителен директор на Мел Инвест Холдинг и дъщерни дружества. Как се става директор на АД на 25г. възраст???

102

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ АХМЕД ДОГАН ИЗТЕГЛИ СВОЯ ЧОВЕК В ПРАВИТЕЛСТВОТО-МИНИСТЪР ПОРОЖАНОВ,ТО ТОВА ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО ЧОВЕКА ОТ БОЯНСКИТЕ САРАИ Е РЕШИЛ ДА ЗАМЕНИ ОТГЛЕДАНИЯ И ИЗДИГНАТ ОТ НЕГО ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА СИКАДЖИЙСКИ ТИКВУН С НЯКОЙ НОВ ПАК ОТГЛЕДАН ОТ ДОГАН *** ,(СПАСИТЕЛ) НА НАЦИЯТА НАЙ ВЕРОЯТНО УЧИНДОЛСКИЯ ЧАЛГАР

101

Анонимен

преди 5 години

А мафия какво е, политици от БСП свързани и финансирани от наркобизнеса, напр. Митьо Очите.

100

Анонимен

преди 5 години

С идването на БСп евентуално на власт ще последва поредна национална катастрофа, факт

99

реалист

преди 5 години

До 102Питай Антон Тодоров.

98

Анонимен

преди 5 години

На БСП ли им викате шайка?