24

%

преди 5 години

Ами ще слагат ДДС, много ясно, повечето пратки са до 1-2кг. и при у/е, че не се облагат с данък държавата губи. Друг е въпроса, че ДДС се връща на данъкоплатеца след определен срок.

23

произход на видовете

преди 5 години

май муни работете, щото не се става така лесно човек!!

22

Смирен депутатт

преди 5 години

Изборите идват,трябва пари да се набират за купуване на гласове.

21

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

Споко, скоро ще ви пращам всичко по ФедЕкс - без мита и произведено в САЩ. Пакетчетата Ви от Китай по Български пощи ще е лош спомен от тоталитарното Ви минало в ЕСССР, принудени да купувате Китайски стоки!

20

Има начин

преди 5 години

Нарича се стачка, за една седмица без куриерски фирми, всички да се наредят на български пощи, хем и хубави митинги ще се получат.

19

Анонимен

преди 5 години

Да, повечето дето работят в БГ пощи и за чистачки не стават. Не знам как си разпределят пратките, но малките пакети от чужбина ги обработват със седмици. Сега имам кацнали в БГ 3-4 пакета от 21.04. и още в БГ пощи ни вест, ни кост за тях. Мотаят се по цял ден, кафета и лаф моабет. Ако бизнесът трябва да разчита на тях е дочуване.

18

Анонимен

преди 5 години

Само жълти жилетки!

17

Анонимен

преди 5 години

Държавата мрази частника. А държавата са старите кадри със старо мислене на млади. Всичко ново е трудно разбираемо и неприето.

16

марая гейбриъл

преди 5 години

за това аз всичко аналогово го цифровизирам и след това дигитализирам, така ще ликвидирам аналогото общество на българия.

15

Анонимен

преди 5 години

писмо от Бг до Германия - 3.50 лв .писмо от Германия до Бг (един и същ адрес ) - 0.80 еуро .

14

Бостан

преди 5 години

Браво, гробари, така се "печелят" избиратели!Сега остава да въведете данък "апартамент" и ДДС върху тиквите, и сте перфектни!

13

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да е решил банкин,писмата завътрешни доставки от 65ст ,предпола-гам да стане 80-85 ст.Няма как да несенатовари плебса,инак няма смисъл отупражнението.Въртяха сукаха- саниранеток ,вода,какво ли не,но държавното сие най сигурно за в бъдеще.Интереснослед изборите ,какво ни чака.

12

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден увеличения и племето още гласува за вожда си......

11

Абориген

преди 5 години

Едва ли ги бърка Те ще си ги вземат от вас ....

10

Анонимен

преди 5 години

Български пощи са в колапс.Просто нашите подготвят почвата за този(КОЙ пък ли е този)?.., който ще я прихватизира.

9

Боко Тиквето

преди 5 години

Тиквун е решил да си пазарува куриерска фирма. Еконт или Спиди, или и двете? Как мислите?

8

видими резултати

преди 5 години

Ако случайно не сте фалирали, ГЕРБ ще се погрижи това да се случи.

7

Император Бо Тик Вун

преди 5 години

р0бе на тръстиката, какво киснете във форуми, трябва да заработите данъци и такси за плантация България, хазната трябва да е пълна, щото аз и придворните ми, трябва да пазаруваме - яхти, острови, вили, апартаменти, не е лесна нашата!

6

Анонимен

преди 5 години

Време да се вдигаме и да ги вкарваме в затвора. Тоя башибозук насита няма.Простотията и кражбите на европари , корупцията , съсипването на икономиката не им стигна, сега опитват да видят до къде ще стигне търпението.Запомнете едно един път наложен данък не се маха после , а само се трансформира .Наложат ли още данъци никой няма да ги махне . Вдигайте се, време е за разплата.

5

Анонимен

преди 5 години

Поредното гербаво малоумие!Гласувай против ГЕРБ - спаси България!