154

Жиб.

преди 5 години

Не забравяйте,че много от алкохола у нас го изпиват руските ни гости а после вие пишете, че ние сме го изпили.

153

Анонимен

преди 5 години

Чак на осмо място...???Аз знам че Путин е виновен.Наздраве на колегите,няма да позволя комунистите да ни отнемат приза

152

135

преди 5 години

не пия,заради което се извинявам момчета,че ви дърпам назад.довечера почвам и аз...те т'ва първото място трябва да го вземем

151

Велислава Дърева

преди 5 години

Не може великия Съветски Съюз, да диша прахта на своето дъщерно образувание република България.Светлината и въздуха са създадени в Русия, а тук някакви фашисти искат да ни изкарат по напред от великия СССР.Долу фашизма. *** български шовинисти, вземете си купете книгата ми за атентата в черквата Света Неделя. Струва 16 лева и доказвам как атентата бе организиран от фашисткия диктатор борис трети и александър цанков фашиста кръволок. Убитити са 30 000 работници и селяни.

150

АВС

преди 5 години

аз на тази цифра не вярвам всяка една селска каща вари минимум 200 л ракия максимум 500 л ракия това е за една зима всички граждани са свързани с селата и те си варят малцина но варят аз мисля че сме на първо място живял съм някое време в молдова наще са поголеми пиячи моят брат пие всяки петък по два литра ракия жените ни не пият ракия пият само ч.вино ние от давна сме пред русия руснаците не умеят да пият те пият само на екс и бързо се напиват на второ място са сърбите после са турците и молдо

149

Анонимен

преди 5 години

Познавам двамца,висшисти, ама страхотни пиянки!Жената изглежда по-вехта от Дърева,а мъжът - като Хемингуей.Приятел ме разсмя след въпрос как се отопляват зимата. Каква ти печка, в хола са сложили казан, варят ракия, топлят се и пият..

148

Анонимен

преди 5 години

Само с това ли може България да се хвали?То и без да правят класации е ясно!Като им видиш подпухналите мутри и тъ.пите празни погледи. На първите места по най лошите неща! България пирува докато потъва!

147

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!Джендър не е-Конвенция прави!

146

Анонимен

преди 5 години

Това че в Бьлгария си варим домашна ракия не значи че сме най големите михори!

145

Е

преди 5 години

Не ми се вярва. Онзи ден се върнах от Англия - там масово изпиват огромни количества. Още в самолета натам две англичанки до мен - едната на 25г изпи 8 бири за три часа полет в 12 наобяд и каза, че куфарът й е фул с джин, че в БГ е по-евтин; другата на 75 изпи около бутилка червено вино и джин тоник после и заспа. А там по заведенията как се наливат, а и ходят масово пияни по улиците с бутилка алкохол и цигара в ръка... не мисля, че тук или в Германия се пие повече отколкото в Англия

144

Не може да бъде

преди 5 години

Моите литри кой ги изпива?!

143

ха наздраве

преди 5 години

Гледах едно клипче в Тубата на нов "българин"живеещ тук хангличанин че същия казва за нашата ракия-това не се пие то е гориво много силно ха ха ха ??!!!:) !!!Комшиите ако са го черпили със 70 градусова оня сигурно три дни пиян ха ха !!!:)

142

Трезвеник

преди 5 години

Налей ми един пръст,но гледай да не прелее..

141

c2h5oh

преди 5 години

12 литра годишно ? На мен са ми за месец, че и не стигат. Винаги съм го казвал и пак ще повторя : "Нации, дето се напиват от бира, да не дават акъл на нации, които изтрезняват, пиейки бира!". И в интерес на истината по нашите улици рядко се вижда някой да залита, а в славната англия, ирландия и германия, това си е често срещано явление.Я идете по черноморието и да видим колко българи спят по пейките оповръщани и колко такива са от "напредналите" нации!

140

Анонимен

преди 5 години

:)))-150 Ни ша,да си толкоз "хубавка" щом се пенявиш по анонимни форуми!

139

Хлiбний Дар

преди 5 години

Тези които варят ракия на село по знайни и незнайни казани статистиката хваща ли ги? Има хора които пият по бутилка водка в петък вечер, после стават и си тръгват.А финландците пият повече от руснаците.

138

Анонимен

преди 5 години

Алкохол,цигари,секс,футбол ми дай и не ме търси!

137

:)))

преди 5 години

До Анонимен 143 :)))А каква си?По-хубава ли си от другите?---------------------------Съм, каквато съм!Не е на изродяците работа!А факта си е факт! Изродяците не понасят себе си се опитват да окалят някого, та да се чувстват не толкова мръсни отвътре.-----Хайде, включи "психологиката" и ми намери "отклонения"

136

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е ВЯРНО !БЕЗНАДЕЖДНИЯ И МИЗЕРЕН ЖИВОТ ПОД АМЕРИКАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО , ВОДИ ДО АЛКОХОЛИЗЪМ !

135

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА Е ВЯРНО!!!СЪЗДАНИЯТА В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ СА ТОЛКОВА БЕДНИ, ЧЕ КОНСУМИРАТ САМО РАЗРЕДЕН СПИРТ И ПРЕПАРАТИ ЗА ВАНА С АЛКОХОЛ!!! ЗА ДРУГО ПАРИ НЯМА