80

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ е така - мизерия и ниски заплати и пенсии. Пак гласувайте за ГЕРБ и за още по-гоялма мизерия!

79

При ГЕРБ няма работа

преди 5 години

На кого му трябва IT, когато преди 25 години България произвеждаше тонове компютри и телевизори. Днес не произвеждаме дори само платки за тези машини.. БСП ще ни върне икономиката, която те създадоха, когато все още бяха БКП.

78

V

преди 5 години

С ниско МРЗ се гради бананова република и с данък 10 % Европейска икономика не се прави така.Ако беше важно да е ниско МРЗ то защо в Германия то е 1500 ? ??? От както герб дойде на власт нащо МРЗ започна да пада от МРЗ в източна Европа и сега румънското е два пъти над нащо .А през това време управлява герб

77

Анонимен

преди 5 години

в статията пише че най-добре платени са IT работниците.Аз искам да питам колко IT работещи са в синдикатите и си плащат членски внос?Аз мисля ,че IT-тата и програмистите насила трябва да се накарат да членуват в профсюзите и синдикатите , за да имат пари да развиват дейност и да защищават правата на трудещите се.Защото иначе откъде 'КТ Подкрепа' ще намери пари? Може да ги вземе от програмистите.

76

ДОЛУ КОРУПЦИЯ И ГЕРБ

преди 5 години

Заради уважаемата ГЕРБ, България все още е последна в Европа.. БСП ще ни помогне. Причината да спра не гласувам за ГЕРБ е, че си купуват хотели и резиденции с държавни пари, докато ние се чуди как да не останем без покрив над главата. Срамота!

75

Анонимен

преди 5 години

Проблемът с мизерията са демократите от различни партии, които заедно с останалите мафиоти изсмукват жизнената сила на българския народ, който се топи с бързи темпове.

74

+++

преди 5 години

Който и да дойде след ГЕРБ, ще му е много трудно да пооправи разрушената от ГЕРБ държава. Когато я пооправи, ГЕРБ ще се върнат на бял кон. за да продължат да крадат с пълна сила. Това важи и за заплатите. ГЕРБ ще ги вдигат минимално, колкото да се задържат на власт, но следващите управляващи след ГЕРБ какво да правят? Да остават мизерните заплати на ГЕРБ или да ги повишават с по 30-50% годишно, което ще си има последици?

73

+++

преди 5 години

Орешарски закрепи държавата, но ГЕРБ бяха толкова настървени да крадат от еврофондовете, че фалираха цяла банка, за да свалят Орешарски и да звземат властта. Сега ГЕРБ ще стоят на власт, докато има какво да крадат от еврофондовете, след което някой друг ще трябва да им оправя бакиите, а те ще го обвиняват, че е виновен за тези бакии.

72

+++

преди 5 години

В последните 30 години, след 1989 година, когато управляват баш демократи, като СДС и ГЕРБ, в един момент те реално фалират държавата, което официално все още не е факт. Тогава те се отказват от властта и управляващите след тях трябва да се справят с фалиралата държава., за което баш демократите ги обвиняват, че те са фалирали държавата. Така беше с фалиралата преди Виденов банкова система, за която Виденов излезе виновен, а банките бяха фалирани преди това. Орешарски закрепи държавата, но ГЕРБ

71

Анонимен

преди 5 години

Заплатите трябва да са такива, че българина да може да си позволи да има три деца, които да отгледа нормално.

70

Real AK

преди 5 години

Интересно ми е как тези "придворни" синдикалисти се считат за актуални със смешните си искания?! Проста аритметика показва, че към 2022 ще сме минали към Еврото (според обещанията на ББ) и сегашните ни цени ще са в Евро, т.е. тези какво предлагат изобщо - чист регрес спрямо сегашното положение! Нужни са ни кардинални промени - както казваше П.Стоянов преди години "трябва ни нов обществен договор". Истината е, че в Европа заплатите са си ги извоювали със стачки, а не са чакали на такива люде...

69

Анонимен

преди 5 години

На тоя нема ли кой да му го ф........та. 30 години все достигаме европа и все смв най мизерните. Кой в европа взима 100 евро пенсия и кои работят за 250 евро. Та това им е дневната нданица. Цените на храната им е по ниска от мутроландската. А това е най важното за да оцелее човек. Я погледнете какви са цените на хранителните продукти в мутренските магазини. Това което в белите държави струва 75 евро цента тука е 2 евро. Ние ли сме по богати от тех че за един и същи продукт плащаме по скъпо.

68

КАРИНА

преди 5 години

И аз искам - искането поне е безплатно.

67

V

преди 5 години

МРЗ трябва да е вече 600 евро .МРЗ то определя икономиката ,а не обратното .Защото потреблението е важно за да има инвестиции . Ниското МРЗ означава повече пари в чорбаджиите ,а те няма къде другаде да ги инвестират освен в имоти .Ниското МРЗ повдига цената на имотите за населението ,и отнема покупателна способност.За да има икономика трябва веднага да стане 600 ? МРЗ то ;)

66

БСП, ти ще ни спасиш

преди 5 години

БСП ще намери парите, може и още догодина да станат толкова заплатите. Корнелия Нинова винаги е помагала, тя ще ни даде достойни пари за труда ни. Заради това ще я подкрепя на Евроизборите този месец.

65

man

преди 5 години

Корнелия ще вдигне заплатите, спокойно. Ще развърже и валутния борд, защото няма как иначе да ги вднигне, та ще взимате всички по 5000лв заплати, както при Жан Виденово време

64

Анонимен

преди 5 години

*** какви доходи искате ,като то е постоянна дефлация 10 години!!!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 5 години

тоз пък и той отчита няква дейност -дрън дрън -отвлича мниманието .А народа иска да знае Кога крадльовците ще Връщат краденото в Хазната ?

62

Анонимен

преди 5 години

2/3 от българите са със заплати близки до минималната, а 80% са със заплати под 1000 лева. Масовият работещ българин получава средно около 600 лева. Как от 600 лева (300 евро), средната ще скочи на 1000 евро и то при управление на ГЕРБ, при които увличението на заплатите е незначително?!

61

Анонимен

преди 5 години

Както казваше Митко-Бомбата : Едно е да искаш ,друго е да можеж ,а трето и четвърто- да го направиш