7

Анонимен

преди 5 години

Както винаги секта зелени лъжи. Псевдонаука да се лее, няма проблем, парите от субсидии и рекет си текат, НПО бизнеса най-печелившия днес.

6

Анонимен

преди 5 години

А САЩ са 4% от световното население а консумират 24-25% от световните ресурси. Нещо? А? У?

5

АнонимеН

преди 5 години

ЧОВЕЧЕСТВОТО ЖИВЕЕ НА КРЕДИТ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!!!ТОЧНО В ТОЗИ САЙТ ИМАШЕ СТАТИЯ КАК СЕ ОБЕЗЛЕСЯВАТ ЦЕЛИ РАЙОНИ И ПОКАЗВАХА СНИМКА ПРЕДИ 10-КИ ГОДИНИ И СЕГА И ТО ГОВОРИМ ЗА ОГРОМНИ ТЕРИТОРИИДО 2100-ТА ГОДИНА РЕСУРСИ КАТО ЦЯЛО СИГУРНО ЩЕ ИМА НО ПОСЛЕ ДА МУ МИСЛЯТ 20-ТЕ МИЛИАРДА ДУШИ КОИТО ОТ ГЛАД ЩЕ СА ИЗЯЛИ И ПОВЕЧЕТО ЖИВОТИНСКИ ВИДОВЕ!

4

Анонимен

преди 5 години

Прозрачна платена статия от руското военно разузнаване - ГРУ или от федералната руска служба за безопасност ФСБ, наследничка на страховитото КГБ и НКВД.Изобщо не ми правят впечатление такива очевидно лъжливи новини, фейк нюз както казват американците.Толкова е наивно съчинението, че даже ми стана смешно, хи хи хи!!!

3

Българин

преди 5 години

Ами за САЩ нещо да кажете?!Там основния поминък е: принтирането на долари, заробването с кредити и не на последно място военни преврати на уж по-недемократични страни от тяхната!!! Апък техните автомобили все още са с карбуратор и мин обем на двигателя е 3,5л!

2

Анонимен

преди 5 години

По какъв ли начин планетата ще се излекува от инфекцията наречена човечество?

1

1337

преди 5 години

а ни кажете за Китай там как е - заводите колко токсини и въглеродни емисии изхвърлиха от началото на деня - май като за цялата останала планета за 1 година! бялата раса е набелязана за терминиране от Глобалистите!!