225

Анонимен

преди 5 години

140 млн. празнуват някаква победа преди много години, смешна картинка

224

Боби

преди 5 години

До Анонимен"До БобиНе спори с официалната статистика, защото си жалък."ЕХ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВРаботата ми е да броя мъртви - да за съжаление има и такава работа и за това имам достъп до някои бази данни до които нормалните хора дори не подозират че съществуватта според тези данни има сега 8370814 живи притежатели на български документи за самоличност(вкл децата)Как смяташ колко от тези живи индивиди реално са в България?"официалната статистика" пфу хора като мен питай за статистика

223

Анонимен

преди 5 години

До пълна тролска скръбВ България има 300 хиляди руснаци. В русия има няколко хиляди българи.Предполагам твоят познат и жена му ще се преселят тук. Щото познай - в България животът в пъти по-добър ,колкото и да е зле тук.А иначе си прав ,че средно азиатските и кавказките републики претопяват русия.

222

пълна тролска скръб

преди 5 години

В Русия има 18 милиона икономически мигранти от Грузия, Армения, Азербайджан, Казахстан, Украйна, Беларус, а има и българи, които работят в Русия, един познат си взе и прекрасна жена от град Орел, страхотен човек, за разлика от вас, малокултурните *** на Мохамед, Банкя олигархията и Сороса

221

Анонимен

преди 5 години

До БобиНе спори с официалната статистика, защото си жалък. Факт е че руснаците са милиони туристи лятото където и да отидете, жалък *** на герб и антибългарщината. Ако имаш претенции се обърни към ООН за да променят статистиката.

220

авторитет

преди 5 години

Какви апетити има към Русия, бе болни мозъци?И две копейки да ми дадат нема да стъпя в тази ,,дъжава".Питайте др. Нинова къде учи детето и.

219

Боби

преди 5 години

До Анонимен"СПИСЪК НА СТРАНИТЕ ПО БВП РУСИЯ 10608, ТА ЗНАЧИ БЕДНИ СА БЕДНИ, ТАКАА, А ДА ВИДИМ КЪДЕ Е НАШАТА БЪЛГАРИЯ В ПРЕКРАСНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ С БВП - А 8064НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ЛЪЖЦИ ОТ САЙТА?"АЙДЕЕ ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВБВП В ДОЛАРИ ВАЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА САЩВсяка друга валута приравнена към долара е СТЪКМИСТИКА /ЛЪЖАдори сравнението на страните по покупателна способност е СТЪКМИСТИКАЧукча купува месо за рубла и банан за 1000 рублиАрабина обратното банан за 1 и месо за 1000

218

Анонимен

преди 5 години

До ОПОРКИ ЗА ДРУГАРИТЕ:България ще пребъде в съюз с нормалните страни от Европа и с Русия, а ти като не ти харесва си ходи в Израел или Турция едната от двете ти възможни родини и дано скоро си обявите Израел и Турция война и да ви гледаме сеира.

217

Т-34

преди 5 години

Прочетете за генерал-лейтенант Владимир Стойчев !Истински българин!Днес и ние имаме повод да празнуваме!Как никой от "журналистите" не познава българската истария ,но за сметка на това са добре запознати с папския протокол!Срам !!!

216

Анонимен

преди 5 години

СПИСЪК НА СТРАНИТЕ ПО БВП РУСИЯ 10608, ТА ЗНАЧИ БЕДНИ СА БЕДНИ, ТАКАА, А ДА ВИДИМ КЪДЕ Е НАШАТА БЪЛГАРИЯ В ПРЕКРАСНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ С БВП - А 8064НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ЛЪЖЦИ ОТ САЙТА?

215

222

преди 5 години

Това важи за теб - пенсионер ! Ходи да лекуваш подаграта си !

214

Анонимен

преди 5 години

До тяМи именно - русия я интересува единствено армията и да си я показва по паради.Ама за образование , здравеопазване, наука пари нямат.Да си ядат калашниците.

213

тя

преди 5 години

Може ли да си представите колко струва издръжката на такава армия ?! Никой не може да каже колко са милиардите !Но това е необходимо за тая велика страна , защото към нея има много апетити !

212

Анонимен

преди 5 години

До тя 220пишещите тук русофили не могат. Всичките са над 70 години и отиването до тоалетната без *** за тях си е предизвикателство.

211

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 219официално в момента русия и България са на различни страни. Ние сме в НАТО , русия е в ..средновековието.Така ,че писането за България си е дефакто писане против русия.Аа да и искам проспераща, богата и щастлива България (това трябва да се брои за анти-руски призив)

210

тя

преди 5 години

Кой от пишештите тук може в маршова стъпка да вдига крак под прав ъгъл - , със сигурност НИКОЙ ! Пикльовци !

209

ОПОРКИ ЗА ДРУГАРИТЕ:

преди 5 години

В коментарите под статията да се внушава, че:1. Откакто има демокрация, 3 милиона българи са избягали (ако ви питат, защо няма и 1% от тях емигирал във велика Русия, не отговаряйте, а внушете, че сега тези българи са "бели роби" на Запад, мият улици, тоалетни, съдове или са болногледачи.2. Русия е най-великата страна, пенсиите там са германски и средната продължителност на живота по времето на Путин е скочила с 15 години! 3. В САЩ има 60 милиона клошари!4. В ЕС всички са гейове и ***.

208

Анонимен

преди 5 години

Турци, марш от сайта! Стига писахте антируски и антибългарски злоби

207

Анонимен

преди 5 години

До тясамо дето славяните от русия избягаха на запад (останал е тук таме някой за цвят).русия вече си е мюсулманска държава и се напълнила с туркмени,узбеци,чеченци,дегестанци,казахстанци,азери,абхази,авари,курдиши,кабари и т.н.И начело с едни психясали олигарси.

206

Гражданин

преди 5 години

Честит празник. Без Русия мрака щеше да покрие света.