439

Герп

преди 5 години

Пребориха корупцията и нищетата и тръгнаха да оправят църквата...

438

Анонимен

преди 5 години

Какъв морал в тези човекомразци, в тези национални предатели, които се кланят пред иконата на Путин и руският поп от КГБ?Какъв християнин може да бъде онзи злобният-Антихрист Максим, на който вместо евангелия книгите му бяха каноните на Ленин и Сталин?В момента защитаващите църквата в БГ са само продажната измeт- комунистите!Р.бъчварова никога не съм я у харесвал, но в момента е абсолютно права.

437

Независим

преди 5 години

След като политиците взеха да поучават свещенниците как да си вършат работата, държавата ни отива към възход, защото ни управляват святи хора с висок морал, близки с обикновенния човек, отказали се от материалните облаги, смирени, въздържани в изказванията си и делата си, отдадени на Господ и компетентни във всичко.

436

дд

преди 5 години

До АнонименЧе как ще ходят - не е по тарифа...

435

Анонимен

преди 5 години

Българската църква представлява 1150 години от 1300 години България! Днес станахме свидетели на две позорни събития- първо Бъчварова нападна българската вяра, а след това Бойко приравни Папата до Господ!

434

До 464

преди 5 години

Доста остър език в доста разтворена уста ! Колко ще ти платят за този повърнат коментар от сороското НПО ? Целуна ли" палеца "на папата ?

433

ДО 464

преди 5 години

Човече не пиши Глупости - по време на Соца няма Поп Убит или в Белене (там вкарваха убийци и Крадци) и Църква Разрушена - даже напротив - Соца въстанови много Църкви . Разрухата и Ограбването на Храмовете стана след 1989 г .

432

Анонимен

преди 5 години

В очите на обикновенният човек нашата църква и висши попове нямат КАПКА АВТОРИТЕТ!!!!! Аз не знам, как тези, които преди 60-70 години убиваха свещеници и събаряха църкви,които вкарваха в лагери и затвори вярващият българин, как тези античовеци-комунистите станаха толкова набожни и поклонници на църквата? Ами защото и висшите попове са продажници и *** на руски *** като тях самите, защото са издънки от БКП и ДС!!!!

431

Пинелъпи

преди 5 години

Исторически погледнато, след Папата е идвало папото.

430

Анонимен

преди 5 години

Скрий се ***,пъчавра такава.Рахатлъкът ти свършва,не разбра ли.

429

До 432

преди 5 години

До ЧенгеПоповетеПочети, научи.. кой ни е въвел в правата вяра! Защо не сме станали католици ...ама кой да бяга от училище:)))

428

Анонимен

преди 5 години

Бъчвичке, да те светна за някои неща в живота. Посещението на папа Йоан Павел II през 2002-ра (първото папско посещение на България в историята) беше по покана на главата на БПЦ- Патриарх Максим, като целта беше окончателно да се изчисти името на България относно атентата през 1981-ва.Посещението на Франциск беше политическа покана, с политически цели и прави чест на БПЦ, че не участваха в цирка ви!

427

Анонимен

преди 5 години

След като Бъчварова е началник на кабинета...думи нямам!

426

Анонимен

преди 5 години

Може да са католици, може да са всякакви но се отнасят с хората човешки! А нашите попове *** като Недо.ебани ***,високомерни, надути,никога не отидоха при прокудените от войните бежанци!Онзи, патриарха се прави на Господ пред папата, той му целува ръка, тъй както нашият целува заника на руският поп!Позор за българската църква, а и за целият ни народ, че търпим такива руски шпиони и доносници да вилнеят ИЗ църквите!

425

Нагла много

преди 5 години

Ще ви покажем че и вие не сте над гражданите.Не закачайте религията ни. ние не сме католици.Знаем че Бойко са го милвали по главата 2 папи но това си е негов проблем.Наш проблем е че тая и други като нея се изказват нагло и си канят хора от които не се интересуваме и пръскат нашите пари за тяхните си гости.Става въпрос за милиони.За бедните,болните,децата и др. няма за папата намериха.

424

Анонимен

преди 5 години

Бе кръстоносци си нямаме, ама Цар Калоян е бил експерт по премахването на такива криминални елементи. Питайте Балдуин. :))))

423

Анонимен

преди 5 години

Българската държава е на 1300 години, Българската Православна Църква съпътсва държавата през последните 1150 години, тоест през почти цялата ни история. БПЦ е самостоятелна от 927-*** година насам и от нея се очаква да прояви авторитет и сдържаност дори при посещение на такова ниво като папското, вместо да коленичи пред него, както се изредиха родните ни "политици". Това жалко, нищожно човече на снимката застава не само срещу БПЦ, но и против българската държава.

422

Анонимен

преди 5 години

Това да червиш яйца на Великден не значи че си християнин!

421

Анонимен

преди 5 години

Не знаех,че има български кръстоносци!

420

Анонимен

преди 5 години

началник на кабинета на баце, колко трябва да си п..рост(а) за да си началник на кабинета на един п..ростак