176

Анонимен

преди 5 години

До 175....-:). Бягай където искаш! Прав ти път в САЩ! Ще се намери там пейка за преспиване И коя благотворителна организация да те нахрани! Но не оплювай народа си! Няма как да " гушнем" Америка за свой " брат"! Историята ни е свързана с Русия! България държи за Русия! Властта е само за САЩ! -:) На нормалния българин.Трудно му се промиват мозъка!

175

Анонимен

преди 5 години

а подмяната тряваше да започне още преди 15 г, с тнай -простото - замяна на калашниците... има десетки качествени алтернативи на този крайно неточен и тежък кютюк...

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Ало! Партия Карлуково ! Какви 20 милиарда за Ю П ?.. Как не написа ....... 200 милиарда ,300 милиарда ..... Хапчетата !

173

Резил

преди 5 години

Доста скъпа художествена самодейност! Полицията поне се главоболи с пияни, силна музика, протести, спортни мероприятия, границата и ПТП! Тия пухтят от безгрижие, а ако се наложи, първи ще избягат, защото знаят най добре, че трябва да се бяга! А някои са толкова обемни, че и това няма да успеят да направят! Капитулация!

172

Анонимен

преди 5 години

голяма драма вече 15 години, голям отпор, голямо шикалкавене, усукване, увъртане ... само и само да от проточи във времето този знакова покупка, която ще промени всичко от там насетне!

171

Анонимен

преди 5 години

изхода от сделката ще определи до голяма степен изхода от изборите!това ми е прогнозата!

170

komitata

преди 5 години

Смаели сме света като силна единица на НАТО-всички са се замислили дали да се провокират с нас .От толкова години в НАТО само руска тхника и няколко камиона от НАТО .Русия много с е притеснила и ще покаже на 9 май парада който цял свят гледа че само оркестъра н а московския гарнизон е може да имаме .

169

привет от Германия

преди 5 години

Гледам в българската авиациа все още има Миг-ове ! Да ги махате тези руски тенекии ,че много технически повреди правят ! Е ,на днес поради поредната техническа повреда се запали един самаляот на руската гражданска авиация и загинаха над 40 души ! На руски език се казва -самальот упал поради техническая павреда !

168

Бозе опази!

преди 5 години

Това което се показва на т.н. парад прилича повече на интериор за някаква бедна оперета!

167

1

преди 5 години

Добре че мина поне един Ми-24 да отсрами авиацията. Бойко Борисов е купувал само транспортни самолети и вертолети все едно сме някаква куриерска фирма. Да гледа по чужбина какви паради се правят. Сега ако бяхме държава трябваше да минат бойни вертолети Ми-24, Ка-52, самолети Су-35 , Су-30 и 34. Танкове Т-90, РСЗО ТОС-1, системи за РЕБ .....

166

привет от Германия

преди 5 години

Браво ! И армия имате , какво повече искате ?!

165

1

преди 5 години

С-125 и С-200 не е срамно да се показват. Щом свалят най-модерните американски самолети като Ф-117 и Ф-22 значи още може да се ползват. Но като цяло сме страшно зле и добре че е останала някаква съветска техника та да има какво да покажем иначе с тези НАТОвски джипчета и консервни кутии приличаме на някаква военна полиция. Армията като излезе трябва да има танкове, модерна самоходна артилерия, ЗРК системи, РСЗО а не разни боклучави западни тенекии дето изобщо не стават за нищо. Те не са за война

164

Анонимен

преди 5 години

До 174никой не е казал,че някой трябва да тръгне да ни произвежда самолет без пари,но ако цялата тази сума от 2 млрдя поискат накуп веднага-сделка няма--"като немаш пари, какво ше решаваш ти бе", беше казал бай ви тошо...като нямаш пари - къде си тръгнал да купуваш самолет поколение 4++?стой си там с миаг-алките, плащай по 500 милки на чекатило от кремъл за ремонт и му му целувай ботуша...може и южен потоП да пуснеш за 20 млрд... но нямаш 2 млрд за топ-самолет!айде бегай при пу-тя...

163

Заглавието

преди 5 години

"Показахме си военната мощ" да се чете като "Показахме си военната немощ"

162

Анонимен

преди 5 години

контрата с която тръгват шкембе войвода и компания - "плащане на разсрочени равни вноски", показва, че се отива на профрома преговори, за да се откаже сделката и окончателно да лъсне "троянският слон" (за който вече всички говорят) в Нато и ЕС и на прокажената руССка колония да и бъде показана вратата!много червено, много дясно, много кремълска фашистка маЯ, на тая територия... да се чуди човек къде да избяга!

161

До 172

преди 5 години

никой не е казал,че някой трябва да тръгне да ни произвежда самолет без пари,но ако цялата тази сума от 2 млрдя поискат накуп веднага-сделка нямаако поставят цена над 2 млрд,колкото можем да си позволим-сделка няма !!!анадънму ??? (да научиш как се пише правилно)

160

Анонимен

преди 5 години

Дадени пари за модернизация на армията си е чиста загуба за нашите политици. Политиците ако вкарат пари в армията, тогава как ще ги усвояват с поставени фирми на шуробаджанаци. Няма да има апартамент за 1 600 000 с частен асансьор.

159

Анонимен

преди 5 години

До 169"накуп" е едно,а 50 % сега,50 % е друго..сега стана ли ти ясно или да ти повтаря като за бавен ??!!--не е едно и също, защото шкембе войвода постоянно говореше за "плащане на равни вноски", което НЕ е равносилно на 50% сега и 50% в края! Анадънмо?!Нормално е да искаш да ти платят в аванс по-голяма част, защото другото излиза, че производителя сам си финансира про-водството.! Първмата вноска трябва да му покрие изцяло себестойността, а второто - печалбата!

158

До ИКОНОМИСТ

преди 5 години

ами ненапразно такъв Ф16 все още не съществува ...!!!!то нищо,че било Ф16..ама "било" с технологиите на Ф35:)))))))))))))пък що ли никой не пита за тоя псевдосамолет, който дори американците не знаят как ще изглежда..сигурно като го създадат ще разберат:))))

157

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

До да ДА САЩ ЩЕ ИСКАТ ВЕДНГА ПАРИТЕ КОИТО НИЕ ГИ НЯМАМЕ И ДО ТУК ДОРИ И В ФИЛМИТЕ ЕТАКА---СТОКА --ПАРИ А И ТЕ --САЩ СИ ПРАВЯТ МАИТАП ВЕЧЕ С БОИКО