40

Чер хЪйвер

преди 5 години

В статията не е уточнено, че става въпрос за 300 грама ЧЕРЕН ХАЙВЕР! На чужд гроб не се плаче, защото не знаеш къде е главата! Въобще платена статия! Знаем си я ЕВ!

39

Анонимен

преди 5 години

какво стана в края на 1984 - прасенцата станаха бизнесмени, та и с Ким40 така ще стане съвсем скоро, ако не го сгорвят с ориз междувременно

38

Анонимен

преди 5 години

С комплексирани джуджета начело на държавата е така. Да се готвят руснаците :)

37

Анонимен

преди 5 години

300 грама е дажбата на 6 човекa за цял месец.

36

наздраве

преди 5 години

300 грама ракия сядам , майсторе майстореее ......

35

Ха ха

преди 5 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсАма тази дажба е за простолюдието,за него не важи. То и у нас беше и още е така....

34

Бай Ганя

преди 5 години

Ям и пия и строя най-великата държава на света, а комунинзъма той е недоносче там гладуват и имат ядрени ракети и се зъбят дори на САЩ. Хората живеsт с 2 долара на месец с тиs пари си купуват дрехи хрdна плащат сметки и ходят на ресторант с рестото от 2 долара.

33

мъдрост

преди 5 години

сития на гладния не вярва

32

позор

преди 5 години

Но ООН не казва истината защо хората гладуват а то е че САЩ и марионетките му са наложили ембарго и санкции!!!

31

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Тая статия нещо ни заблуждава май!!! Гледам ПраСчо и не ми се вярва да кара с 300 гр храна на ден...

30

Калеко Алеко

преди 5 години

Това е Развитото Социалистическо Общество, което в Северна Корея вече е прераснало в Светъл комунизъм, така мечтан от някои наши другаре и другарки ... Там всички са еднакво бедни и това ги прави щастливи, тъй като няма неравенство. Изключение правят само Слънцеогряния Велик лидер - Ким Чен Грух и личното му обкръжение ... !!!

29

Хм, странно

преди 5 години

В уикипедия пише, че северна Корея са в топ 10 на износителките на плодове. Много, много странно е ....

28

veshin

преди 5 години

е как тогава Ким Чен Ин е стигнал теглото си? пак злостна пропаганда се опитвате да правите ...

27

Анонимен

преди 5 години

Афганистан пък прибра добра реколта от опиумен мак и ще яде хуманитарни помощи.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20А що не дискутираме минималната заплата в България и колко грама ще излезе ядене на човек?Що няма база за сравнение!Ние сме като бейове пред ***.

25

Анонимен

преди 5 години

един средностатистически севернокореец изкарва за година $120един средностатистически южнокореец изкарва на година $40 000нима нужда от нищо повече за да разберем какво ще стане в близките години

24

kukla

преди 5 години

Откъде ги взема ООН тия днани. Едно време и за нас приказваха какви ли не приказки, както и сега се опитват да приказват че тогава сме умирали по улиците. Има филмчета по ютюба. Не се мяркат измършавели севернокорейци по клипчетата. А по нашите улици какво население се движи. Като сравня картинките със севернокорейските и май май не ми се вярва на официалната пропаганда.

23

!!

преди 5 години

Единственото, за което са виновни Севернокорейците е, че не се прекланят пред САЩ, в резултат на което са изтезавани по най-гадния възможен начин - опитват се да ги уморят от глад.В момента в който се предадат и си ликвидират ядрената програма, ще бъдат заляти с демократични бомби, атакувани в дронове и други подобни похвати за налагане на демокрация. Всички видяхме какво точно стана с Либия, Ирак, Сирия, скоро и във Венецуела.

22

Ти бая повече

преди 5 години

До смешни стеНа Великден чаках да отворят Кауфланд и се загледах в хората отпред,стари,много бедно облечени,говорещи само за това къде е най-евтино.Пък аз на Великден не можах да се вредя за количка от умиращия от глад народ.А в Т маркет след Великден имаше половин кило кайма на витрината що умиращия от глад народ беше изкупил всичко.Иначе да ти кажа и аз като търся да си купя бутилка Гленфидик 18 и аз гледам къде е най-евтино.Що да го купя за 115 като в Кауфланд беше 85 на промоция?

21

Анонимен

преди 5 години

Тая статия са я раздали по медиите за разпространение централно! Автора, кой е?