41

Ей

преди 5 години

Сега като се замисли човек... Щом на Мадуро му кават кво да прави от Масква, тогава на нашичкия президент (генерал от НАТО) Р.Радев, Кой му каза да подкрепи Мадуро??

40

Оффф

преди 5 години

Фейк нюз...не вярвам докато не видя потвърждение от три независими източника, а именно туйт от Тръмп, от Болтън и от Помпено ;)

39

Такатака

преди 5 години

***,когато "терористите" станат повече от 50% е народна воля.За да не го искат си има причина а ти не си тоя дето ще каже кой бил терорист кой не бил.Мадурото дори няма право на собствено мнение щом Таваршч Путин му нарежда кво да прави.

38

истина

преди 5 години

До До потърси инфоМадуро е избран на свободни избори,в момента това което става в Венецуела е тероризъм,но промитият ти мозък явно не приема истината!?

37

До Путин е виновен

преди 5 години

Значи "военен танк"? Значи има и мирни танкове, сигурно увеселителни. Беше бронирана кола, жертви няма. В Ница един камион изби 60+ души, а тези ако бяха намислили, щяха да изтребят бая повече. И аз гледах клипчето.Във Венецуела, при тази нажежена ситуация, загинали 2-*** или 4-***. В САЩ всеки ден в училища, магазини и синагоги *** значително повече. В мирно време.Путин вкара 100 военни, Китай - и той! Тръмп заявява, че не търсят военно решение, Напомпео казва, че не са се отказали от такова.

36

това е

преди 5 години

Поредната фейк нюз на терористите сащ.....

35

До потърси инфо

преди 5 години

Тъй като другаря ти Мадуро вече е пътник, утре на свободните избори във Венецуела ще можеш сам да се убедиш колко венецуелци ще изберат червенитебоклуци.

34

До потърси инфо

преди 5 години

И ченгенце, щот си мноо низъкипрост ще ти дам един жокер. Колко укранци на изборите гласуват за руски протежета??

33

Анонимен

преди 5 години

До До потърси инфоТи си за другата статия - Рисковете на "друсаната трева".

32

младеж

преди 5 години

Тия от венецуелските "умни и красиви" ли са били ?! Да си дадеш живота за грантове и пица с кола! Пфу!

31

до 27

преди 5 години

Веднага се вижда, че нищо не знаеш за руските батальони на смъртта. Хем са военни, хем са нелегаялни. Изпълняват поръчки на Кремъл и на никого, освен директно на Кремъл не се отчитат. Бандити най-чиста порода.

30

До потърси инфо

преди 5 години

Абе ченгенце няма да търся измислени инфота дето само вие ги намирате и никой друг не ги знае. Лъжите ви са безкрайни.Не ми трябва инфо, за да ви знам кви гадниубийци сте икрадци. Тва инфо си го зaври отттам откъдето вадиш лъжитеси.Другаря ти Путин искаше да спре Украйна да се развива и се опита да ги купи. Обаче не успя. Това е истината!!Ако украинците бяха против ЕС, където и вие търчите, нямаше да има майдан.

29

Анонимен

преди 5 години

Нещо кадри, трупове, нищо, опозицията казала, че има загинали.

28

стига бе

преди 5 години

Ето това е "демокрация", така действат САЩ:Американската администрация търси начини за насочване на средства към самопровъзгласилия се временен президент на Венецуела Хуан Гуайдо, за да му помогне да плати на военнослужещи и правителствени служители и да свали от власт официалния президент Николас Мадуро. Това съобщава Си Ен Ен, цитирайки трима американски официални представители.Ако не успеят, ако марионетката ги издъни, тогава ще пратят и армия, за да "освободи" венецуелци от ... нефта!

27

Гледна точка

преди 5 години

У хохла спрашивают,Что вам лично дал Майдан??Къде трябваше да се смея и какво общо има Венецуела с този толкова стар и остроумен виц? - Който виц го знам с главно действащо лице - руснак!

26

клъцни срежи

преди 5 години

До АхаНе думай! Добре. Нека си пази оная работа за мен. С удоволствие ще кастрирам Путин. Ако той налита, сам си е виновен.

25

КЛ

преди 5 години

Централния площад в Каракас се нарича Боливар - именуван е на Симон Боливар.Сега венецуелските майданци, "боливарци" ли трябва да ги наричаме?Така ли е политически коректното наименование?

24

потърси инфо

преди 5 години

До АхаИталианската медия Il Giornale публикува филм на разследващия журналист Джена Микаселин, озаглавен Украйна, скритите истини. Това разследване не само потвърждава предишните разкрития, но и добавя доста части от липсващия пъзелнай-вече относно това кой стой зад организацията на стрелбата.Микаселин се е свързал с трима грузинци, които разказват как са били част от специално подразделение, създадено от тогавашния президeнт на Грузия Михаил Саакашвили.

23

факт

преди 5 години

В Франция,Англия да не говорим за САЩ ,подобни демонстрации и опити за преврат щяха да бъдат подушени кърваво и брутално.

22

Анонимен

преди 5 години

Терористите на Гуайдо продължават да убиват деца и жени по улиците на Каракас и докато Мадуро не даде оставка ще убиват.