128

Анонимен

преди 5 години

Населението не е определящо. Китайците са еднотипна нация от папагали работещи в цехове натъпкани като сардини за 225 долара на месец! Тук там се среща някой друг богаташ, който естествено предпочита да си харчи парите в САЩ - Флорида и Калифорния, а на синовете си купува Ламборгинита които да лъзгат из Лос Анжелис!

127

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

ДО 152:ТОВА СЕ ОПИТВАМ ДА ИМ ВТЪЛПЯ И АЗ,ПЪК И ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ НА 1,5 МИЛИАРД НАРОД ИМ ПУКА КВО МИСЛЯТ ЕДНО КИТАЙСКО СЕЛО(6-7 МИЛИОННА ДЪРЖАВИЧКА) ЗА ТЯХ? МЕСТЯТ СИ ГО У ДРУГИЯ КРАЧОЛ!!! ПОЗДРАВИ ОТ СЛЪНЧЕВ ТАЙЛАНД ОТ ГРАД СУРИН(ДО ГРАНИЦАТА С ЛАОС)

126

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

ДО 151:КАКТО КАЗАХ КИТАЙЦИТЕ НЕ ПРЕВЗЕМАТ ЗА ТЯХ Е ПО ЛЕСНО ДА СЕ АСИМИЛИРАТ И ВЛЕЯТ В ДРУГИЯ НАРОД КАКТО ПРАВЯТ МАСОВО В ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ!!!! ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ НАД 40% ОТ ТАЙЛАНДСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ИМА ПОЛУ-КИТАЙСКИ ПРОИЗХОД(НО САМО НА ХАРТИЯ) ТЕЯ ХОРА НЕ ЗНАЯТ КИТАЙСКИ,БУДИСТИ СА,НОСЯТ ТАЙЛАНДСКИ ИМЕНА,ПОЧИТАТ ТАЙЛАНДСКАТА КУЛТУРА ОТДАВНА СА СКЪСАЛИ ВРЪЗКАТА ИМ С КИТАЙ!

125

Z do 143

преди 5 години

Вече десет години живея и работя в Китай! Така че всички драсканици, които не отговарят на истината в коментарите ви са просто талаш!

124

Анонимен

преди 5 години

Жужулин му беше широко около врата когато им продаваше евтини суровини само и само да се прави на интересен на САЩ, но сега Китай почна да показва агресия - а пък и Китай им е тесен - първите които ще бъдат отхапани са руснаците понеже имат само 140млн население а населяват най-голямата по територия държава в света - не им трябва толкова територия, а китайците знаят да отхапят най-апетитните хапки със залежи на газ! Ама Жужилин да беше мислил по рано - само си го нaxaка!

123

Анонимен

преди 5 години

Да му мисли Путин!Ха ха!

122

Анонимен

преди 5 години

До mitko.chereshevМите, отслабни малко. Повече движения, по-малко хапване... и ще стане.Че иначе жени няма. Все идват при по-атлетичните.

121

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

ДО 143:НИЩО НЕМОГАТ ДА НАПРАВЯТ,ЗАВЛАДЯХА ЛИ ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ? НЕ!! ПО СКОРО СЕ АСИМИЛИРАХА И ВЕЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КИТАЙ НИТО ЗНАЯТ ЕЗИКА НИТО РЕЛИГИЯТА ИМ Е СЪЩАТА НИТО КУЛТУРАТА НИТО ИМЕНАТА!!!! ТОВА СЕ НАРИЧА УСПЕШНА АСИМИЛАЦИЯ!!!!

120

Анонимен

преди 5 години

Информацията в България е остаряла. Китай наистина беше заплаха допреди година, година и половина. Тръмп откакто дойде почна да пипа много здраво. Аз живея в Америка и следя нещата изкъсо. Тръмп постоянно разваля стари договори с много държави и съюзи и сключва нови. Вижте какво стана с Иран. И те много се пулеха - а сега са съвсем различна държава. Стачки, недоволства - издухаха супата.

119

mitko.chereshev

преди 5 години

До АнонименАБЕ ПИЧ! ТЕБ ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е В НАРЪЧНИКА НА СО.РОС НЕ ТЕ КЕФИ. НАС И ТИ НЕ НИ ХАРЕСВАШ, АМА ТЕ ТЪРПИМ.

118

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

ДО 141:ДА НО ТЕЗИ С ПРИМЕСЕНА АРИЙСКА ТАЙЛАНДСКА КРЪВ СА КРАСИВИ И ТО НАЙ-КРАСИВИТЕ В СВЕТА!!!!

117

Анонимен

преди 5 години

До 138-ZАми що не остана там да живееш или да работиш щом е толкова там или само празни приказки ???

116

Доналд Тръмп

преди 5 години

Китай увяхва, момчета! Дръпнаха много заради предателствата от предходните американски правителства. Толкова много години на предателства. Американския износ за Китай се таксуваше с 200% такса, китайския внос в Америка - с нула. Тези дни са отминали. Всичко си идва на мястото.

115

Анонимен

преди 5 години

Не ме кефи Китай. Много еднотипни са хората на мен лично всички ми изглеждат като близнаци. Жените им също не са красиви. Нищо няма да превземат. Все едно чакалите да превземат лъвовете само защото имат по-голяма популация. Важно е качеството, не количеството.

114

ognyanz

преди 5 години

Не е изключено министерството на отбраната на САЩ да говори за бъдещи китайски военни бази просто за да получи по-голям бюджет. Така правят военните навсякъде по света.

113

Анонимен

преди 5 години

ko? ne!

112

Z

преди 5 години

Виждам големи познавачи на Китай тук!!! Едно ще ви кажа на всички- американофилите нещо за хълцаха от възторг май? Има защо! Цени и заплати в Китай са по-високи отколкото в България! Качеството е по- високо и т.н. Легендите за ефтината раб. ръка и ниското качество са за балъците вярващи в американската пропаганда! Идете и вижте и мълчете пред истината! Китайците ще завладеят по-голяма част от света! Освен това е и най-сигурната и безопасна държава, в която съм бил! САЩ и ЕС са далеч назад!

111

Анонимен

преди 5 години

Работил сьм с американци и с китайци разликата е огромна вселенски мащаби едно удоволствие е да работиш с американци колкото до китайците оставям ги на ***

110

Анонимен

преди 5 години

Тез поне имат ясен план и идея какво искат и къде отиват! Пет хиляди години история...

109

Анонимен

преди 5 години

Който се кефи на азиатите няма акьл в главата си или не е виждал китаец.