78

Анонимен

преди 5 години

Реже ленти и управлява, залавя каналджии, строи магистрали, дарява за Нотр дам, купува самолети, залавя либийски кораби, дава оставки, сменя имена на цели държави, абе който го може си го може.

77

Анонимен

преди 5 години

българско племе е обречено!Те по това е на първо място!

76

АНТИ

преди 5 години

*** народ = още по-празен джоб.

75

Анонимен

преди 5 години

Най-бедният народ в Европа и не само.

74

Анонимен

преди 5 години

предупреждение! сайтът се следи от службите на сащ! присъствието на руски агенти овече удължава присъдите пропорционално...

73

Анонимен

преди 5 години

и нула осъдени депутати НУЛА в бг няма корупция

72

мак

преди 5 години

От хвалбите Му правя извод, че каналджиите ги хващат и съдят едва ли не всеки ден, толкова много са. А за финансовата стабилност сигурно съди по това, как забогатяват властимащите, те наистина просперират, за разлика от останалите.

71

Бивш граничар

преди 5 години

И на какво са осъдени каналджиите?Условно и най-много да им вземат таралясника,с който са превозвали мигрантите!Тука си трябват присъди от по10+ години,а за длъжностните лица-военен съд за държавна измяна-20-30г до доживотен +конфискация на цялото имущество!През границата живи не трябва да преминават никакви тъмни азиатски субекти!

70

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИнтересно! Много хвалби все сме по-по - най пък инвестиции в България нинай!Ми то в Швейцария няма инвестиции, и в Люксембург, и в Германия, и във Франция няма инвестиции, инвестира се в бедни страни, с евтини ресурси и евтина работна ръка. А в България всичко е изкупено на безценица от чужди компании, къде да инвестират, в себе си? Инвестират достатъчно колкото да плащат мизерните заплати на българите.

69

Срам

преди 5 години

Този, ако си вярва, значи не е в ред с главата.

68

Анонимен

преди 5 години

ето отношението на руските агенти в днес към българите , цитирам:" Българската министърка на туризма се умилква на Медведев и ходи на крака в Русия да моли за руски туристи и обещава безплатни визи за руснаци, само и само да идват, защото без бедните руски туристи на много българи ще им се наложи да мият улиците или да просят в Германия."

67

Анонимен

преди 5 години

Ти да видиш! А осъдени депутати кога?? Щото се оказа Че половината ти правителство.И не само Се оказаха корумпирани.От групировката ти ГЕРБ! От властта и групировката ти се отказаха.Но от заграбеното НЕ! Не че има значение вече.Пътници сте! Но понеже се пишете на " моралисти"!-:)

66

Кауза пердута

преди 5 години

Нищо не става от нас.Загубена работа..

65

Анонимен

преди 5 години

Интересно! Много хвалби все сме по-по - най пък инвестиции в България нинай! Нещо повече и инвестиралите вече, с риск за голями загуби напускат хвалената България. Що ли, сигурно са *** или просто не четат нашите медии за да разберат колко е добре в закриващата се България.

64

4040

преди 5 години

Във всичко най- лошо сме номер 1. Което е резултат от вашето безхаберие

63

Анонимен

преди 5 години

До До 61Ми като не искаш в Русия защо ми плачеш за руска виза, че Русия не издавала визи за българи, притрявали са и на Русия българи...

62

Анонимен

преди 5 години

а баш каналджията премиер

61

На първо по още едно

преди 5 години

На първо място сме и по най-малко осъдени корумпирани политици.

60

виц на деня

преди 5 години

По едно нещо сме 1 в ЕС: Най-много хванати и осъдени каналджии!

59

Анонимен

преди 5 години

Българската министърка на туризма се умилква на Медведев и ходи на крака в Русия да моли за руски туристи и обещава безплатни визи за руснаци, само и само да идват, защото без бедните руски туристи на много българи ще им се наложи да мият улиците или да просят в Германия.