40

Алов

преди 5 години

Браво намерила си майстора. Похвално на цълтурчетата.Бойковизацията е лошо нещо. Ушев с палката чака бакшиша, но никой не варди мацинствата.

39

Анонимен

преди 5 години

Тази Емине ,защо не казва ,че ... краде ,а че са я разчекнали?Затова сме в това положение.

38

Данчо от Елин Пелин

преди 5 години

Аууу,тия как съ осмеляват да посягат на жина от махалата бъ? Къдя и са БХК? Я да земи ся жината да осъди Китай у Страсбург и нашти пулицай от са дошли толко късно да спсяват джебчийката и честа на БГ

37

До 54

преди 5 години

А ти какво би направил, ако си там? Ще се хвърлиш смело насред мелето, ще избуташ азиатците и крадлата ще избяга. Друго не можеш да направиш. Виждал съм българи да гонят и хващат такива крадли. Малко бой и това е. На полиция и съд вяра нямаме.

36

пецата

преди 5 години

Китайците не са знаели че когато те ограбва трябва да стоиш мирно

35

Анонимен

преди 5 години

Сега съдиите на ГЕРБ ще осъдят тези азиатци, че са попречили на електората на ГЕРБ да живее според традициите си с кражби.

34

Анонимен

преди 5 години

Това е расизъм, къде е хелзинският комитет да защити уязвената представителка на малцинстовото?

33

Пич

преди 5 години

Рагзгедайте внимателно тази снимка, страхотно попадение. Цялата ни държава е събрана в една снимка. Можете да си отговорите на много въпроси само като разгледате тази снимка. Щв ви стане ясно защо Китай са лидери, а ние сме долни цъ рвули.

32

Анонимен

преди 5 години

Кражбите са основно препитание в европейска България.

31

Анонимен

преди 5 години

Нищо странно няма, това въобще не е новина. Културен обмен - нищо повече. Жената е показала на гостите какво се прави по тия места, а те на нея - техните традиции. Сега всички ще имат едно наум при следващия културен сблъсък.

30

Софиянец

преди 5 години

Няколко китайци се опитват да задържат една крадла, около тях 20-30 българи се смеят и са си бръкнали по джобовете. Сега на всички ясно ли е защо Китай е икономика номер 1 в света, а ние сме някъде наравно със страни от третия свят, на които се подиграваме? Ясно ли е или има още въпроси? Слабаци ... не ставате и за *** за зеле.

29

saki

преди 5 години

Е тез пък пак не са разбрали нищо ,то това си е атракция тука , характерно е за ориента. Като се прибереш в Япония ще разкажеш страхотната история ,как в България те е обрала крадла и всички ще те слушат с интерес ,а на теб ще ти остане скъп спомен и в двата смисъла.

28

Анонимен

преди 5 години

Тука сме Европа и джебчиите имат право да участват в туристическия бранш.

27

Жалко

преди 5 години

Като няма кой-вече туристите ни вършат работата. Каква ли ще е обаче изненада им като я видят утре *** пак да "работи". Ще се опулят завалиите,че е освободена срещу подписка. Дано да не се откажат тогава туристите и следващата джебчийка вместо да я предават на полицията -просто ...

26

Софиянец

преди 5 години

А погледнете на снимката тълпата, повечето се хилят. Кажете честно, от тази група хора, които някои погрешно наричат "народ", дали става нещо? Дали не сме най-долната *** в Европа, а бих казал и в целия свят? И същите тези скачат срещу бежанци, и т.н., все едно са нещо по-различно.

25

Анонимен

преди 5 години

Тъй като сме много умни, оправни и работливи чакаме някой да ни "оправи". Видя се, че европейците нямат капацитета, а и мерките им за са "бели"хора. Да идват китайците! Иначе реалността е грозна. Шампиони сме по оплакване, ръсене на мозък, крадене, неспазване на правилата, завист и т.н.

24

Циник

преди 5 години

Браво на туристите!Събка - следващият път ще се позамисли...преди да "бере".Нападнали я .... *** тя искала само да им претършува чантите?Поредния бисер на пишманжурналистите!

23

Нападнали я , били..

преди 5 години

Нападналия щото е нямало полиция да я варди! Иначе у нас полицията варди подобните да не ги нападат...

22

Брус Лий

преди 5 години

Поклон пред китайците!

21

Бай

преди 5 години

Да направят китайците/японците почетни граждани на Търново, а шефа на полицията да го уволнят. 20 минути... Те от Полски Тръмбеш ли идват тези полицаи.