19

До Анонимен 15

преди 5 години

Безсрамникът и неграмотникът си ти! Не си чел книгата и няма да я прочетеш, но имаш мнение! Този атентат е един предтеча на 9/11! Я ми отговори, кое е по-аморално. атентатът или настъпилият след това бял терор!Атентатът е отвратителен акт, но е станал за милисекунди, а избиването на хора по мъчителен садистичен начин с душене с връвки от палатки, изгаряне в пещи е продължило месеци!Атентатът е повод за репресиите.Как така полицията моментално хвана атентаторите иги обесиха бързо, за да потулят

18

Скептик

преди 5 години

Чакай сега. Септември 23-та е на БЗНС. Това не е било метеж, а котра-преврат. Всъщност превратаджиите никой не ги съди. Атентатът е 25-та. Това че превратаджиите установяват терор днес им е простено. Набутват държавата във войната - днес им е простено. Използват националната кауза за обогатяване - също им е простено. Ние ги направихме реститути и им изплатихме пенсии като на репресирани, без да проверим кой от тях е военнопрестъпник и кой не. Оставихме фашисти и комунисти да ни лъжат заедно.

17

Кривондел

преди 5 години

Дотам извратихте историята, че изкарахте БКП подвластна на Англия и Франция.Бива, бива, но чак толкова фалшификация вече е прекалена!

16

go[o

преди 5 години

До Активист на БКП 11"Репресиите" от 1923 година са в резултат на метежите от същата година вдигнати по инструкция на коминтерна посредством машите му Димитров и коларов с цел световна революция. Или и това е организирано от Англия и Франция?Атентатите срещу цар Борис са много, само седмица преди взрива в църквата има нападение срещу автомобила му на Арабаконак, където загиват няколко негови спътника, тоест опитите за убийството му са реални. А за църквата просто закъснява, случва се

15

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости на тази безсрам.ница!Единствените виновни са комунистите в Маскве и българските им слуги!По онова време хората са били по-религиозни от сега ,и атентатът в храма,,Св.Неделя" се е възприел ,като дело на безбожници които не зачитат нито човек ,нито Бога!По брой на загинали този атентат до 11.09. 99г.е бил най-големият в света!Представете си колко е стреснало това населението и власта за да започне прочистване на държавата от комунистически лентяй и мош еници!

14

House M.D.

преди 5 години

0 0Атентатът е извършен от Марко и неговият любовник Пешко, защото държавата отказва да признае брака им за валиден. Но този факт отсъства в книгата на другарката Велипозора Дървена.

13

до 10

преди 5 години

Кажи само едно нещо, защо отсъства царят и комунистите ще взривят църквата много по-лесно е да го отстрелят или отровят.

12

House M.D.

преди 5 години

Атентатът е извършен от Марко и неговият любовник Чешко, защото държавата отказва да признае брака им за валиден. Но този факт отсъства в книгата на другарката Велипозора Дървена.

11

Активист на БКП

преди 5 години

Атентатът е в отговор на фашистките репресии през 1923 година...

10

До 5

преди 5 години

Защо фашисти бе другарю? Хитлер и партията му са били националСОЦИАЛИСТИ.Абе вие комунистите четете историята ,като дяволът ,евангелието.***-Рибентроп не подписват ли братски договор 14 години след атентата? Защо Хитлер е лош,а Сталин добър? Изпотрепали са сума ти народ ,а Сталин и в мирно време.Ей има снимки,документи,филмови материали ,но не признавате вие комунистите бе-чугунени глави.

9

Нормален

преди 5 години

Разсекретиха документите на Коминтерна -създател Ленин. Седалище ,-МоскваЦел-диктатура на пролетариата и чрез световна революция и терор??? ,да се извоюва социализма и комунизма в цял свят..........И за това са виновни Англия,Франция ,Сърбия,т.е.,,,чужди държави"...А ,,нашите " или,,вашите" къде са в цялата игра бе Дърева?Е гати,,прочита" е гати тълкуването?

8

Анонимен

преди 5 години

Случайно ли всички комуниски са вещици? Тази гад се е родила прекалено рано, иначе щеше да извърти някое ин витро на 52, като Йончева.

7

Анонимен

преди 5 години

комунистите винаги са харесвали насилието - революции, дикататури, метежи...

6

Анонимен

преди 5 години

Мда, руските агенти в последния момент се отказали, но българите все пак решили да си взривят царя. А пък най-голям интерес имали Англия и Франция, затова всичко се е плащало от Москва...

5

Анонимен

преди 5 години

От членовете на правителството всички минават с леки наранявания, царят също отсъства. Бомбата гръмва там, където стоят висшестощи лица повечето от тях русофили, които са можели да влияят на обществото и да помагат на комунистите макар и пасивно. След атентата царят и най-верните му фашисти получават авторитарна власт.

4

Как е възможно???

преди 5 години

И пак ,върти ,сучи-два канона ???,един полувиновен и ПАРТИЯТА кристално чиста. Абе тия са като АлКайда ,Идил и с подобна идеология.Взривове,саботажи,убийства на невинни хора и все в името на НЕЩО ???.Избиха сума ти народ без съд и присъда/или измислена такава/,спряха нормалното развитие на сума ти държави Те не са създадени да градят,а да рушат и за това няма НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА с победил социализъм,комунизъм,болшевизъм или както и да го нарекат.

3

Гошо

преди 5 години

Е как точно пък тази комунистка ще пише за атентата? Сбъркана работа. Класическа дезинформация по съветски модел.

2

Анонимен

преди 5 години

Това третополовото мълчи, мълчи, па се изцепва неподготвено.Сега твърди, че Москва хабер нямала за атентата, а май били замесени англичаните. Пък изпълнителите били някакви самодейци, един вид последна дупка на ка.вала. Един вид, комунистите НЕ били виновни.Що за *** трябва да си, да твърдиш такива неща!

1

One word

преди 5 години

Висша наглост!!!