13

до 14

преди 5 години

Човек, ти правиш напук на себе си. Вложи ги в нещо, каквото и да е то, но не ги дръж в обезценяваща се хартия.

12

Анонимен

преди 5 години

Само не пазбрах, купувачката от репортажа сама ли го купува и колко изкарва весечно? Банката я е насочила към 700 лв месечно за 20-30 години. "Виж сега, ще работиш за мен, 20-30 години докато си здрав, по 700 лв ще ми даваш първо, после може и повече". Далавера ли е това?

11

Анонимен

преди 5 години

Имам 97 000 лв в банката и напук ги държа въпреки че съм на загуба в момента ,ама няма да дам една торба пари за коптора на Бай Иван който иска да продаде една гарсониера и да живее като цар до края на дните си ,за моя сметка

10

Анонимен

преди 5 години

платена статия , но от евтините

9

Анонимен

преди 5 години

как се спестяват 60 000лв за боксониера в София-трябва далавера да си спретнеш или крадлив депутат да си

8

Анонимен

преди 5 години

Това че българите имали пари по банките е вярно само за някои възрастни над 50 и това са пари главно от наеми или спестявани с глад. Хората около 30 нямат пукнат свободен лев дори и да работят постоянно, всичко изгаря за екскурзии, коли нов внос, потребителски кредити за телевизори и хладилници и т.н.

7

Zoq

преди 5 години

Балонът се надува, надува, надува :)

6

Анонимен

преди 5 години

Това означава че българина не може да спести дори няколко хиляди лева за таксите по прехвърлянето и за някакъв минимален ремонт, но същевременно има оптимизма и самочувствието че ще може да изплати огромен жилищен и в добавка още един потребителски кредит!?!Това е истински рай за банките, ама длъжника да му мисли - че в момента в който направи тая глупост, сладкия живот свършва и се почват мъките

5

Грую

преди 5 години

Супер. Ще купуваме евтино от ЧСИ-та след няколко години.

4

Анонимен

преди 5 години

Заради ей такива опортюнисти, които нямат пари, цените на имотите са нереално високи, защото ги купуват с кредит... Успех, че ще изплатите ипотеките, ***.

3

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Теглете смело , кой каквото може !!!!!Един път се живее.А и не се знае ,кой ще им връща парите .ЕЦП ,печати пари като календарчета .Яжте и пийте , Ердоган ще ни спаси!!!

2

Ето...

преди 5 години

.и аз така се опитвам - ходя по банки, но от там ми казват не може. Що така КТБ например дава на едни хора, на всички останали не!

1

Анонимен

преди 5 години

Така е като няма кинти а кинти няма щот на времето се продаваха имоти за да се вземе скъпа кола и после да се спи в нея бухахахахаха ганьовска работа