39

Анонимен

преди 5 години

До 1 (20)*** ли? Ако не ви храни ***, досега да се е забравило, че ви има.Върни се на статията, която цитирам и виж коментарите.Ромските нагли лъжи са разобличени една по една.И запомни думите ми: наглостта ще ви изяде главите. Хората са толерантни спрямо много ваши безобразия и се опитват да решат проблемите с цивилизовани средства. Но вие нямате мярка. Точно затова сте обречени. В един момент малка капчица прелива чашата.

38

Западните Балкани

преди 5 години

Щом е идея на Каракачанов, то значи не става за нищо. Каракачанов е поредният политик, който се е уредил с евтин имот. Нищо положително не е излязло от него. Нито обновление на армията, нито идеята за връщане на казармата, и т.н. Даже сигурно в случая това е провокация на самото ВМРО. Затова гласувайте за малките партии извън парламента (без АБВ).

37

Анонимен

преди 5 години

Е добре, де! Тази Концепция докога ще отлежава и защо досега не е внесена в МС? Ако пък няма желание от страна на Герб да бъде приета, Обидинените патриоти няма какво повече да ги крепят на власт! Наслушахме се на декларации и приказки, а положението с ромите ствава все по-зле.

36

V

преди 5 години

В европейски индостан трябват друг вид патрулки .Тип т72 с буркан отгоре :))) Така или иначе имат повече права от нас и няма как накрая да не останат само те .Въпрос на време е .А Хага и индийския ,,български,, хелзински комитет ни натрапват че само ако си индиец може да си дискриминиран .Истината е друга ;)

35

Анонимен

преди 5 години

До Ти да видиш 32Никой не ни спира да налагаме закона! На Запад си ги тикат в дранголниците щом се провинят и не ги щадят. В България обаче се наблюдава една съвсем друга картинка. Българският полицай се пълчи на българи (пред българи е майстор и многократно силен) а щом трябва да се приложи адекватно пълчене срещу ром - трае, *** си или гледа да се измъкне. От там трябва да се почне, от полицията и тези в нея ползващи я за хранилка. Много са, много са некачествените българско полицаи.

34

До 25

преди 5 години

Знаеш ли кога ще се справи тосум бей от ВМРО с тези "***"? Точно никога, вярвай си, като нямаш друга работа! Нито има законово основание, нито пък има воля да го направи това нещо търговеца от ВМРО! Гол популизъм, с цел да заблудят още някой "шаран". Това е т.нар." патриотизъм" в България! Жалка картинка, включваща трагикомични образи както от миналото, така и от настоящето

33

Анонимен

преди 5 години

Затворете устата на Дайнов .

32

Ти да видиш

преди 5 години

За съжаление няма как се преборим с индианците.Новите господари от ЕС няма да позволят да ги пипнем.Просто след 30 години индианците ще превземат тази бедна територия.

31

ВМРО е търговия,

преди 5 години

Доказано с времето. Никакви концепции няма да ви помогнат, псевдородолюбци! Устремили сте се с бясна скорост към НИЩОТО! Вярвате си само вие, защото искате, но скоро ще отрезнеете, с обявяване на резултатите от 1, 70%. Не ги слушайте тия със социологическите "проучвания"- сиирджии са!

30

Arbeit macht frei

преди 5 години

Много лесно и бързо може да спре тази агресия, но няма желание от страна на ГРОБ.

29

Анонимен

преди 5 години

До минувач Да бе! Колкото ги опазиха в Руанда.

28

кука

преди 5 години

След като "проблема" ще се обсъжда между агента на ДС - Каракачанов и казионния синдикат на МВР, оглавяван от патологичния *** и нагаждач - В.Попов е ясно какви "решения" ще вземат. ВМРО и СФСМВР имат много общо. Вярност към партията мяйка, празнословие, нищоправене, но най-вече силно влечение към тежки банкети платени от наивни членове на съответната организация. А ромите...ще продължават също да си правят банкети по техния си специфичен начин...

27

Я па ти..

преди 5 години

До Офф ,да се омита 25 Еее, много си гнуслив.

26

Да допълня...

преди 5 години

Концепцията са нарича апартейд , изпитана в ЮАР. Гета и излизане под строй за работа и учене.

25

Офф ,да се омита

преди 5 години

Вече ме е гнус от този дебел и мазен терасаджия!Шкембе войводата ,македонеца от Русе ,вече трябваше да е в ареста.Вместо това ,някаква калпава телевизия всеки ден ме залива с лъжи за качествата на продажниците от ВМРО.Гнус ме е от тази пап.лач.

24

Анонимен

преди 5 години

ако каракачанов се справи с тези ***, завинаги ще гласувам за него и партията му ! и без това на 26-ти май ще гласувам за джамбазки ! - причината е една и съща !

23

Анонимен

преди 5 години

Нищо не правите Каракачанов , нищооооо ! Срам за вас като министър на МВР ! Или покажете на Бойко това което мислите и застанете зад него на всяка цена и разваляне на правителството дори или си вървете !

22

Анонимен

преди 5 години

Тези предатели нарушават конституцията на Република България. Навредиха на големи групи от обществото. Концепция за отделен етнос е нарушение на конституцията. Аман от дебели *** с декари апартаменти, които се хранят от държавната трапеза, от държавни субсидии. Партиите са по-големи вредители и окрадители на държавния бюджет, от всички други. Криптофашистите ни занимават с болните си мозъци. Отдалече им личи, че са болни и извратени ненормалници.

21

Анонимен

преди 5 години

До ПРЕДЛАГАМАз ти предлагам да дефинираш най-напред понятието "клевета" за да проумееш че е много лесно да наречеш истината клевета и да се превърнеш в националсоциалист.

20

1

преди 5 години

До ПРЕДЛАГАМ,***,напълно съм съгласен с теб,само че ако се изговоряват лъжи,а те говорят истината,така че никакво отнемане на гражданство,при положение,че се говори. истина.