117

Съвет

преди 5 години

Който има парици веднага да ги вложи в недвижими имоти.Идват *** с тоягите.

116

Аз

преди 5 години

Преди мен са обяснили защо и да не харесваме БСП ТРЯБВА да гласуваме за нея!Само да добавя- за извършените престъпления срещу нацията, за откраднатите милиарди, за безропотното послушание на всякакви външни сили трябва да има дъд и присъда. Кой ще носи отговорност за продажбата на национален интерес за Южен поток например! Помните ли Путин какво каза -да не сте като българите, които неможаха да си защитят националния интерес. Е, само това е достатъчно ГЕРБ да е в +затвора"

115

Анонимен

преди 5 години

Само приказки кой къде щял да влезе и колко поста да вземе и коя новина как мустела рейтинга и коя преференция как щяла да се смята.Досега едни не чух да говорят конкретно каква работа ще вършат.Ама не, ще работим за благото на народа и много да ви е хубаво изберете ни. Конкретно. Какво. Искате. Да. Правите. Там.

114

Време за промяна

преди 5 години

До Анонимен 118: Защо на гласуваме за БСП? Когато една партия се задържи твърде дълго на власт, нeйните хора се научават твърде добре да използват за крадене позицията, която им е дадена за да защитават обществения интерес. Не че БСП обязателно са по-добри от ГЕРБ но е вече време на ги сменят. Това е демократичната система - няма вечни управляващи и вечна опозиция.А малките партии са просто патерици на тези, които са на власт.

113

Анонимен

преди 5 години

Боко първо плю по дясното ,наричаше Костов -Гаргамел и пр и пр. докато го унищожи. Сега като се напапаха ще остъпи мястото на комунистите. Мръсен гад!

112

Анонимен

преди 5 години

До АзИ като не харесваме БСП защо трябва да гласуваме за нея?? Да си докарам крадеца в къщи ли?

111

Аз

преди 5 години

Хора моля ви - всички против ГЕРБ!Няма нужда да харесвате БСП - гласувайте за нея за да изпратим крадливата мутрогенезисна партия в небитието. После ако трябва ще се разправяме и с БСП. Сега само те могат да издухат шайката!Единен фронт срещу ГЕРБ -това е спасението за България!

110

Ветеринар

преди 5 години

В това проучване веднага виждам една невярна информация за процентите на ДПС които ще имат минимум 15%

109

Анонимен

преди 5 години

Не са само имотите. Хората не вярват вече на ЕС и с право защото тия евродупетати си пълнят джоба и си уреждат семействата. Затова и БСП не дърпа много напред защото члена на софийското БСП Пенков уреди щерка си Цеца Пенкова за кандидатка, Каракачанов с имоти, Габриел с имоти, Йончева с имоти, Станишев с имоти и т.н. Който хванеш все е богат и няма как да защитава интереса на бедните.

108

Пак за Техноимпекс

преди 5 години

До 101: Кой открадна Техноимпекс? Техноимпекс никой не го е крал. По времето на Иван Костов е имало процедура за приватизация. и в самата процедура са участвали двама заместник-министри от правителството на Иван Костов. А Корнелия Нинова е купила и след това е продала на фондовата борса акции от Техноимпекс.А Георги Гергов наскоро получи от Бойко 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна. И за какво? За да мъти водата в БСП. И за това - пълно мълчание. Дупката си стои.

107

Така е

преди 5 години

Краят на герберастката крадлива хунта, начело с еднокнижният Борисов наближава. Десет години грабеж на българския народ, десет пропилени за България години. Трябва спешно да се строят допълнителни килии в затворите.

106

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗАГЛАВИЕТО НЕ Е МНОГО ТОЧНО.Срива се доверието в ГЕРБ, а процентите на БСП растат.Всъщност ГЕРБ имат около 20 %, другите 10 ги дължат на присъединените деснти партии - СДС и др.......Всъщност,не се качва доверието в БСП,а се смъква доверието в ГЕРБ,хората са толкова отчаяни,че вота ще е масово гласуване против ГЕРБ,а не в полза на някоя партия,така се случи и с гласуването за президент,гласува се масово срещу герберския кандидат,а не за някоя партия.

105

Анонимен

преди 5 години

ЦЕЦКА-ИЗКОПАЦЕЦО-АСАНСЬОРАЕЛЕНА МИЛИОНЧЕВАГОСПОЖА ЛЪЖА-ТЕХНОИМПЕКСОВАПАЦО ТЕРАСАТАТОНИ-БАЛКОНИАЛО ВАНЬОПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНСАЛО БАНОВБАТКО И БРАТКОХИДРОИНЖЕНЕРА ДОГАН С ТЕЦГИНКА И ТЕМЕНУЖКАДЪЛГИЯ ИНКАСАТОР...Всичките тия изверги са за затвора и бунището. Трябва да се започне на чисто или държавата загива. След още 10-20 г. няма да ни има. МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ!!!

104

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е АПАРТАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен106И по какъв начин се опълчи?За 1.5 година кметуване, баре веднъж изми ли улиците тая иванчева?

102

Анонимен

преди 5 години

Високи сини планиниЛЪЖИ И ЖЪЛТИ НОВИНИВЛАСТТА Е КАТО ОТ СЛАНИНАТова е моята Родина.

101

баба мара

преди 5 години

на *** народ това му се полага

100

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гласувам за Иванчева. Само тя се опълчи на мафията от ГЕРБ и затова прокуратурата и съдът на ГЕРБ я мачкат.

99

Купища документи?

преди 5 години

До Анонимен 98: Има в нета купища документи за милионите на Йончева? Ами дай линк за да ги видим. Ако под документи разбираш публикации в жълтата преса, това е съвсем друга работа.А апартаментите на Цецо всеки може да ги види. И не само неговите.

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен101ми действай.направи партия.покажи някакви качества и ще гласуваме за тебе.