175

Монов

преди 5 години

Къде е семейството????

174

Анонимен

преди 5 години

Нищо не казват за семейството му, ако този човек е бил с множество нелечими заболявания и медицината не може да му помогне, не са ли се отървали близките му от него? Защо журналистите не потърсят отговора сам ли е, кой го води и оставя на прага на болницата? Цялата истина може би не е тази, а да зарежеш родителя си на прага на болницата, като знаеш, че не му остава много време....

173

bluesky1

преди 5 години

Възможно е този човек да е примерно с 30-40 години трудов стаж, да е допринасял през всички тези години за социалната система и после умира като куче и то на прага на болница! Но дори и да не е така, пак е недопустимо! Защото подобни случаи са мерило за нивото на хуманност и цивилизованост на едно общество!!! Явно ние сме яко на дъното!!!

172

bluesky1

преди 5 години

Мисля си, че организацията на здравната ни система е пълна мърлящина! Не съм специалист, но ми се струва също, че парите за здравеопазване не отиват съвсем по предназначение или дори никак! Това обаче важи за всички системи в тази държава, понеже реално реформи - истински, реални, добре обмислени и планирани от истински специалисти - не се извършиха вече 30 години! Единствено бе сменена формата на собственост, останалото е борба кой да управлява държавата, за да "разпределя" в лошия смисъл на ду

171

Анонимен

преди 5 години

До ИдеалистЧовекът вероятно е бил с няколко заболявания, едно от които е тежка сърдена недостатъчност. Прости през последните 3 месеца е изчерпал лимита си от клинични пътеки.................КАКЪВ ЛИМИТ БЕ - ТОВА Е Ч О В Е К - човек със семейство, чувства, желание за живот- ЛИМИТ ?????????????????

170

Анонимен

преди 5 години

В Монтана, в хирургическо отделение върнаха човек, на който трябваше да се ампутира крака, защото е самотен и не може да си осигури придружител след ампутацията. Сега остава да чакаме бавно, мъчително и болезнено да умре.

169

Мое мнение

преди 5 години

ужас без край или ужасен край са казали българите

168

Анонимен

преди 5 години

За жалост е точно така. Трябва да звъниш на 112 и то веднага. В случая са се заблудили че от болницата ще дойде някой да му помогне. Фомално от болничното заведение нямат право да напускат работното си място.

167

Анонимен

преди 5 години

"ЗА ВСИЧКИ БЕДИ СА ВИНОВНИ ХРАНТУТНЯЦИТЕ ОТ Н З О К."Не са виновни те! Всички сме виновни!СИСТЕМАТА е виновна! Когато всичко е пари, е така!

166

анонимен

преди 5 години

съжелявам за човека ,светла му памет. Но вече ме е е страх да вляза в болница ,защото пътеката ми винаги не стига за да ме изпишат излекувана . Точно обратното . Здравната каса трябва да бъде закрита,,стига са харчили парите, които трябва да отидат при болниците и болните . ДА се закрие здравната каса .

165

Анонимен

преди 5 години

Нормално е 70-годишен да почине веднага, на прага на болницата, след изписване от болница, ако състоянието му е определено като безнадеждно и отпращат човека да умре сред семейството си... Нормално е и ако го блъсне кола... Но в описания случай няма нищо нормално, нищо. Най-лошото е, че свикнахме с ненормалностите.

164

XXX

преди 5 години

Закрийте тази болница !!!

163

прост

преди 5 години

Лекувайте се с врачки и баячки. Не разчитайте на докторите.

162

Ели

преди 5 години

Заради хиляди Наредби приети от правителството на Костов и продължаващи до 2019 г.,народът умира.Докато лекари и пациенти не се обединим срещу лимитите и хилядите наредби в зравеопазването ще страдаме!Колко от нас знаят, че лекарят няма право да помогне на пациент извън болницата?Настанало е време разделно или ние, или богопомазаните в НС!хасиенди, златни асансьори, високи цени подарени на монополите.Колко от нас излязоха да покрепят педиатрите?Да кажем НЕ на ГЕНОЦИДА срещу БГ!

161

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера, журналистите и коментиращите толкова ли са прости за да не могат да разберат, че е съвсем нормално 70 годишен човек да почине веднага след изписване. Не е нормално да не му окажат помощ обаче след като е паднал пред входа на болницата.

160

Анонимен

преди 5 години

Така е при ГЕРБ.

159

Анонимен

преди 5 години

От недоразуменията зад слушалката на 112 до всички в бели престилки мислещи се за лекари, положили хипократова клетва - В ЕКАРИСАЖА ЖИВИ!!!!!!

158

Анонимен

преди 5 години

Когато БСП вземе властта здравеопазването ще процъфти. Болниците ще се напълнят с млади и кадърни лекари и сестри, готови да работят без пари, дори да си плащат за да работят в болници като петзвездни хотели. Всички ще са усмихнати и вежливи и щи посрещат пациентите с поклони. Българските пациенти ще са безсмъртни. Ако някой случайно умре, лекаря и сестрата за разстрел или най-малкото 20-30 години затвор.

157

САНИТАР

преди 5 години

ЗА ВСИЧКИ БЕДИ СА ВИНОВНИ ХРАНТУТНЯЦИТЕ ОТ Н З О К. Събрани са там всички некадърни да практикуват докторчета и са станали едни хартиени мишки, лапащи големите заплати и ограничаващи ПРАВОТО на живот и здраве на хората, които ги хранят. ОСТАВКИ НА ВСИЧКИ И ЗАКРИВАНЕ НА ТОВА ПОРОЧНО ЗАВЕДЕНИЕ.

156

Анонимен

преди 5 години

169 Аутопсията ще покаже ли тоталната немарливост и липсата на каквото и да е човешко отношение на въпросните "доктори" Така че дерзай смело, дано убедиш хората колко адекватно са действали твоите "колеги " печалбари!!!