128

Анонимен

преди 5 години

"Ще дойде време, и то е скоро, когато един шамар ще се тълкува като изнасилване."В мокрите сънища на ***-феминаци-либераст-НПО-тата, нали? Много преди това обаче арабите и мусюлманите такъв ще са ви го забили, че ще сте забравили всичките ви античовешки доктрини.

127

Баща на деца

преди 5 години

Изключително манипулативно заглавие!Никой от родителите протестиращи срещу т.н. "стратегия" не иска да бие децата си да ги възпитава с шамари.Обаче всички сме против намесата на държавните органи, особено в това което министъра се опитва да отрече - "Според него обаче другите опасенията на родителите, че социалните служби ще придобият твърде много права, за да отнемат деца, са неоснователни."Това са най-големите опасения, особено предвид информацията която има за норвежките социални служби

126

re

преди 5 години

дека си, бре, бате? Скивай ся - тия дни ще кача в личния си фб профил няколко снимки от едно време, където сме ти, аз и останалите... В зелените брезентови дрехи. софия ерпорт, ъф корс. файър дипартмънт. иска ли питане ! Поздрави !

125

Анонимен

преди 5 години

Да биеш детето си е извратеност. Психолозите го доказват. Насилието, дори и в най-меките му форми е заместител на половия нагон. До средновековието едното е вървяло с другото. Ще дойде време, и то е скоро, когато един шамар ще се тълкува като изнасилване. Това, че не го разбирате все още, не ви оправдава.

124

Жалко

преди 5 години

Тая гнусна извратена пропаганда е по-лоша и гадна от комунистическата едно време! Измислят си статистики-80 % жени били малтретирани, децата шамаросвани!? Все едно като вървиш и навсякъде мъже си бият жените,а после заедно си шамаросват и децата. И тия простотии идват от извратеняци,които нямат деца,а са тръгнали нас да учат как да възпитаваме децата си. И целта им не е да възпитават децата ни, а да ги отнемат,да затворят децата някъде и те със извратените си педофилски страсти да мърсуват!

123

Анонимен

преди 5 години

Ама как извъртат нещата че всичко да опира до шамарите?Така наречените "шамари" не са самоцел на родителите а крайна мярка, когато нищо друго не помага.Примери бол! Имаше пример с малко дете, което не се оглежда на улицата, отскубва се от хватката на родителя (колкото и здраво да го държи, ако не го води на каишка винаги може да го изтърве) и буквално налита на някоя кола без да се огледа.Е, как да го възпиташ? Да го оставиш ли да го прегази колата защото не бива да използваш "шамари"?

122

Картофчо

преди 5 години

"Министър призна, че текстът за забраната на физическото наказание е предизвикал бурна обществена реакция, но е важно да се разбере какво се има предвид с него."Когато се приема такъв основополагащ документ, не може да се пише така, че да има различни тълкувания, и да се разяснява какво били имали в предвид!Вместо това трябва всичко да е написано точно и ясно, без наличие на двусмислия с възможност за конюнктурно тълкуване!Това беше вече уточнено при обсъждането на ИК !

121

Анонимен

преди 5 години

Цитат:"Някои от вас помнят ли как преди години бяхме възпитавани ? Чрез стоене прав до стената с високо вдигнати ръце в продължение на поне половин час ? Или заставане в поза клекнал, с колене върху ореховите черупки ? Ето ви нагледен пример за възпитаване ! А не с бой или с шамари."Всичко това казват е физическо и психологическо насилие/тормоз. Вземат ти децата и ги дават на приемно семейство срещу 1160 лева на месец (и комисионна за социалните да имат кирия).Усвояваме ЕВРО пара бате!

120

Закон за защита

преди 5 години

На България и Европа й е нужен закона на Александър Белев--ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИЯТА.Там е пояснено с точност всичко което защитава нацията ни и расата ни.При този закон няма да съществува нито едно НПО,нито един РОМ Бакарди,нито *** нито индивид от Еврейски произход който да опитва да унищожи нас Белите европейци

119

Анонимен

преди 5 години

Либералната "демокрация" ни гласи нещо което дори комунистите с техния колективизъм не посмяха да направят - връщане на еничарството. *** либерастките елити трябва да бъдат захранвани с деца за да поддържат илюзията за нормалност на т.нар. "модерни семейства". Май трябва Велико Народно Събрание и специален член който да защитава гражданите от домогванията на НПО-тата. Сега защита от либерасткия башибозук няма.

118

водач на МПС

преди 5 години

Кютекът е напълно излишен. При положение, че има други начини и способи за възпитание. Някои от вас помнят ли как преди години бяхме възпитавани ? Чрез стоене прав до стената с високо вдигнати ръце в продължение на поне половин час ? Или заставане в поза клекнал, с колене върху ореховите черупки ? Ето ви нагледен пример за възпитаване ! А не с бой или с шамари. Но какво друго да очакваш от некомпетентини, но за сметка на това овластени чиновници ?

117

реалист

преди 5 години

Премахнахме комунизма, защото държавата се оказа лош стопанин за предприятията, но сега същата държава се гласи да бъде добър стопанин на децата ни. КОЙ ИСКА ДА НАЦИОНАЛИЗИРА ДЕЦАТА НИ И ЗАЩО?

116

Анонимен

преди 5 години

До киорсуфраТи имаш ли завършен поне първи клас? Чувал ли си за букви "ю" и "я" ? Неграмотникът НЕ ТРЯБВА да има думата за нищо!

115

размисъл

преди 5 години

Защо трябва да откриваме топлата вода...Нека да видим как са решили този въпрос нациите към които се стремим. Чуя ли обаче за специфичен български модел---винаги става въпрос за корупция и простотия.....доказателства-- например специфичният етническия мир в БГ- доведе до властта на Доган, БСП и ГЕРБ....и свързаната с тях корупция, невежество и излагация в световен мащаб -- само съпоставете-- Доган, Борисов и Коаракачанов - на обяд с Меркел, Ципрас и Мей.....ще има да се хилим

114

Анонимен

преди 5 години

Eвропа се превърна в център на световното мракобесие и регрес, в символ на безпомощни и хаотични действия, които са изцяло насочени срещу собствените и нормални граждани в полза на девиантни групички и в полза само на истинските и съперници и настоящи окупатори: САЩ

113

Анонимен

преди 5 години

Понеже българинът все си бие жената и децата от незапомнени времена, по време на Османката империя са били взети специални мерки за спасяването им. Децата са били спасявани в еничарския корпус, а жените по харемите (всяка четвърта???). Сега и Европата иска да се включи в новото голямо спасяване. А честито!

112

Шопо

преди 5 години

Родителите протестират не за да могат да бият децата си,а държавата да не ги превръща в ........

111

Е какво сега

преди 5 години

Въвеждането на евро-кръвен данък се отлага засега. Това всъщност трябва да е и заглавието статията.

110

Ванката

преди 5 години

Подвеждащо и манипулативно заглавие! Никой не настоява за бой и шамари - те и сега са подсъдни, както всяко насилие срещи всеки - мъж, жена, дете, куче, коте... дядо, баба и ряпа... Проблемът е овластяването на държава и НПО-та за намеса в семейството и отнемане на деца без причина.

109

киорсуфра

преди 5 години

на кои нпо 4иножник му хрумна таси тапотиа Виарно е 4е докато има има жижи от по старите поколениа никакви истамбулси конвенциа ниама да се приеме триабва да се варне армиата като атрибут в борбата с дженжер идиологиата