18

Анонимен

преди 5 години

ПРОТЕСТ ИМАШЕ И В БУРГАС

17

Анонимен

преди 5 години

Гербаджийските безумия явно нямат край... Няма кой да защити българските интереси и граждани!

16

Стратег

преди 5 години

Впрочем да допълня, ей това е "Пълзящата диктатура на опозицията";)))

15

Анонимен

преди 5 години

Тоест родителите не трябва да налагат правила и забрани на децата си ,не могат да им повишават тон,а после тези ,които се опитват да наложат тази абсурдна стратегия нека пак коментират проблемите в образованието ,детската агресия в училилищата,неуважението на децата към родители и учители. Всъщност като превърнат децата в правен легитимен субект,те самите могат да решат дали искат да посещават училище, да се дрогират и да крадат.Родителят изглежда се лишава от всякакви права!!

14

до 15

преди 5 години

Прав си! Турците са отнемали деца за да ги правят войници. Там е друго. Сега ще вземат децата на хората за да ги тормозят, стресират, унижават и т.н. Идва един ден държавен чиновник с полиция естествено и вземат детето и почват да го крият по цялата държава.Има една картина - "турци вземат деца за еничари" . В учебниците по история я имаше, припомнете си я, подобно ще се случва и на нас. Разбира се мотива е благовиден по европейски тертип.

13

да

преди 5 години

Понеже п .е д ерунгелите нямат и няма да имат деца, посягат към децата на нас, нормалните. Е, няма да ви ги дадем. Правете си сами деца в г.ъ зовете.

12

Стратег

преди 5 години

Пълна власт на държавата? Ами досетете се... Това е Бойко! Кой е държавата, към днешна дата? Бойко! И тази "Стратегия" е съвсем в духа на властовите амбиции на Борисов и ПП ГЕРБ - дс аовладеят абсолютно всичко, не само в държавата като управление, икономика, но и като социология и личен живот. Началните опити за тов абяха точно 2016 г., когато ме атакуваха и ние отвърнахме един хитър ход. Тогава "Борисов 2" падна. Логично е, сега, когато няма солидно противодействие срещу ГЕРБ те да навлязат...

11

еничари на глобслизм

преди 5 години

Ще стане като в Норвегия да ни отнемат децата,но само на българите на ромите НЕ гарантирано от Шорош.Така не е било и по турско .

10

Анонимен

преди 5 години

Това тотално насилие над семействата ще доведе до противодействие - по малко деца. Няма деца, няма проблеми.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз лично смятам да умра относително свободен в тази деградираща по западноевропейски модел държава, или ще предпочета да избягам в някоя свободна държава но не в Европа или северна Америка.

8

Анонимен

преди 5 години

Въпроса е съвсем друг, държавата да придобие родителски права, а семействата да са източник на деца. Върху семействата ще паднат задълженията да отглеждат хора които са собственост на държавата. Семействата стават заложници на съмнителни държавни интереси. Държавата ще си присвои и правото да маркира с чипове своята собственост и да я издирва по целия свят. Осъществява се пъклен план, но стъпка по стъпка за да не личи.Хубаво е да се протестира сега, после ще е късно. Умните ще разберат.

7

Анонимен

преди 5 години

Не съм посягала на дете. Отгледали сме нашите със съпруга ми.Държавата следва да се меси възможно най-малко във възпитанието на децата, защото е доказала немощта си във всички ресори и всяка нейна намеса е вредна и унищожителна. Служителите тук са връзкари без нужната квалификация и акъл и не бина да им се поверява нищо важно.

6

Анонимен

преди 5 години

И какво е осигурила държавата за децата - платено образование, унижения и агресия от учители и директори връзкари, учебници пълни с грешки, лъжи и писани от платени екипи на баснословни цени, които родителите са задължени да купуват, джендърски анкети, нулево качество на образованието....

5

Анонимен

преди 5 години

До ай сиктирне е диктатура а квадратура

4

Анонимен

преди 5 години

Тази стратегия като Истанбулската конвенция е подмолен документ, чиито цели са завоалирани.

3

Активист на БКП

преди 5 години

Човеконенавистната хунта ГЕРБ руши вековните традиции на българина !!! Не на ГЕРБ!

2

ай сиктир

преди 5 години

Гербавите отново си вкараха автогол и ще изкарат хората на улицата, а после тиквата ръси бисери за пълзяща диктатура и военен преврат.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на родителите и успех в тази кауза! Пазете децата си от джендърството и посегателствата на държавата!