50

Анонимен

преди 5 години

Ами в момента на пожара фирми са ремонтирали катедралата и какви мислите, че са работниците във фирмите им разни ннегра, пакистанци, араби! Съвсем нормално да се стигне до пожар

49

до 70

преди 5 години

Варварино, където е Батак там е и Батаклан, отиди да дариш пари във женското посолство и си припомни как сме ги съветвали при Дойран и се гордей с историята си!

48

Анонимен

преди 5 години

"Хррамовете винаги са се правили върху останките на по-стари светилища по простата причина, че мястото се смята за свещено."А не можеш ли да запазиш културата на предишния храм, на предишната религия? Защо трябва да го заличаваш от лицето на земята, за да покажеш само своята назадничава християнска религия?Сега можеше да има в Париж един стар римски храм и някъде примерно на 100 метра от него пак да си построиш християнска катедрала щом много искаш. Ама не! Християнството само разрушава!

47

Анонимен

преди 5 години

ПАЛЕЖИТЕ И СПУСКАНЕТО НА ЯЗОВИРИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕЛЕГ!!!!!БЪЛГАРИЯ Е СРЕД НАЙ-ЗАПАЛЕНИТЕ И НАВОДНЕНИ ДЪРЖАВИ В СВЕТАКОЛКО НЕ ОБЯСНИМИ ПАЛЕЖИ НА СГРАДИ И ГОРИ?КОЛКО ВЗРИВЯВАНИЯ НА ЗАВОДИ С БОЕПРИПАСИ?КОЛКО ИЗПУСКАНИЯ НА ЯЗОВИРИ???

46

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ми дреме за скапаната франция и изгорялата им катедрала

45

баба мара

преди 5 години

я ми кажете каква ще е световната реакция ако се запали някои голям храмв българия аз мисля че никои няма да разбере и да реагира

44

Анонимен

преди 5 години

"когато християнски Батак гореше, френските жени да не би да бяха съпричастни"Къде Нотр Дам, къде Батак ... еххх, клети, клети патриоти.

43

пецата

преди 5 години

Сега ще направят милиони от туризъм защото всеки ще иска по празниците да отиде да се снима с изгорялата катедрала

42

BGN

преди 5 години

Световните лидери се жалват във фейса за загубата, нашия му се рязклатило сърцето за 8 вековната история..... Миналага година по коледа изхоряха едни деца в едно кино, мн мн не им пукаше. Преди два дни умря едно 6 месечно бебенце, предии това 2г детенце, на бориската що не му трепна тогава сърцето ????

41

Анонимен

преди 5 години

Християнството нали уж беше религия на културните хора, които не взимат храмовете на други религии? Ахахахахахах!!! Защо тогава тая катедрала е била построена върху стар римски храм? ;)))

40

Анонимен

преди 5 години

"когато християнски Батак гореше, френските жени да не би да бяха съпричастни"Батак гореше, защото в него имаше убийци и крадци. Господ си знае работата.

39

Един

преди 5 години

"Християнска варварщина! Ще отиде да си направи църква върху чужди храмове!"Замълчи бе, комунистически неверник. Отивай да се кланяш пред олтара на партията. Резултатите от 45 години безверие и простотия ...

38

Обективен

преди 5 години

Не че нещо, ама за реставрацията предлагам да помислят кой да пускат до строежа. Ей така, за всеки случай. Християнски храм или катедрала трябва да се строи от християни! Точка!

37

Анонимен

преди 5 години

когато християнски Батак гореше, френските жени да не би да бяха съпричастни или когато в Ньой късаха от християнска България територии и ги даваха на варварите. Сега искат да бъда съпричастен, ами съпричастен съм, че Бог не забравя!

36

Илия

преди 5 години

За бездушни камъни плачат - за живи хора в бедност - не!?!

35

Анонимен

преди 5 години

Oт статията:"Катедралата е издигната на остров Сите върху основите на древен римски храм."Християнска варварщина! Ще отиде да си направи църква върху чужди храмове!И в България масово са така върху тракийски светилища. После реват защо турците са си направили джамии върху някои църкви. Пък те даже са ги правили само върху изоставени църкви.

34

Фандъкова

преди 5 години

Може като във Пловдив тютюневите складове да е някой клошар!

33

Анонимен

преди 5 години

Макрон трябва да подаде оставка. Макрон е на нивото на Симеонов но французите няма да го търпят

32

Анонимен

преди 5 години

На някои не им оттърва закона МАКРОН И ПАКЕТА МОБИЛНОСТЕдни си запалиха тира в знак на протест,явно не са били чути.ХА,ХА,ХА.СЕГА ГИ ЗНАЕ ЦЯЛ СВЯТ,ХА,ХА,ХО

31

Анонимен

преди 5 години

Ще видите като Фандъкова започне да ремонтира Александър Невски. Не само покрива, а цялата катедрала ще се срути до основи.