16

Демократ

преди 5 години

Нормално е при демокрацията хората да бъдат арестувани за изразяване на недемократични мнения.

15

Демократ

преди 5 години

Демокрацията не означава свободия. Информацията при демокрацията трябва да се контролира според принципите и насоките дадени от най-демократичната държава САЩ. Не може всеки да си публикува каквато си иска информация, такива хора трябва да бъдат арестувани. Демокрацията е най-голямото благо и най-великото постижение на човечеството, ние трябва да защитаваме нашите блага и постиженията си със всички средства от враговете на демокрацията.

14

Хххх

преди 5 години

"Журналистът се забавлявал като карал скутер из коридорите на сградата и играел футбол, нагрубявал служителите и рисувал личица по стените. Той отказвал да си измие чиниите, оставял печката включена. Дори не чистел след котката си. Когато бил ядосан, често оставял мръсните си *** в банята и дори не пускал водата в тоалетната....."Ееее малко попрекалихте...то бива измислици ама чак пък толкова....

13

АнонимеН

преди 5 години

ЗАЩОТО, ЕКВАДОР ИМА НОВ ПРЕЗИДЕНТ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА Е И ПРИЛИЧА НА ПОДМОЛВНИЯ ТУИГ ОТ АНИМАЦИЯТА МЕЧЕТО РЪКСПИН!НО ПРОБЛЕМА Е БРИТАНИЯ!!!БРИТАНИЯ ДАДЕ ЕДИН КУП УБЕЖИЩА НА ВСЯКАКВИ СИРИЙЦИ , АФГАНИСТАНЦИ ПОЛИТИЧЕСКИ УБЕЖИЩА НО ЗА АСАНЖ НЯМА ЩОТО ТЕ СЛУЖАТ НА САЩ!РЕАЛНО БРИТАНИЯ СЪСИПА И УМОРИ АСАНЖ!

12

dan

преди 5 години

Скоро не сте писали за "президентът" на Венесуела - Хуан Гуайдо, защо? Или нареждането от началниците е вече да не пишете за тази неуспяла личност?

11

Анонимен

преди 5 години

Защото някой публикувал от кирливите ризи и на другаря Ленин (еквадорски) и всичко се обърна на обратно. Дори и да не беше станало, Еквадор не са голям фактор в световната политика, че да могат да му помогнат. Демокрацията е сложно нещо и ако я налагаш по света, ти трябва пропагандна машина, която да не се чупи.

10

Joe

преди 5 години

И Ленин Морено се оказа предател, като всеки друг цоциалист.

9

Анонимен

преди 5 години

Реално Асанж все едно е лежал 7 години в затвора.

8

Анонимен

преди 5 години

Тези излязоха супер тесногръди и отказаха убежище на истински бежанец.

7

Интересно защо

преди 5 години

Толкова много организации за човешки права защитават усърдно правата на бежанците в Европа, че нямали интернет, че нямали парични помощи за сексуални услуги и им се нарушавал ритъма на сексуалния живот, а за Асанж никоя организация и дума не каза, че няма телефон, интрнет и седи години изолоран от света в затворено помещение и никой не правеше опит да облекчи ситуацията му.

6

Чунчобг

преди 5 години

Ако е верно е трябвало да му метнат един здрав лабут само бои и глад фкарват такива серсеми в пътя....

5

Joe

преди 5 години

С такова руско поведение пак мн са го издържали.

4

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще го помилва помнете ми думите.

3

баба мара

преди 5 години

защото сащ заплашиха със санкции еквадор заради венецуела и те се предадохамомчето е болно и има нужда от лечение

2

dan

преди 5 години

Хайде, хайде, защо не напишете истината - предаването на Асандж се случи, след като "другарят" Морено се продаде на американците и за една нощ се превърна от социалист във върл десен политик!

1

Анонимен

преди 5 години

Вече няма за какво да го държат там. Шведите са оттеглили обвинението, анлгичаните най-вероятно и те ще оттеглят обвинението за нарушаване на гаранцията. Може да го екстрадират сега в САЩ и там да го убият с отровна инжекция или да го задушат демократично с отровен газ или случайно да му се случи инцидент в Европа или ако се прибере в Австралия.